QUOTE(mamaingrida @ 2008 12 31, 00:02)
Sakyk, prasau, o kas tas VRS?
mano sunus nesulaiko emociju.... balsa ant manes kelia, as ant jo -... tragedija namie. Nuo rudens lankyti krepsini pradejo, tai lyg ir pagerejo vaikis, bet tas jo jautrumas ir nemokejimas susikaupti varo mane i nevilti. kencia mokslai, kenciam mes...
Jau apie VRS kalbėta ankstesnėse temose- Vaiko Raidos Centras, ten dirba kvalifikuoti gydytojai, psichologai ir pan. Mums tai labai padėjo. Dabar galiu pasakyti, kad ir vaistai Concerta tai labai padeda, mes jau baigiam užmiršti tas problemas, kurios varė į neviltį. Mokykloj vien dvejetai buvo, elgesys neprognozuojamas, mokytojai skundėsi, namuose neįmanoma susikalbėt... Žodžiu, o dabar tik reikia išgerti ryte tabletę ir visos bėdos kol kas tikrai aprimę. Jau du mėnesiai vaikas negauna mokykloje prastesnių pažymių negu 7. Aš juo labai didžiuojuosi. Jis pats tai supranta, ir gera vaistus, jam daug lengviaus susikaupti... Tik va su tais vaistais tai truputį problema...
Papildyta:
QUOTE(sarka @ 2009 01 14, 09:50)
O dėl kainos tai sakyčiau dabar jau nei didelė, nei maža. Gruodį Vilniuje už 7 tab. (pagal įstatyma negali daugiau išrašyti, tik kas savaite ir reikia stebėti vaiko sveikata) mokėjom apie 24-26 lt., o kai radom kur Kaune jom gali prekiauti, tai gavom "mažyti" šoka, kai už tokį pati kiekį užsiprašė apie 80 lt. Taigi mum buvo pigiau važinėti į Vilnių (turėjom reikalu ten). Kadangi turiu kovinga uošvene, tai pasiskambinėjo keletu numerių per vaistinių direktorius ir vaistu kontroles, taigi Kaune dabar 7 tab. kainuoja 32,20 lt.
V ir mes turim tokią problemą. Vilniuj gruodį taip pat pirkom Concertą 7 tabl.- 26 Lt. Bet va kai grįžom į Alytų, tai ir prasidėjo visos problemos. Pirmiausia tai nelabai mes dar jų gavom, kol išsikovojom, nes čia gi vaistinės nė viena neprekiauja tipo... O kai išsikovojom, tai pradėjo rašyt mažesnėm dozėm 14 mg, ir tada reikia dvi jas gerti. O jos kainuoja 52 Lt. savaitei. Tai kiekvieną savaitę prašiau kad parvežtų po vieną tabl kur reikia gerti, paskui jau susipykau su vaistinės vedėja, bet vis tiek niekas mums neparveža... Sako, nėra... Džiaukitės, kad tokias gaunat. Bet gi kaina kokia... O vartoti reikia pastoviai
Nežinau kur kreiptis, bet atrodo ir man labiau apsimokės važinėt į Vilnių... Nesuprantu kaip galima užsisakyt vaisų tokių kokių tikrai reikia, o ne dvigubai brangesnių. O be to vaikui daug sunkiau išgerti dvi tabletes, negu vieną...