Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(Roga @ 2009 01 23, 12:48)
tai nori pasakyti, kad jai nori pakeisti vaistus tai turi vėl išnaujo visus tyrimus padaryti,kad tikrai tinka,i ar galima pakeisti?

Tai taip iseina-arba laukia ,,krepsiuko,,na supratot apie ka as cia blush2.gif
Atsakyti
Turiu klausimą: kaip kovoti su galvos skausmo ir pykinimo priepuoliais? Užeina, ne dažnai, kartą - du į pusmetį. Bet būna, po to jau išsiaiškinam kodėl, dažniausiai nerviniu pagrindu. Namo po mokyklos pareina, pabūna 3 val. lovoje ir išties geriau pasijaučia, kad nevaidina - matosi, parėjo ir šiandiena kaip baltas kaip avižinis šūdelis, svyruoja, temperatūra 35,2 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 01 23, 14:40)
Tai taip iseina-arba laukia ,,krepsiuko,,na supratot apie ka as cia blush2.gif

nu o gal ištikro reikia išnaujo išsitirti g.gif
bet aš apie vaistus nieko neišmanau, tai net negaliu komentuoti.
Atsakyti
o aš pasigirsiu blush2.gif
grįžęs iš mokyklos mano vaikis,paprašiau,kad maisto nueitų ir nupirktų,matašsergu ir nelabai paeinu. tai nuėjo ir viska nupirko ko prašiau blink.gif bigsmile.gif tik paprašė,kad viska surašyčiau,kad nepamirštų. ir ištikro,viska sažiningai nupirko biggrin.gif paklausiau, kas darosi,juk sakau niekas nepasikeitė tik guliu namie,o mano vaikis atsako, mama kai tu sunkiai sergi, sako aš supratau,kad reikia padėti ir stengtis bigsmile.gif vos neapsiverkiau, taip gera pasidarė.
Atsakyti
Roga, sveikinu wub.gif
O tu kaip? ka sako gydytojai, tyrimai?

del Concertos, manau, kad turi VRC is naujo tyrimus perziureti, ir israsyti..ten kazkaip kas savaite israso, nes jie itraukti i narkotiniu medziagu sarasa, t.y. didense pripratimo galimybe, delto israsoma kas savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 23, 19:41)
Roga, sveikinu wub.gif

nežinau,kas darosi,bet kol kas viskas neįtikėtina,benas grindis išplovė,agurka supjaustė bigsmile.gif tik mažiukui sunku pjaustyti. ir tvardosi nepradėjęs rėkti.vien žo,kad taip ilgiau ax.gif

nežinau, dar tiksliai,kodėl aš sunkiai vaikštau,antradienį gal kiek paaiškės.

kaip tu laikaisi, kaip tavo savijauta,kaip pilvukė auga bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=neringule,2009 01 23, 13:24]
Isivaizduojate mums cia Rokiskyje psichiatre ju tipo negali israsyti,pati pasake,kad tokie yra,bet sako,as tai ju jums neisrasinesiu,vaziuokit i raidos centra.Sunervino tai negaliu.Noriu keisti Ritalina-o concerta lyr tai viena tablete i diena-ilgo poveikio

Mes irgi naudojam Concerta. Taip pirma recepta turi paskirti VRC gyd. tik tada jusu psichiatre gales juos israsineti ir tai tik po septynias tabletes. Taigi kas savaite turesit vaikscioti recepto. smile.gif
Papildyta:
[quote=Alchemie,2009 01 23, 20:41]Roga, sveikinu wub.gif

del Concertos, manau, kad turi VRC is naujo tyrimus perziureti, ir israsyti..ten kazkaip kas savaite israso, nes jie itraukti i narkotiniu medziagu sarasa, t.y. didense pripratimo galimybe, delto israsoma kas savaite g.gif
[/quote]
Prie koncertos nera priprantama, tik vasara reikia daryti pertrauka. Nes jie yra iregistruoti kaip narkotine medziaga ir yra griestos kontroles vaistas. Kaip beja jais ne visos vaistines gali prekiauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarka: 23 sausio 2009 - 21:05
Roga..nu laikykis..tikiuosi, kad Beno meile padarys daugiau, nei visi psichologai wub.gif
Pilvuke auga, viskas lygtais gerai..brolis lopsines dianuoja.
Atnaujinom menu terapija..kol kas individualiai dirba..is jo darbu matyti, koks jis viduje, nes praktiskai visa laika gamina ugnikalniu-geizeriu seimynele..mama, teti ir vaika..viskas grazu, tik supranti, kad jo viduje esanti gaivala sunku apzaboti..nu bet gal akzkaip..mums su mokymusi visiska tragedija..nei namie, nei mokykloje prisodinti beveik neimanoma..per pykcius ir susitaikymus paskui kazka padaro.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 23, 23:01)
Roga..nu laikykis..tikiuosi, kad Beno meile padarys daugiau, nei visi psichologai wub.gif
Pilvuke auga, viskas lygtais gerai..brolis lopsines dianuoja.
Atnaujinom menu terapija..kol kas individualiai dirba..is jo darbu matyti, koks jis viduje, nes praktiskai visa laika gamina ugnikalniu-geizeriu seimynele..mama, teti ir vaika..viskas grazu, tik supranti, kad jo viduje esanti gaivala sunku apzaboti..nu bet gal akzkaip..mums su mokymusi visiska tragedija..nei namie, nei mokykloje prisodinti beveik neimanoma..per pykcius ir susitaikymus paskui kazka padaro.

kaip nors laikysiuosi,aišku,kad pasveiksiu, tik dabar sunku,nes neranda kas yra ir vaistai nelabai padeda tik palaiko mane.
bet kaip gera girdėti,kad viskas gerai,ir kad pilvukė auga bigsmile.gif

dėja su mokslu tragedija,laikykis 4u.gif bent jau kažką daro, paskutiniu metu Benas visai nustojo piešti,ant kiek ankščiau piešdavo ar darydavo ką nors dabar nieko.
turiu kalusima,ar buna kad taip jai netaip padaro per pamoka ir pasako,kad negerai meta sąsiuvinį ir tada klykia ant visų doh.gif pas mus taip būna, net ir dabar kai atrodo viskas gerai vistiek išlenda.
Atsakyti
Roga..nezinau, bet is mokytojos pasakojimu ir si to, aks buna namie, manau, akd buna..su tais rekimais, tai zinau, akd buna, nes tada mokytoja ji vedasi uz duru aiskintis, kodel jis rekkia, kokia priezastis ir kaip tai isspresti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 24, 21:41)
Roga..nezinau, bet is mokytojos pasakojimu ir si to, aks buna namie, manau, akd buna..su tais rekimais, tai zinau, akd buna, nes tada mokytoja ji vedasi uz duru aiskintis, kodel jis rekkia, kokia priezastis ir kaip tai isspresti

pagrindinė priežastis, nes atlieka blogai ir vaikai tada komentuoja,kad blogai padaro net ir juokiasi iš jo. pirma Benas negtali pakęsti,kad blogai (o taip beveik per kiekviena pomaka būna) visada nori būti pirmas ir neklsytantis, antra išveda iš pusiausvyros komentarai,kaip tu taip padarei,juk taip neteisinga. mokytoja tokiu atveju su visa klase mokytoja kalbasi, kad juokitis negalima, ir kad benas savo nuomone turėtų, o ne viska iš eilės darytų. labai sunku su tuo klykimu. baisiausia, jai bena visiškai išveda iš pusiausvyros tada jau gali trenktis bet kur ir skaudžiai susižaloji.

na bet džiaugiuosi Beno mažais pasiekimais, dabar tas svarbiausia. o visa kita palaipsniui .
Atsakyti
labas mamyes 4u.gif
QUOTE(Roga @ 2009 01 13, 19:26)
ten mane buvo įkišo metams laiko, niekam  nelinkėčiau ten papulti unsure.gif tiek skausmo,visiems nusišvilpti doh.gif mušdavo naktinutės mus,žemindavo uždarydavo doh.gif nežinau ar per tiek laiko kas pasikeitė unsure.gif bet man tiek įvarė visokių baimių,kad aš net į lova sisiodavau,naktimis verkdavau,bet niekas negirdėdavo, o tuo labiau aš tėvų neturėjau. dievemano niekam to nelinkėčiau schmoll.gif atleiskit,kad išsiliejau,bet vien išgirdus šviekšnos internata skausmas sukyla verysad.gif

Oi kaip baisu,tokios vaikystes nelinkeciau niekam,vargsiuke,stiprybes tau mazule 4u.gif

QUOTE(Roga @ 2009 01 14, 22:48)
mesjau grįžome į senas vėžias,viskas po senovei doh.gif

kaip vaikui paaiškinti kad už kad su didesniais muštis negalima,nes pats nukenčia.vakar susiplėkė su ledo gabalais lauk,o parėjęs namo,pradžioje pasakė,kad užpuolė,o kai pasakiau einame į policija reikia saugotis,tai tada pasakė,kad vienas įkitą pliekiasi doh.gif atrodo visaipir kalbu ir mokytoja kalba,pastoviai jau kelinta diena grįšta nuskriaustas,gal aš ko nesuprantu g.gif

Zinok mamniskis irgi neatsisako su viresniokais pasimusti doh.gif jei tik kas uzliecia ar uzkabina,tuoi i atlapus puola blink.gif O va mano sesei tai i akis soka kai zveriukas,aciu dievui nekelia rankos (tikiuosi to ir nebus)

QUOTE(Alchemie @ 2009 01 18, 10:26)
neringule, cia pirmoje klaseje jis isimylejo, parase laiska, psipirso..meile abipuse..nuejo pas mokytoja ir pareiske, kad kai bus ziedai, ji tures juos sutuokti..taigi va, kaip ir zmona biggrin.gif svarbiausia, kad ji labai raminanciai veikia..tokia rami rami mergina..bet ne flegma..nu zodziu, ji man labai patinka

Maniskis irgi turi toki ramu drauga.Mano drauges berniukas,jis metais vyresnis,toks ramybes isikunijimas,labai protingas ir geras vaikas,tai mano Dovis irgi tiesiog nurimsta kartu budamas su juo(O del erdviu tai teisybe,maniskis irgi labai agresyvus namuose,o va pas savo drauga tai taip ramiai jauciasi)

QUOTE(Alchemie @ 2009 01 18, 20:33)
praejo gerai..sedejo paskui uz ranku susikibe ir rade koridoriuje langa su apdulkejusiu stiklu uzrase sirduteje savo vardus wub.gif man taip grazu, kad ji irgi neslepia ir naturaliai jaucia ir parodo, kad jai patinka mano vaikis..tokia trapi sito amziaus meile

mmmmmmm kaip grazu....

QUOTE(neringule @ 2009 01 21, 19:15)
Mes tai del pamoku ruosimo-tai susitariame,netgi as grieztai reikalauju,kad jis viska ,,kruopsciai,,paruostu.Kai grizta is mokyklos,tai pasiziuriu i sasiuvinius ir pratybas,tai kazkoks kosmaras,kaip mokytoja neziuri,atrodo,kad viskas dzin.O praeita saveite tai isvis grizo ir sako anglu k.mokytoja man C raidele parase,mtai pasiskambinau mokytojai ir klausiu kaip?kas?kur?o ji nieko tik numyke,tada pasikvieciau sunu,pradejau klausineti zodziu tai nei vieno nemoka -nesuprantu kaip jis ten diktantus rase ir t.
Uztat mokslus labai seku blush2.gif

Moka nepergyvenk,galiu pasakyti pagal saviski,is mokykloi kalvba angliskai ir be problemu kaip mokytojas sako,o namie ne vieno zodzio nesako,na nebent kai knygeles skaitom tai tada islenda viena kita fraze...
Zinai drauge,tu keisk mokykla,arba eik pas valdzia ir sakyk kad mokytoja pakeistu,nes tau vaika dar labiau tokia mokytoja(atkletoja( sugadins)
QUOTE(Roga @ 2009 01 22, 17:02)
viskas dar prieš akis. ir mokomės gyventi ir valdytis.
aš tikiu,kad mano vaikis užaugs ir bus stiprus,geras žmogus.

Net neabejok,tikrai bus geras ir protingas zomgus,o kai toks gyvenimas,bus ir stiprus...

QUOTE(Nakviša @ 2009 01 23, 13:43)
Turiu klausimą: kaip kovoti su galvos skausmo ir pykinimo priepuoliais? Užeina, ne dažnai, kartą - du į pusmetį. Bet būna, po to jau išsiaiškinam kodėl, dažniausiai nerviniu pagrindu. Namo po mokyklos pareina, pabūna 3 val. lovoje ir išties geriau pasijaučia, kad nevaidina - matosi, parėjo ir šiandiena kaip  baltas kaip avižinis šūdelis, svyruoja, temperatūra 35,2  unsure.gif

Mes zinok po mokyklos einam ramiai pasyvaikscioti,o gryze einam paguleti ir pailseti,maniskiui irgi taip buna,na nedaznai bet i metus 3-4 kartus,nuo streso sake psichologe mokyklos,sake labai isitempe vaiko nervine sistema...

Na o mes kariaujam su mazaja,jei kas mate laidas apie aukles tai va dabar ta pati situacija pas mus,manau prasideda trimecio krize.Isdurnesiu zinokit,sokina kaip tik besugalvotu,o jei ne pagal ja tai mane musa ir kandzioja.Viska lauzo ,pleso ,gadina,atsikalbineja,isterijos istikta krenta viduri gatves....siaubas ne vaikas o ka daryti net neisivaizduoju.Gal zinot kokiu geru knygu apie ankstyvaji ugdyma,nes kartais pamanau kad su ja as turesiiu daugiau bedu nei su dickiu...
Gal kuri zinot koki gera metoda,tokiam vaikui sutramdyt,kuo sudomint ir kuo uzsiimt, kad biski nurimtu,naktim net i lova pradejo slapintis,o jei pabunda tai ne i tuoleta bega kaip iprastai o spiegia kaip pjaunama.....
Atsakyti