Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hyperaktyvus-5 tema

QUOTE(neringule @ 2009 01 15, 21:08)
Maniskis dar taip nedaro-bet jau link to eina-tai as pati nuvaziuoju i mokykla ir issiaiskinu.O pvz ka jus jam taa sakote?niu kai jis taip padaro?
o ir jusu sokiu mokykla lanko?niu ir kaip ten?maniskis tai ten issikrauna-grizta ir apart pamoku ruosimo nieko nebenori-jam i savaite 2 kartus buna sokiai

kai kitus daužo visada išsiaiškiname pirma, nes visada yra priežastis kodėl pasielgė,o paskui ilgai kalbamės,kai įrodai jog mušimusi nieko neišspresi :ohokai daužosi, tiesiog bandau įrodyti, kad savęs žalojimas nėra išeitis, bet dėja to nelabai dar supranta schmoll.gif
aha mes lankome pramoginius sportinius šokius, ir visai neblogai sekasi ax.gif taip pat du kartus per savaite, dar ir tokį ale sportinį burelį lanko per kurį visko moko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2009 01 15, 20:37)
kai  kitus daužo visada išsiaiškiname pirma, nes visada yra priežastis kodėl pasielgė,o paskui ilgai kalbamės,kai įrodai jog mušimusi nieko neišspresi :ohokai  daužosi, tiesiog bandau įrodyti, kad savęs žalojimas nėra išeitis, bet dėja to nelabai dar supranta schmoll.gif

Kai pasiseks įrodyti - pasakykite ir man KAIP to pasiekėte. Man kol kas tik pavyko įrodyti, kad vieną iš klasiokų reikia ignoruoti (per du metus šiaip ne taip pasiekė jo smegeni sši informacija). O vat su vyresniais už save... žino, kad gaus į kailį, bet mušasi. Kalbėjau kodėl, atsakymas - "nėra ko mane vadinti cypliumi" unsure.gif

QUOTE(Roga @ 2009 01 15, 20:37)
aha mes lankome pramoginius sportinius šokius, ir visai neblogai sekasi ax.gif taip pat du kartus per savaite, dar ir tokį ale sportinį burelį lanko per kurį visko moko biggrin.gif

Fotodizainas - antradiniais ir ketvirtadieniais, dviračių sportas - pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais.

Tiesa, aš dabar dekretinėse, tai sūnaus elgesys ir mokslai pasikeitė 180 laipsnių kampu, dvi pastabos per mėnesį ir žemiausias pažimys 6 g.gif Tiesa, už pastabas atėmiau telefoną, savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 16, 13:39)
Kai pasiseks įrodyti - pasakykite ir man  KAIP to pasiekėte. Man kol kas tik pavyko įrodyti, kad vieną iš klasiokų reikia ignoruoti (per du metus šiaip ne taip pasiekė jo smegeni sši informacija). O vat su vyresniais už save... žino, kad gaus į kailį, bet mušasi. Kalbėjau kodėl, atsakymas - "nėra ko mane vadinti cypliumi"  unsure.gif
Fotodizainas - antradiniais ir ketvirtadieniais, dviračių sportas - pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais.

Tiesa, aš dabar dekretinėse, tai sūnaus elgesys ir mokslai pasikeitė 180 laipsnių kampu, dvi pastabos per mėnesį ir žemiausias pažimys 6  g.gif  Tiesa, už pastabas atėmiau telefoną, savaitei.

ogo kiek jusu berniukas daug uzsiemimu lanko-niu mes gyvenamne Rokiskyje,tai cia didelio pasirinkimo nera.Norejo i sporta-bet ten tik nuo 10 metu priima verysad.gif
as ir baudziu tokiomis bausmemis-telefonas,kompas ,laukas-bet matau,kad tai beviltiska visai
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 01 16, 13:23)
ogo kiek jusu berniukas daug uzsiemimu lanko-niu mes gyvenamne Rokiskyje,tai cia didelio pasirinkimo nera.Norejo i sporta-bet ten tik  nuo 10 metu priima verysad.gif

Didmiesčio privalumai. Šiaip, kalbėjau su vyru, mes išties daug laiko jam aukojame ir daug dėmesio. Tiesa, sporto būreliai keičiasi kas metus, dar kol kas nerado savęs. Nors su dvirčiais kitaip - kartu su tėvu nuo praėjusios vasaros treniruodavosi, po to po maratonus varinėjo.

QUOTE(neringule @ 2009 01 16, 13:23)
as ir baudziu tokiomis bausmemis-telefonas,kompas ,laukas-bet matau,kad tai beviltiska visai

Beviltiška ir mums buvo taip bausti iki praėjusių metų. Nu uždraudė - uždraudė, na ir kas? Atvirai kalbant, aš ne vieną naktį praverkiau nežinodama ką daryti. Mes pradinių klasių mokytoją vežėm pas psichologą, perėjus į vidurinę mokyklą reikalai pablogėj. Buvau kelis kartus ties riba, kad metu darbą ir sėdžiu namie. Su darbdaviais (paskutinį mokyklos trimestrą) sutariau, kad dirbsiu pusę dienos darbe, puse - namie. Vyras visiems mokytojams perskambindavo, į susirinkimus eidavo, sūnų visur kur tik įmanoma vedžiodavo. Pamokas ruošėm iki 22-23 val., ruošėm tiesiogine to žodžio prasme visi kartu.

Žinokit, paaugo, palengvėjo (tfu tfu tfu ir tuk tuk tuk), o gal ir tai, kad mes visą laiką kartu g.gif
Atsakyti
o maniškis šiandien pasiskundė, kad gavo nuo mokytojos su dviem knygom per galvą.....ir......nežinau kaip čia reaguot....nemanau kad išsigalvotų maniškis tokius dalykus g.gif ...ir pirmadienį esu kviečiama pas mokytoją į pokalbį.....
Tai va taip.....džiaugiausi kad pusė mokslų metų praėjo ramiai.....tai dabar "pašokinėsiu" likusią pusę.....
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2009 01 16, 13:47)
o maniškis šiandien pasiskundė, kad gavo nuo mokytojos su dviem knygom per galvą.....ir......nežinau kaip čia reaguot....nemanau kad išsigalvotų maniškis tokius dalykus  g.gif ...ir pirmadienį esu kviečiama pas mokytoją į pokalbį.....
Tai va taip.....džiaugiausi kad pusė mokslų metų praėjo ramiai.....tai dabar "pašokinėsiu" likusią pusę.....

Prieš gerą mėnesį net pasikukčiodamas maniškis pasakojo, kaip jį įžeidė gamtos mokytoja ir kaip jis priverstas buvo atsikirtinėti, kad ji viskuom kalta ir t.t.
Kai susitikom su mokytoja, pasirodo ji elementariai vardus sumaišė, o po to ir atsiprašė prie mūsų jo ir išaiškino situaciją labai ramiai ir logiškai.

Niekada neskambinu mokytojams, nes esu karštakošė ir galiu priklabėti, todėl visada su jais kalbasi vyras, jis 100x ramesnis už mane.

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 16, 14:39)
Didmiesčio privalumai. Šiaip, kalbėjau su vyru, mes išties daug laiko jam aukojame ir daug dėmesio. Tiesa, sporto būreliai keičiasi kas metus, dar kol kas nerado savęs. Nors su dvirčiais kitaip - kartu su tėvu nuo praėjusios vasaros treniruodavosi, po to po maratonus varinėjo.
Beviltiška ir mums buvo taip bausti iki praėjusių metų. Nu uždraudė - uždraudė, na ir kas? Atvirai kalbant, aš ne vieną naktį praverkiau nežinodama ką daryti. Mes pradinių klasių mokytoją vežėm pas psichologą, perėjus į vidurinę mokyklą reikalai pablogėj. Buvau kelis kartus ties riba, kad metu darbą ir sėdžiu namie. Su darbdaviais (paskutinį mokyklos trimestrą) sutariau, kad dirbsiu pusę dienos darbe, puse - namie. Vyras visiems mokytojams perskambindavo, į susirinkimus eidavo, sūnų visur kur tik įmanoma vedžiodavo. Pamokas ruošėm iki 22-23 val., ruošėm tiesiogine to žodžio prasme visi kartu.

Žinokit, paaugo, palengvėjo (tfu tfu tfu ir tuk tuk tuk), o gal ir tai, kad mes visą laiką kartu  g.gif

As ir vis galvoju,kad isaugs maniskis g.gif
dar vis pamastau,kad ant jo tiesiog ,,uzsisedus,,mokytoja.Nesuprantu kaip ji nemoka prieiti prie vaiko(ta prasme susitarti kazkaip su juo)
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 16, 13:39)
Kai pasiseks įrodyti - pasakykite ir man  KAIP to pasiekėte. Man kol kas tik pavyko įrodyti, kad vieną iš klasiokų reikia ignoruoti (per du metus šiaip ne taip pasiekė jo smegeni sši informacija). O vat su vyresniais už save... žino, kad gaus į kailį, bet mušasi. Kalbėjau kodėl, atsakymas - "nėra ko mane vadinti cypliumi"  unsure.gif

Tiesa, aš dabar dekretinėse, tai sūnaus elgesys ir mokslai pasikeitė 180 laipsnių kampu, dvi pastabos per mėnesį ir žemiausias pažimys 6  g.gif  Tiesa, už pastabas atėmiau telefoną, savaitei.

neįmanoma man įrodyti,kad su vienu klasės draugu rietis,pjautis,smaugtis,muštis negalima. bet jie abu kaip magnetai. tik pasižiūri vienas į kita ir į atlapus doh.gif nors gerai žino,kadmuštis negalima ir nesimuša su kitais tik su tuo berniuku. galiausiai ir su dideliais pliektis pradėjo doh.gif
aš tai nustatau bausmės riba,jai atėmu telefona dienai,tai kita diena atiduota, tokia bausmė padeda,nes aš laikausi žodžio, tada ir mano vaikas turi laikytis irgi savo žodžio. jei sulaužo tai turi spresti problemas,kiekvienas veiksmas turi pasekmes,bet mano vaikas to nesupranta schmoll.gif

QUOTE(Lotavita @ 2009 01 16, 14:47)
o maniškis šiandien pasiskundė, kad gavo nuo mokytojos su dviem knygom per galvą.....ir......nežinau kaip čia reaguot....nemanau kad išsigalvotų maniškis tokius dalykus  g.gif ...ir pirmadienį esu kviečiama pas mokytoją į pokalbį.....

doh.gif
matai mano vaikas pareina iš šokių ir sako mama mane užpuolė doh.gif tada aš už rankos ir sakau einame į policija ir tempiu, tada benas išsigandęs,kad rimtai, papsakojo, kad pats ant vyresnių užsirovė ir iš ledų gavo į veida.
o tu paiimk ir su vaiku už rankos,be jokių nusistatymų nueik pas mokytoja pasikalėti?
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 01 16, 15:48)
As ir vis galvoju,kad isaugs maniskis g.gif
dar vis pamastau,kad ant jo tiesiog ,,uzsisedus,,mokytoja.Nesuprantu kaip ji nemoka prieiti prie vaiko(ta prasme susitarti kazkaip su juo)

Patikėkit - nemoka. Kai lankė dar pradinę mokyklą, mokytoja tiesiog primygtinai reikalavo, kad mūsų vaikis sedėtų pačiame klasės gale, vienas suole. Praktiškai buvo izoliuotas nuo visų. O žinot gi ką tokiam vaikui tai reiškia? Visiškas savivertės sumenkinimas. Kovojom iki pykčių su mokytoja, galų gale sutarėm, kad jis sedės vienas, bet pirmame suole prieš mokytojos stalą.
Daugelio suaugusiųjų akimis šie vaikai išdykę, potencialūs būsimi nusikalteliai, chuliganai, klasės mušeikos ir t.t.

Mums, šių metų pradžioje, lietuvių kalbos pedagogė pasiūlė ieškotis specialiosios mokyklos arba kreiptis dėl modifikuotos programos g.gif Tai gerai, kad susitikime dalyvavo auklėtoja, ta iš klumpių vos neišvirto, sako, kokia dar modifikuota programa, jis ten 8tokui prilygsta su savo gabumais.

Labai daug yra priešiškai nusitikusių, ypač suaugusiųjų tarpe. Geriausia jų manymu - izoliacja. Jų valia, tokius vaikus uždarytų į rezervatus.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2009 01 16, 16:13)
neįmanoma man įrodyti,kad su vienu klasės draugu rietis,pjautis,smaugtis,muštis negalima. bet jie abu kaip magnetai. tik pasižiūri vienas į kita ir į atlapus doh.gif nors gerai žino,kadmuštis negalima ir nesimuša su kitais tik su tuo berniuku. galiausiai ir su dideliais pliektis pradėjo doh.gif <...>

Nu praktiškai apie mūsiškį tas pats... Tik ten vaikas iš probleminės šeimos, tai mūsiškis labai greitai pasiduoda jo provokacijoms. g.gif

Man viena iš klasės vaikų mamų minėjo kažkokį Rafaelo (?) klubą būtent tokiems vaikams, bet kadangi Čpokas be galo užimtas, tai kaip tais ir nesusidomėjau apie tai labai stirpiai. Gal ką nors žinote apie jį?

cool.gif
Atsakyti
Lotavita, pasisteng buti rami susitikimo metu, tu zinai vaiko versija, isgirsi mokytojos versija. Butinai rasyskis viska, arba paprasyk, kad leistu irasineti i koki diktofona..tokie dalykai sudrausmina, jei nori vaka smeizti, galiausiai yra irodymas tiek vaikui, kokia buvo situacijos is kitos puses, tiek tau, jei pultu tavo vaika "linciuoti"
(Vario rase, akd jos vyras tevu susirinkimuose butinai viska rasydavo, ypac tu tevu vardus pavardes, kurie necenzuriskai keikdavo ju vaika)
Tikiuosi, akd pas jus bus tiesiog pokalbis su mokytoja..linkiu sekmes
Nakvisa, zaviuosi tavim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 01 16, 19:20)
Patikėkit - nemoka. Kai lankė dar pradinę mokyklą, mokytoja tiesiog primygtinai reikalavo, kad mūsų vaikis sedėtų pačiame klasės gale, vienas suole. Praktiškai buvo izoliuotas nuo visų. O žinot gi ką tokiam vaikui tai reiškia? Visiškas savivertės sumenkinimas. Kovojom iki pykčių su mokytoja, galų gale sutarėm, kad jis sedės vienas, bet pirmame suole prieš mokytojos stalą.
Daugelio suaugusiųjų akimis šie vaikai išdykę, potencialūs būsimi nusikalteliai, chuliganai, klasės mušeikos ir t.t.

Mums, šių metų pradžioje, lietuvių kalbos pedagogė pasiūlė ieškotis specialiosios mokyklos arba kreiptis dėl modifikuotos programos  g.gif  Tai gerai, kad susitikime dalyvavo auklėtoja, ta iš klumpių vos neišvirto, sako, kokia dar modifikuota programa, jis ten 8tokui prilygsta su savo gabumais.

Labai daug yra priešiškai nusitikusių, ypač suaugusiųjų tarpe. Geriausia jų manymu - izoliacja. Jų valia, tokius vaikus uždarytų į rezervatus.
Papildyta:

Nu praktiškai apie mūsiškį tas pats... Tik ten vaikas iš probleminės šeimos, tai mūsiškis labai greitai pasiduoda jo provokacijoms.  g.gif

Man viena iš klasės vaikų mamų minėjo kažkokį Rafaelo (?) klubą būtent tokiems vaikams, bet kadangi Čpokas be galo užimtas, tai kaip tais ir nesusidomėjau apie tai labai stirpiai. Gal ką nors žinote apie jį?

cool.gif

O maniskis irgi paciam gale sedi-mokytoja pasodino,prasiaum,kad i pirma suola nukeltu-sako trukdo jis doh.gif tai taip ir liko gale-ir dar prie spintos buvo nustumtas suolas-tai kiai pamaciau tai greit atstume mokytoja
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2009 01 16, 20:12)
O maniskis irgi paciam gale sedi-mokytoja pasodino,prasiaum,kad i pirma suola nukeltu-sako  trukdo jis doh.gif tai taip ir liko gale-ir dar prie spintos buvo nustumtas suolas-tai kiai pamaciau tai greit atstume mokytoja

oho unsure.gif vis dėkoju,kad turiu mokytoja,kuri stengiasi ir kuri nenustumia vaiko į gala doh.gif

o tai jai drugdo, tegul suola prie savo stalo vaiko prisitumia tikrai tada netrukdys schmoll.gif

šiandiena benas mane slaugo unsure.gif
Atsakyti