Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(pugaciova @ 2009 01 17, 17:24)
sveikos mamos, as tik noriu paklausti o nuo kada pasimato vaiko hiperaktyvumas?

Mums pirmi įtarimai buvo išsakyti kai sūnui buvo 5 metai ir psichologas pasiūlė atidėti pirmos klasės pradžią. 6 metų dar abejojome, 7 metų jau kreipėmės į Raidos Centrą pagalbos.
Papildyta:
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 16, 18:36)
<...>
Nakvisa, zaviuosi tavim wub.gif

Už mus atkeršys anūkai! devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 17, 18:07)
Neringule, aciu wub.gif
Roga, ryt eisim su vaikais i keramikos dirbtuves, jie ten lipdys dvi valandas ir torta valgys. Norejau, kad su veikla ir ne namie butu, nes kai asmenine erdve, tai paskui kyla konfliktai, o nekviesti tu vaiku, su kuriais konfliktuoja..negaliu ir taip draugu ne fontanai..tikiuosi, kad viskas praeis gerai..juolab, kad ir jo meile/zmona zadejo dalyvauti wub.gif

sorry,o ka reiskia jo meile-zmona g.gif
kaip faina jums kad yra kur kazka sumastyti ax.gif vaikams
Atsakyti
neringule, cia pirmoje klaseje jis isimylejo, parase laiska, psipirso..meile abipuse..nuejo pas mokytoja ir pareiske, kad kai bus ziedai, ji tures juos sutuokti..taigi va, kaip ir zmona biggrin.gif svarbiausia, kad ji labai raminanciai veikia..tokia rami rami mergina..bet ne flegma..nu zodziu, ji man labai patinka
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 18, 11:26)
neringule, cia pirmoje klaseje jis isimylejo, parase laiska, psipirso..meile abipuse..nuejo pas mokytoja ir pareiske, kad kai bus ziedai, ji tures juos sutuokti..taigi va, kaip ir zmona biggrin.gif svarbiausia, kad ji labai raminanciai veikia..tokia rami rami mergina..bet ne flegma..nu zodziu, ji man labai patinka

jau ir martelę turi bigsmile.gif
niu kaip šventė praėjo bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
praejo gerai..sedejo paskui uz ranku susikibe ir rade koridoriuje langa su apdulkejusiu stiklu uzrase sirduteje savo vardus wub.gif man taip grazu, kad ji irgi neslepia ir naturaliai jaucia ir parodo, kad jai patinka mano vaikis..tokia trapi sito amziaus meile
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 18, 21:33)
praejo gerai..sedejo paskui uz ranku susikibe ir rade koridoriuje langa su apdulkejusiu stiklu uzrase sirduteje savo vardus wub.gif man taip grazu, kad ji irgi neslepia ir naturaliai jaucia ir parodo, kad jai patinka mano vaikis..tokia trapi sito amziaus meile

oj kaip faina wub.gif taip gražu kai taip bendrauja bigsmile.gif

dabar benas su šeštokia bendrauja, myli vienas kita, rašosi sms`ai ax.gif kas svarbiausia jai negėda prie beno prieiti ir pakalbėti su juo mokykloje, gina jie vienas kita. benas net padebesiais skraido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 18, 11:26)

ogo faina-pirma meile wub.gif
Labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
Neringule, nu tokia jau prima meile tai darze buvo. Isimylejes aukletojos dukra Felicija buvo. Tokia pasiutusi mergina, sededavo abu medyje ir praeivius gasdindavo lotuliukas.gif o jinai gindavo maniski nuo vyresniu grupiu vaiku.
O sita meile tai jau tokia su galutiniu tikslu - vedybomis biggrin.gif bet vis tiek grazu..ypac kai maniskis moka moterims asistuoti..uz rankos palaiko, ranka pabuciuoja, paglosto, apkabina..zodziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 19, 10:45)
Neringule, nu tokia jau prima meile tai darze buvo. Isimylejes aukletojos dukra Felicija buvo. Tokia pasiutusi mergina, sededavo abu medyje ir praeivius gasdindavo lotuliukas.gif o jinai gindavo maniski nuo vyresniu grupiu vaiku.
O sita meile tai jau tokia su galutiniu tikslu - vedybomis biggrin.gif bet vis tiek grazu..ypac kai maniskis moka moterims asistuoti..uz rankos palaiko, ranka pabuciuoja, paglosto, apkabina..zodziu wub.gif

aha labai moka ax.gif ir taip labai gražu wub.gif

benas taip moka asistuoti merginoms, kad lekia paskui ir kabinasi ant kaklo blush2.gif
Atsakyti
pas mus vel sinusoides grafiko apatine padala doh.gif mokykloje isidirbineja, su mkytoja, kol ta nesupyko, nieko nedare, as jau noriu primusti taip,akd prisimintu visa gyvenima...bet tai nieko neispres..kazkas jam viduje ne taip nusireguliave ir viskas iseina is ribu...nervai man nelaiko..vyras jau is viso..sako netrukdykit gyventi, palikit mane ramybeje doh.gif
Atsidariau langa..pakvepavau salto oro..ir kazkaip vel bandau eiti i trasa..priversti ruosti pamokas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 19, 19:21)
pas mus vel sinusoides grafiko apatine padala doh.gif mokykloje isidirbineja, su mkytoja, kol ta nesupyko, nieko nedare, as jau noriu primusti taip,akd prisimintu visa gyvenima...bet tai nieko neispres..kazkas jam viduje ne taip nusireguliave ir viskas iseina is ribu...nervai man nelaiko..vyras jau is viso..sako netrukdykit gyventi, palikit mane ramybeje doh.gif
Atsidariau langa..pakvepavau salto oro..ir kazkaip vel bandau eiti i trasa..priversti ruosti pamokas verysad.gif

oj kaip tave suprantu unsure.gif taip sunku būna atrodo,kad daužai galva į siena,o vaikas žiūri į mane ir nesupranta ko aš noriu, kodėl jam reikia ruošti tas pamokas doh.gif bandai aiškinti,rodyti,kad reikia ruošti pamokas,o jis atsistoja ir verkia verysad.gif klausi kas yra sako nežinau. ir kas svarbiausia žino,kad jo ašaros neveikia,bet vis tiek verkia. tada būna visas nervuotas ir mokos neruoštos doh.gif

o kaip padaryti,kad pats norėtų jas ruošti,man kol kas atrodo mistika unsure.gif doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 19 sausio 2009 - 18:37
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 19, 10:45)

vistiek faina wub.gif
Atsakyti