Sveikos mamytes
As jungiuosi prie jusu
Mano mazylis taip pat hiperaktyvus. Ta pastebejau kai tik pradejo vaikscioti. Iki metuku buvo labai ramus vaikas, bet kai tik atsistojo ant koju ir prasidejo..... Dabar jam 4 metukai, ir visi zmones klausineja kada turesime sesute ar broliuka, bet man tik pagalvojus apie tai darosi silpna...man jis kaip trys vaikai kruvoje...
Jis gime ir augo iki 3 metuku amerikoje, tai ten nelabai issiskirdavo is bendraamziu, bet kai grizom i LT, ir nuvedziau i darzely, aukletoja iskarto pasake kad vaikas niekuo nenori uzsiimti, retai kada priseda papiesti ar pakarpyti...nebent trumpam, nes jam pabosta. Nuo pat mazens jam neimanoma paskaityti pasakos, nes jis nenusedi, istisai kruta, klausia. Del kalbos taip pat galvoju vesti pas logopeda, nes nesukrauna gerai sakinio, sumala zodziu i kruva, ypac jei nori ka nors greitai papasakoti, bet gal cia jam maisosi tos dvi kalbos dar?? nezinau net....Zodziu mamytes paskaiciau tuos pagrindinius punktus kurie turi atitikti hipeeriukam, tai mano vaikui tiko visi....
Noreciau jusu patarimo. Nuo ko man pradeti, kaip aukleti, nes niekas nepadeda nei grraziuoju nei geruoju....
Kaip jau sakiau LT gyvename tik puse metu, net nezinau kur kreiptis...
Pirmiausiai turbut tureciau kreiptis pas psihologa, kad tiksliai pasakytu diagnoze...Ka galetumet rekomenduoti Klaipedoje...buciau labai dekinga, ir pradeciau veikti greitai, nes laukia mokykla....oij net bijau pagalvoti
Aciu mamytes, uz bet kokia info busiu labai dekinga...