Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(Roga @ 2009 02 22, 19:55)
o aš kiek dabar pasiskaičiau,kad tas vaistas yra skirtas nerimui  ir baimėm gydyti g.gif
http://www.sveikaszm...amp;subtema=101

o kas jums tą vaista išrašė pediatrė ar psichiatrė g.gif

psichiatrė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 02 22, 21:15)
psichiatrė blink.gif

tai tokius vaistus ir išrašo psichiatrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 22, 20:28)
tai tokius vaistus ir išrašo psichiatrė g.gif

Na,taip unsure.gif Beje,kaip lankėmės ir pas vaikų psichologę,tai ji dar pasakė,kad vaiko vardas irgi daug ką nulemia dėl hyperaktyvumo. O pati kai sužinojau,kad EMILIS-reiškia-veržlus nepralenkiamas.Tad kažkiek susitaikiau,kad tokio vaiko neperauklėsiu schmoll.gif .Beto psichologė pati sakė,kad pažysta daug vaikų būtent tokiu vardu ir jie visi yra daugiau ar mažiau hyperaktyvūs. rolleyes.gif Ir,kad jiems ypač daug dėmesio reik skyrti.
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 02 22, 22:58)
Na,taip unsure.gif Beje,kaip lankėmės ir pas vaikų psichologę,tai ji dar pasakė,kad vaiko vardas irgi daug ką nulemia dėl hyperaktyvumo. O pati kai sužinojau,kad EMILIS-reiškia-veržlus nepralenkiamas.Tad kažkiek susitaikiau,kad tokio vaiko neperauklėsiu schmoll.gif .Beto psichologė pati sakė,kad pažysta daug vaikų būtent tokiu vardu ir jie visi yra daugiau ar mažiau hyperaktyvūs. rolleyes.gif Ir,kad jiems ypač daug dėmesio reik skyrti.

nepyk,bet tokiais dalykais aš netikiu, tai tada mano vaiko vardas Benas dievo sūnus reiškia,tai jis turėtų būti , kas g.gif

antra hiperaktyvumas, tai yra smegenų pakitimas, ir ne prie ko vaiko vardas, tai yra liga. reikia vaiką išmokinti gyventi visuomenėje, kad pats vaikas išmoktų su savimi susitvarkyti,o nors karta pagalvojate, kaip vaikas jaučiasi, jis tikrai nesupras,kad dėl vardo jo viduje viskas verda,kai pasaulis atrodo juodas,kai niekass nemiela,kai aplinkiniai to vaiko niekas nesupranta,o tik žiūri kaip į kitokį.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 22, 22:07)
nepyk,bet tokiais dalykais aš netikiu, tai tada mano vaiko vardas Benas dievo sūnus reiškia,tai jis turėtų būti , kas g.gif
antra hiperaktyvumas, tai yra smegenų pakitimas, ir ne prie ko vaiko vardas, tai yra liga. reikia vaiką išmokinti gyventi visuomenėje, kad pats vaikas išmoktų su savimi susitvarkyti,o nors karta pagalvojate, kaip vaikas jaučiasi, jis tikrai nesupras,kad dėl vardo jo viduje viskas verda,kai pasaulis atrodo juodas,kai niekass nemiela,kai aplinkiniai to vaiko niekas nesupranta,o tik žiūri kaip į kitokį.

Iš dalies sutinku su Jumis,kad tai yra liga,bet ir vardai daug ką nulemia žmogaus gyvenime... Pati susiduriu su aplinkinių abejingumu,atseit vaikas lepūnėlis,diržo neragavęs. Bet visa laimė,kad dar randu keletą žmonių kurie mano sūnaus nenurašo ir moka su juo bendraut. Beto pati jau senokai pastebėjau,kad vaikas jaučia,kurie žmonės jam neabejingi ir bando su jais užmegsti kontaktą. Šeimoj sūnus linkęs daugiau prie manęs,nes dabartinis mano vyras pasidarė labai irzlus,dažnai sūnų bara dėl menkniekių. Vyrui matosi,kad pavargo nuo tokio vaiko auklėjimo. Pradžioj sąntuokos vyras buvo žymiai kitoks,bet jis pats mane pasirinko su mano hyperiuku... ax.gif Bet vaikas vistiek jį tėčiu vadina,nes tikrojo tėvo nemato,ir bando bendraut su vyru,tarsi jis jam būtų tikrasis tėvas.
Atsakyti
mamytes gal zinot apie NOOTROPIL toki vaista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 22, 23:40)
mamytes gal zinot apie NOOTROPIL  toki vaista  4u.gif

Ne schmoll.gif ,neteko man tokio girdėti. O, Jūs NOOTROPIL naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 02 23, 14:09)
Ne schmoll.gif ,neteko man tokio girdėti. O, Jūs NOOTROPIL naudojat? g.gif

naudojo pirma kart 7men o dabar vel prireike tada nebuvo man nesveikatos dometis kuokie cia per vaistukai o dabar jau antra kart norisi suzinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 23, 14:19)
naudojo pirma kart 7men o dabar  vel prireike  tada nebuvo man nesveikatos dometis kuokie cia per vaistukai o dabar jau antra kart norisi suzinoti blush2.gif

O,kas Jums juos skyrė? Kokia gydytoja? g.gif
Atsakyti
gobsiukas, bet juk tavo vaikas ne hiperiukas 4u.gif
Sandra, o tavovaikui hiperaktyvuma diagnizavo? jei taip, tai kas?
nes tuos pirmus vaistus kur minejau sedatif ar kaip..tai mano ziniomis, jei raminantys, o raminantys veikia hiperiukus prieisngai, tai butu jesita, jei psichiatre vaikui su tokia diagnoze skyre raminancius blink.gif nors...siiap daznas medikas turi labai amzai info, aks yra hiperaktyvumas ir kaip jis veikia.
Gal bandete pasirodyti VRC?
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2009 02 23, 00:12)
Iš dalies sutinku su Jumis,kad tai yra liga,bet ir vardai daug ką nulemia žmogaus gyvenime... Pati susiduriu su aplinkinių abejingumu,atseit vaikas lepūnėlis,diržo neragavęs. Bet visa laimė,kad dar randu keletą žmonių kurie mano sūnaus nenurašo ir moka su juo bendraut. Beto pati jau senokai pastebėjau,kad vaikas jaučia,kurie žmonės jam neabejingi ir bando su jais užmegsti kontaktą. Šeimoj sūnus linkęs daugiau prie manęs,nes dabartinis mano vyras pasidarė labai irzlus,dažnai sūnų bara dėl menkniekių. Vyrui matosi,kad pavargo nuo tokio vaiko auklėjimo. Pradžioj sąntuokos vyras buvo žymiai kitoks,bet jis pats mane pasirinko su mano hyperiuku... ax.gif Bet vaikas vistiek jį tėčiu vadina,nes tikrojo tėvo nemato,ir bando bendraut su vyru,tarsi jis jam būtų tikrasis tėvas.

nesutinku vardas gal ir įtakoja žmogaus charakterį, bet tikrai vardas ir hiperaktyvumas ne prie ko schmoll.gif

QUOTE(gobsiukas @ 2009 02 23, 00:40)
mamytes gal zinot apie NOOTROPIL  toki vaista  4u.gif

ne negirdėjusi, o inete gal skaitėte info g.gif
Atsakyti
Use with caution in

- Decreased kidney function
- Elderly people

Not to be used in

- Breastfeeding
- Children under 16 years of age- Moderate to severely decreased liver function
- Pregnancy
- Severely decreased kidney function

This medicine should not be used if you are allergic to one or any of its ingredients. Please inform your doctor or pharmacist if you have previously experienced such an allergy. If you feel you have experienced an allergic reaction, stop using this medicine and inform your doctor or pharmacist immediately.

Gobsiukas, cia raso, kad vaikams iki 16 metu negalima..kodel ji israso tada? g.gif blink.gif
Atsakyti