Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(Roga @ 2009 01 16, 20:27)
oho unsure.gif vis dėkoju,kad turiu mokytoja,kuri stengiasi ir kuri nenustumia vaiko į gala doh.gif

o tai jai drugdo, tegul suola prie savo stalo vaiko prisitumia tikrai tada netrukdys schmoll.gif
šiandiena benas mane slaugo unsure.gif

gera ideja reiks nekaltai uzmesti jai g.gif -visokiu mokytoju yra tiesiog man atrodo kai kurios dirba,kad tik alga gautu,o vaikai paskutintoj vietoj lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 01 16, 21:12)
gera ideja reiks nekaltai uzmesti jai g.gif -visokiu mokytoju yra tiesiog man atrodo kai kurios dirba,kad tik alga gautu,o vaikai paskutintoj vietoj lieka lotuliukas.gif

butinai pasiūlyk.
vat tas blogiausia,kai ale dirba ir kenkia vaikui doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 01 16, 21:42)
butinai pasiūlyk.
vat tas blogiausia,kai ale dirba ir kenkia vaikui doh.gif  unsure.gif

niu bet kai pasakau tai tada uzsiraukusi buna menesi doh.gif
vis svarstau perkelti i kita mokykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 01 16, 21:53)
niu bet kai pasakau tai tada uzsiraukusi buna menesi doh.gif
vis svarstau perkelti i kita mokykla g.gif

na jai turi galimybės, pasiteirauk kitoje mokykloje kokia gautumei mokytoja, gal bus puiki.
Atsakyti
Del mokytoju tai..tiek dazrelyje, tiek mokykloje..yra zmoniu, kurie nori gauti pinigu be rupesciu uz savo darba ir yra, kurie sirdi ideda del vaiku..musu laimei tokia..
Jei i nauja mokykla pervedineti, tai tgada eiti kalbetis su mokytoja informuoti, prasyt pagalbos ir siulyti bendradarbiavima..nes bendrai tai gali nuo vilko ant meskos papulti.
O del suolo..taigi visur raso, kad hiperiukams ir siaip vaikams su bedom reikia sedeti primame suole prie mokytjos ir vienam, kad butu akiu kontaktas, lengviau sugrazinti demesi, paliesti peti, norint nuraminti ir atkreipti demesi..liudna, kai vaikai klasifikuojami i patogius ir nepatogius...
Atsakyti
Alchemie vos nepamiršau doh.gif sveikinu tavo vaikį su gimtadieniu bigsmile.gif
user posted image
user posted image

ir nuostabiausiai mamai gėlės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 16 sausio 2009 - 22:06
Aciu Roga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 17, 15:02)

na kaip gimtadienis,ką sugalvojote,man smalsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 01 16, 22:55)
Alchemie vos nepamiršau doh.gif sveikinu tavo vaikį su gimtadieniu bigsmile.gif
user posted image
user posted image

ir nuostabiausiai mamai gėlės
user posted image

PRISIDEDU IR AS PRIE SVEIKINIMU happybday.gif birthday.gif 4u.gif
Atsakyti
Neringule, aciu wub.gif
Roga, ryt eisim su vaikais i keramikos dirbtuves, jie ten lipdys dvi valandas ir torta valgys. Norejau, kad su veikla ir ne namie butu, nes kai asmenine erdve, tai paskui kyla konfliktai, o nekviesti tu vaiku, su kuriais konfliktuoja..negaliu ir taip draugu ne fontanai..tikiuosi, kad viskas praeis gerai..juolab, kad ir jo meile/zmona zadejo dalyvauti wub.gif
Atsakyti
sveikos mamos, as tik noriu paklausti o nuo kada pasimato vaiko hiperaktyvumas?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 01 17, 18:07)
Roga, ryt eisim su vaikais i keramikos dirbtuves, jie ten lipdys dvi valandas ir torta valgys. Norejau, kad su veikla ir ne namie butu, nes kai asmenine erdve, tai paskui kyla konfliktai, o nekviesti tu vaiku, su kuriais konfliktuoja..negaliu ir taip draugu ne fontanai..tikiuosi, kad viskas praeis gerai..juolab, kad ir jo meile/zmona zadejo dalyvauti wub.gif

o čia tai įdėja bigsmile.gif puiku, manau viskas bus gerai ir praleisite puikiai laika bigsmile.gif

QUOTE(pugaciova @ 2009 01 17, 18:24)
sveikos mamos, as tik noriu paklausti o nuo kada pasimato vaiko hiperaktyvumas?

čia pasiskaityk http://www.hiperakty...lietuvoje.info/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 17 sausio 2009 - 17:55