maziukams gi pucia kartais
rimtai
man kudikėliai dabar kaip naujiena, toks jausmas,kad nieko nemoku ir bijočiau paimti ant rankų
man kudikėliai dabar kaip naujiena, toks jausmas,kad nieko nemoku ir bijočiau paimti ant rankų
vario, bet zinok iras pradzioje kazkaip pagalvojau, akd tavo zombizmas nuo pilvo skausmo..issigandau..paskui tik prisilo
manau, kad juokesi ne is taves, o is gerumo, kad turi tokia mama
zinok..labai taves pasiilgau
zinok..labai taves pasiilgau
vario nu koks fainuolis tavo dičkis
nu bet tikrai pamaniau,kad tau skauda pilva bet kai Alchemie paaiškino tik tada dašuto
o šiandiena man liūdna ašaros pačios bėga.
atrodo diena iš dieno ssakai,moka,kad kas ne tavo negalima imti.Benas toks jausmas,kad nesupranta taip nuskriaudė mažiuka vaika jis iš varganos šeimos,tėvams sunku net tokio kaip čiulpinuko įpirkti kitas berniukas tam mažyliui nupirko,o Benas paėmė ir surijo atrodo,kad aš nemoka aiškinti rodyti,kad taip negalima.
pastebėjau tokia tendensija,Benas laikosi ir stengiasi iki trečiadienio,o toliau viskas tik prastėja jis daugiau neturi jėgų susikaupti.
vien žo dirbame ir smarkiai.
nu bet tikrai pamaniau,kad tau skauda pilva bet kai Alchemie paaiškino tik tada dašuto
o šiandiena man liūdna ašaros pačios bėga.
atrodo diena iš dieno ssakai,moka,kad kas ne tavo negalima imti.Benas toks jausmas,kad nesupranta taip nuskriaudė mažiuka vaika jis iš varganos šeimos,tėvams sunku net tokio kaip čiulpinuko įpirkti kitas berniukas tam mažyliui nupirko,o Benas paėmė ir surijo atrodo,kad aš nemoka aiškinti rodyti,kad taip negalima.
pastebėjau tokia tendensija,Benas laikosi ir stengiasi iki trečiadienio,o toliau viskas tik prastėja jis daugiau neturi jėgų susikaupti.
vien žo dirbame ir smarkiai.
Roga, kai as supratau, akd puse bedu mokykloje 9nesiklausymas pamokoje, tyciojimasisi is mokytojos) yra motyvacijos nebuvomas..o siaip viskas supranta ir gali viska padaryti taip pikta tapo ant saves, ant vaiko..nu kaip ir kokia motyvacija sugalvoti, akd ji laikytusi ir nebereiketu namu mokymo?
As beveik tikra, kad jis galetu ppo dvi tris pamokas issedeti klaseje ir su visais mokytis..dabar motyvacija yra..bt kai ji dings (nes bus pazadas islaikytas is jo ir mano puses ir nupirktas zaidimas) vel kartosis situacija..ir tai ne iseitis pikta, kai zinau dabar, kad jis GALI, bet nenori, tikslaiu tingi, kam...ir sakysim, kai man blogai jis padro pamokas viska sugeba sutvarkyti, pasigaminti, apsirengti...nu bet negi as dabar turiu vaika santazuoti bloga savijauta ar asaromis, akd viskas vyktu butent ta vaga
As beveik tikra, kad jis galetu ppo dvi tris pamokas issedeti klaseje ir su visais mokytis..dabar motyvacija yra..bt kai ji dings (nes bus pazadas islaikytas is jo ir mano puses ir nupirktas zaidimas) vel kartosis situacija..ir tai ne iseitis pikta, kai zinau dabar, kad jis GALI, bet nenori, tikslaiu tingi, kam...ir sakysim, kai man blogai jis padro pamokas viska sugeba sutvarkyti, pasigaminti, apsirengti...nu bet negi as dabar turiu vaika santazuoti bloga savijauta ar asaromis, akd viskas vyktu butent ta vaga
QUOTE(Alchemie @ 2009 02 06, 22:00)
Roga, kai as supratau, akd puse bedu mokykloje 9nesiklausymas pamokoje, tyciojimasisi is mokytojos) yra motyvacijos nebuvomas..o siaip viskas supranta ir gali viska padaryti taip pikta tapo ant saves, ant vaiko..nu kaip ir kokia motyvacija sugalvoti, akd ji laikytusi ir nebereiketu namu mokymo?
pas mus tas pats
vat tas nebuvimas motivacijos nežinau, atrodo sutariame ir stengiasi bet po poros dienų dingsta visos jėgos kai buvome sutare kiekviena diena stengsis būti geru tada pagavo cinkelį ir elgėsi gerai tiek kiek jam reikėjo,pareina namo ir sako,mama aš susitvarkiau ką duosi, arba mokykloje stengiausi irgi ką duosi. kol sirgau pirmas dienas buvo geras, apsipirkdavo, susitvarkydavo,indus išplaudavo,bulves parnešdavo,o po kelių dienų viskas dingo nebeturi tam jėgų nei noro
o santažu,kad blogai irgi nepadės, nes Benas kai nenori ką nors daryti, ar pasielgė blogai, tada bet ką padarys kad dėmesį nukreiptų,pakyla tempartūra skauda tada galva paguldau irliepiu ilsėtis,tada per pusvalandį praeina,kai nespaudžiamas kalbėtis
nežinau,nerandu ir aš cinkelio,noro kad mokytusi, kad ką darytų su noru
Bet kokia tu graži, toks avataras
taigis...nu matysim, kaip bus..gal rasim kazkaip motyvacija..
aciu uz komplimentus cia vyro daryta nuotrauka
QUOTE(Alchemie @ 2009 02 07, 23:47)
taigis...nu matysim, kaip bus..gal rasim kazkaip motyvacija..
nu pamatysime,kaip mums seksis. o kas belieka tik eiti į priekį
nu iškarto pastebėjau , tiek meno įdėta, kokybiškai sumažinta,tinkama rezoliucija, vien žo super
Roga, nu kaip ten sekais?