QUOTE(Roga @ 2009 02 22, 22:07)
nepyk,bet tokiais dalykais aš netikiu, tai tada mano vaiko vardas Benas dievo sūnus reiškia,tai jis turėtų būti , kas
antra hiperaktyvumas, tai yra smegenų pakitimas, ir ne prie ko vaiko vardas, tai yra liga. reikia vaiką išmokinti gyventi visuomenėje, kad pats vaikas išmoktų su savimi susitvarkyti,o nors karta pagalvojate, kaip vaikas jaučiasi, jis tikrai nesupras,kad dėl vardo jo viduje viskas verda,kai pasaulis atrodo juodas,kai niekass nemiela,kai aplinkiniai to vaiko niekas nesupranta,o tik žiūri kaip į kitokį.
Iš dalies sutinku su Jumis,kad tai yra liga,bet ir vardai daug ką nulemia žmogaus gyvenime... Pati susiduriu su aplinkinių abejingumu,atseit vaikas lepūnėlis,diržo neragavęs. Bet visa laimė,kad dar randu keletą žmonių kurie mano sūnaus nenurašo ir moka su juo bendraut. Beto pati jau senokai pastebėjau,kad vaikas jaučia,kurie žmonės jam neabejingi ir bando su jais užmegsti kontaktą. Šeimoj sūnus linkęs daugiau prie manęs,nes dabartinis mano vyras pasidarė labai irzlus,dažnai sūnų bara dėl menkniekių. Vyrui matosi,kad pavargo nuo tokio vaiko auklėjimo. Pradžioj sąntuokos vyras buvo žymiai kitoks,bet jis pats mane pasirinko su mano hyperiuku...
Bet vaikas vistiek jį tėčiu vadina,nes tikrojo tėvo nemato,ir bando bendraut su vyru,tarsi jis jam būtų tikrasis tėvas.