Joo,nematomi zmones,"nevidimkos",taip sakant...bijau ju kaip velnias kryziaus ,niekad nezinai kur ir kada tau po ratais issoks,ypac jie megsta ta daryti tamsoj ir neprisisege atsvaitu
QUOTE(zuzla @ 2008 12 09, 11:54)
šian pasisakysiu už "nardytojus", nes pačiai teko pabūt - pima juosta mašinos važiuoja ant 60, antra juosta mašinos važiuoja ant 60, ir visos laiko didžiulius tarpus - tris mašinos gali tilpt, tai teko pamanevruot, nes gal jie niekur ir neskuba, o aš po poliklinikos į darbą veluoju
Tai tu autostrada vaziavai ??
O tu manai, kad 60 km/val. bezbožnai didelis lenktyninis greitis? Vilniuje yra tokių gatvių, kur ir 80 km/val. važiuojantys tam tikra prasme "velkasi" ir trukdo antroje juostoje kitiems.
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 10, 22:39)
O tu manai, kad 60 km/val. bezbožnai didelis lenktyninis greitis? Vilniuje yra tokių gatvių, kur ir 80 km/val. važiuojantys tam tikra prasme "velkasi" ir trukdo antroje juostoje kitiems.
Vilniuje tokiu gatviu nera. Max leidziamas greitis yra 80 Km/h. O jeigu kas nors jau taip nori skraidyti, tai yra ju problemos, nes trauktis dazniausia nera kur - pirma juosta tada standartiskai apie 60 km/h juda.
Vakar kaip tik viena toki prisiskraidziusi ir trauke nuskridusi nuo kelio prie pasaku parku.
O pro ji vaziuodama prisiminiau, kad man tikrai nepatinka - kad atsitikus kokiam autoivykiu ar siaip kelyje, pro sali vaziuojantiems asilams yra butina pristabdyti ir ziureti kas cia ivyko ir taip sudaryti kamsti ( daznai net ir vaziuojant priespriesine juosta)
QUOTE(massandra @ 2008 12 09, 20:49)
jo,būna tokių pėsčiujų
Aš būdama pėsčiaja tokioje situacijoje visada palaukiu tas keletą sekundžių
Aš būdama pėsčiaja tokioje situacijoje visada palaukiu tas keletą sekundžių
aš irgi, būdama pėsčiąja, jei neskubu, tai palaukiu, kol visi pravažiuos, nors instruktorius sakė, kad veltui, gyvenimas pro šalį eina
QUOTE(Crassula @ 2008 12 10, 19:21)
Tai tu autostrada vaziavai ??
ne, mieste, atkarpoj kur galima 60
Bet tie tokie uzlindinejimai, tai sakyciau net neetiski. Taigi visi skuba ir laikosi istatymo.
Kartais taip norisi paspauti greicio pedala, bet visad pagalvoju- va ims kas ir ieis i pesciuju pereje- ir teks kaliuzei sedeti... Yra aisku, ne tik sostineje, bet ir Kaune, Ypac po 20 val. tokiu gatviu Bet...Kokios ten perejos Kazkaip nepateisinu arba tokiu greiciu leidimo, arba TOKIU pereju buvimo tose gatvese
Kartais taip norisi paspauti greicio pedala, bet visad pagalvoju- va ims kas ir ieis i pesciuju pereje- ir teks kaliuzei sedeti... Yra aisku, ne tik sostineje, bet ir Kaune, Ypac po 20 val. tokiu gatviu Bet...Kokios ten perejos Kazkaip nepateisinu arba tokiu greiciu leidimo, arba TOKIU pereju buvimo tose gatvese
QUOTE(Crassula @ 2008 12 11, 14:42)
Bet tie tokie uzlindinejimai, tai sakyciau net neetiski. Taigi visi skuba ir laikosi istatymo.
nei visi skuba nei visi laikosi įstatymo
gal galite patiksinti, kokie būtent užlindinėjimai yra neetiški
vaziuoji,vaziuoji gana staigiais ir pavojingais manevrais priartejus prie kitos masinos ja aplenki ir staigiai gryzti jai pries pat nosi...o pavaziaves 100 metru-pasuki i desne....kazkoks debilizmas mano manymu...cia net nepavadinsi neetisku vaziavimu...
QUOTE(umede @ 2008 12 12, 12:30)
vaziuoji,vaziuoji gana staigiais ir pavojingais manevrais priartejus prie kitos masinos ja aplenki ir staigiai gryzti jai pries pat nosi...o pavaziaves 100 metru-pasuki i desne....kazkoks debilizmas mano manymu...cia net nepavadinsi neetisku vaziavimu...
sutinku, aprašyta situacija - debilizmas
bet jei apvažiuoji vieną kitą trečią ir toliau nuvažiuoji, nesudaręs nei avarinių situacijų nei ką, tiesiog važiuoji greičiau nei kiti - tai čia jau neetiška kitų vairuotojų atžvilgiu
aišku jei apvažiuoji tokį, prieš kurį persirikiuoji ir toliau nuvažiuoji, o tas iš išgąsčio kerta ant stabdžių, nors realiai avarinės situacijos nebuvo, tai čia jau paties vairuotojo nervinės sistemos problema
Mane tai labiausiai nervina pėstieji,kai net nepasižiūri ir deda kojąkad ir per perėją.Arba atvirkščiai sustoji o neina stovi,arba rodo,važiuok tipo.Tai jau sustojau būk malonus eik o ne mojuok
tai kad ir per tą pačią perėją pesčiajam galima eiti tik kai įsitikina, kad tai saugu, tik gaila, kad KET privalo mokėti tik vairuotojai
QUOTE(zuzla @ 2008 12 12, 12:49)
sutinku, aprašyta situacija - debilizmas
bet jei apvažiuoji vieną kitą trečią ir toliau nuvažiuoji, nesudaręs nei avarinių situacijų nei ką, tiesiog važiuoji greičiau nei kiti - tai čia jau neetiška kitų vairuotojų atžvilgiu
aišku jei apvažiuoji tokį, prieš kurį persirikiuoji ir toliau nuvažiuoji, o tas iš išgąsčio kerta ant stabdžių, nors realiai avarinės situacijos nebuvo, tai čia jau paties vairuotojo nervinės sistemos problema
Vat dėl šitokio mąstymo ir esame ES šalis, kurioje avarijose žūsta kone daugiausiai žmonių...
Kažkaip tose šalyse kur niekas "neapvažinėja lėčiau važiuojančių nesudarydami avarinių situacijų" avariją pamatyti yra retenybių retenybė. Avarijose žmonių žūsta dešimtis kartų mažiau nei pas mus. O mūsų gatvėse vos ne kiekvieną dieną pasibučiavusius pamatyti galima. Nes yra tendencija, kad tie greičiau važiuojantys ir visus vikriai apvažiuojantys dažnai pervertina savo galimybes...