Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(Alchemie @ 2009 02 03, 16:52)
Roga..naturalu ir manau ne viena mama verkia..tu 9 metus augini vaika, zinai jo bedas ir pagerejimus, zinai, kaip su juo sunku ir gydytojai ta puikiai mato..visada yra didesnis jautrumas, kai kabama apie tavo vaiko sunkiuosius bruozus ir nesekmes..laikykis..manau, kad dabar yra ta dalis zemiausia grafiko dalis, kai paskui kreive ima kilti virsun. 4u.gif

laikausi, nes taip norisi, vaikui padėti, kol dar galima susikalbėti ir vaikui taip lengviau.
Atsakyti
mane tai neramina tavo sveikata..aisku, akd vaiko bedos prisideda prie tavo ramybes nebuvimo, isiderinimo, bet kas tau yra, kad taip va darosi..ar cia vaiksytes traumu pasekme?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 02 03, 20:56)
mane tai neramina tavo sveikata..aisku, akd vaiko bedos prisideda prie tavo ramybes nebuvimo, isiderinimo, bet kas tau yra, kad taip va darosi..ar cia vaiksytes traumu pasekme?

matai neaišku,nuo ko tikriausia nuo vaikystės,nelaiko manęs stuburas. bet jau baigia mane atstatyti,pirmadienį grįšiu į darba ir žiūrėsiu,kaip man seksis. nežinau kas darosi,padirbėsiu,nes atlyginimas nelegalus būtina dirbti,nes biuletenis tai nieko negausiu,o vaistu reikia. o jai nebus pagerėjimo tada jau imsiuosi kitų priemonių. nors daktarai sako, kad neturėtų likti šalutinių poveikio. bet po trijų savaičių pervargstu greitai. kažkoks toks jausmas,kad daktarai išvis tik nuo savęs stumia tiek kiek išsireikalauju tiek ištiria. na bet viskas bus gerai.
nu bet aš pasveiksiu, na bent jau laikysiuosi ir džiaugsiuosi gyvenimu tokia jau esu biggrin.gif vien žo mes stiprūs.
Atsakyti
Vakar drauge pavadino mano vaika hiperaktyviu.. Anksciau kazkaip net nesusimasciau apie tai g.gif Ir net nenutuokiau, kad taip gali buti.. Aisku, ji ne psichologe kokia, bet jos zodziai kazkaip priverte susimastyti unsure.gif Tai va.. Hiperaktyvumas - ar tai kazkas tokio baisaus jau ar verta susirupinti dabar, kol jis dar mazas? g.gif
Atsakyti
paskaitykite mano paraše nuoroda,gal padės apie hiperaktyvuma.
Atsakyti
Roga, sekmės jums VRC. Tikiuosi rasi atsakymus ir pagalbos.
Domke, hiperaktyvumu tikrai nėra kuo džiaugtis.

O maniškui vakar prasidėjo gydytojų maratonas. Nustatinėja švedai dabar diagnozę. Po vakarykščio pirmo pokalbio su daktaru prognozės liūdnokokos. Autizmą šalia ADHD jau beveik 100% turim. Džiugina tik tiek, kad tas autizmas labai lengvos formos turėtų būti. išvados po dviejų mėnesių, tai matysim.
Roga, vakar vienas iš klausimų buvo ar sūnus, kai buvo kūdikis leidosi nešiojamas ant rankų. Va tada prisiminiau, kaip tu Beną ant pagalvės nešiojai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 04 vasario 2009 - 08:22
QUOTE(vario @ 2009 02 04, 09:21)
Roga, sekmės jums VRC. Tikiuosi rasi atsakymus ir pagalbos.
Domke, hiperaktyvumu tikrai nėra kuo džiaugtis.

O maniškui vakar prasidėjo gydytojų maratonas. Nustatinėja švedai dabar diagnozę. Po vakarykščio pirmo pokalbio su daktaru prognozės liūdnokokos. Autizmą šalia ADHD jau beveik 100% turim. Džiugina tik tiek, kad tas autizmas labai lengvos formos turėtų būti. išvados po dviejų mėnesių, tai matysim.
Roga, vakar vienas iš klausimų buvo ar sūnus, kai buvo kūdikis leidosi nešiojamas ant rankų. Va tada prisiminiau, kaip tu Beną ant pagalvės nešiojai  verysad.gif

kol kas tempiu visus dokumentus į VRC ir lauksiu ką pasakys.
Benas jau iš anksto suplanavęs,kaipelgsis kad ten gautų kompa,o sakau o namie, tai ten mokytoja sakojai ir namie pasistengsis gausi kompa ilgiau,tai Benas stovi ir galvoja ar apsimoka.
man svarbiausia pagalba,kol dar galima padaryti reikia daryti.
o tu laikykis drauguže 4u.gif tu tokia stipri tiek man daug patarimų davei.

o kaip tavo vaikis kai buvo kūdis ar leidosi ant rankų nešiojamas g.gif

aš nešiodavau ant pagalvėskol nevaikščiojo,o kai vaikščioti pradėjo tai atsiguldavo man ant nugaros ir supdavau, tada ir pamokas galėdavau pasidaryti.
Atsakyti
Domke, siiap tokias diagnozes visi aplinkiniai klijuoja vaikmas, lurie judrus, sunkiau klauso..paziurek yra toks "klausimynas", kur jei atsakai i dauguma klausimu taip, gali buti, akd vaikas hiperaktyvus (nesusikaupia tie viena veikla, nuolat juda kokia kuno dalis, negali nusedeti vietoje ramiai, nemoka ziasti, lauzo ziaslus, pameta daiktus, nemiega naktimis, raminaciu zoleiu arbata dar labiau suaktyvina ir pan.)
kai tavo vaikui su klaba? Maniskiui del kalbos raidos suletejimo, buvo didense kuniska kalbos raiska, kas dave padidejusi judruma ir agresyvuma ir delto jam aplinkiniai klijavo hiperaktyvuma,..jis nera hiperaktyvus, bet aisku nuo to nera lengviau..tiesiog jei vaikui yra bedu, geriau nueiti i PPT ir gauti isvadas, kas ir kaip, akd galetum apdeti vaikui ir sau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 04, 10:06)
Kaip tavo vaikis kai buvo kūdis ar leidosi ant rankų nešiojamas g.gif

Taip, kaip buvo maziukas tik nesiojamas ant ranku (jausdamas kuno kontakta) nurimdavo. Paauges, kokiu 6 metu, pradejo vengti prisilietimu. Dabar irgi nemegsta glebesciuotis.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2009 02 04, 22:47)
Taip, kaip buvo maziukas tik nesiojamas ant ranku (jausdamas kuno kontakta) nurimdavo. Paauges, kokiu 6 metu, pradejo vengti prisilietimu. Dabar irgi nemegsta glebesciuotis.

dabar Benas tik kai pats nori tada apsikabina,arba paprašo,kad nugara paglostyčiau. jam geriau kai ant nugaros atsigula,kad ir dabar pasisupti.

okaip tavomažasis žirniukas auga,kaip tu jautiesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 02 04, 22:51)

okaip tavomažasis žirniukas auga,kaip tu jautiesi g.gif

Mazylis auga neblogai wub.gif Svarbiausia, kad dickis elgiasi labai graziai su broliu, o to labiausia ir bijojau blush2.gif As jauciuosi gerai, kartais vaikstau kaip zombis, nes pilvo skausmai prasidejo, bet palyginus su vyresnelio nemiegojimu, tai mazylis miega, galima sakyt, puikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2009 02 05, 09:14)
Mazylis auga neblogai  wub.gif Svarbiausia, kad dickis elgiasi labai graziai su broliu, o to labiausia ir bijojau  blush2.gif As jauciuosi gerai, kartais vaikstau kaip zombis, nes pilvo skausmai prasidejo, bet palyginus su vyresnelio nemiegojimu, tai mazylis miega, galima sakyt, puikiai  wub.gif

net šiurpuliukai per kūna praėjo,kaip džiugu,kad viskas gerai bigsmile.gif
o kodėl pilva skauda g.gif
Atsakyti