Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

Šiandien su mažium važiavom,prisiminiau kas dar labai nervina - ogi kai 2 juostų kely važiuoja per patį juostų vidurį.Važiuja sau šiandien toks diedulis(kaip taisyklė,nu arba babcė pagyvenus),iš paskos 2 mašinos(mano antra),pirmoji pypina,kad pasitrauktų,nes važiuoja mieste gal 35km/h,lenkt nelabai išeina,nes iš priekio mašinų srautas,o į pirmą juostą netelpa.O diedulis nesupranta ir dar rankom mojuoja,tipo ko tu nori?
Atsakyti
Vienareiksmiskai labiausiai nervina mikriukai, nagli kaip batu aulai.
Atsakyti
Labiausiai nervina "asai", kurie tyčia sudarinėdami avarines situacijas bando išaiškinti, kaip Tau važiuoti, jei kas jiems nepatinka... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 12 08, 13:32)
Posuki rodyti butina bet kokioj sankryzoj jei tik nevaziuoji tiesiai,o suki i kazkuria puse.Net ir aikstelej manevruojant reiketu rodyti posukius,kad kiti zinotu,ka ruosiesi daryti.

aš taisykles žinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MacGyver @ 2008 12 08, 20:31)
Labiausiai nervina "asai", kurie tyčia sudarinėdami avarines situacijas bando išaiškinti, kaip Tau važiuoti, jei kas jiems nepatinka... schmoll.gif

O ką tokio darai, kad jie priversti tokiais būdais auklėti ir mokyti?
Atsakyti
Lb nervina, kai degant raudonui stovi masina, o kai uzsidega zalias isijungia posuki ir pasisuka i desine, nors ten yra zalia rodyklele suktis desinen doh.gif doh.gif Nu tikrai isvadinu toki vairuotoja ne itin graziais "pavadinimais" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cavalli: 08 gruodžio 2008 - 22:20
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 08, 22:31)
O ką tokio darai, kad jie priversti tokiais būdais auklėti ir mokyti?

man irgi tokie klausimai kyla, kai isgirstu del to skundziantis.
Tikrai vienetai yra tokiu itin piktybisku ( ar kaip pavadinti) vairuotoju, kurie pades kabinetis lygioje vietoje.

O as vakar buvau supykusi - nesupratau, koksai debilas sugalvojo nuimti zalias rodykles ( lenteles) nuo justiniskiu ir senojo pilaites kelio sankryzos.
Atsakyti
šian pasisakysiu už "nardytojus", nes pačiai teko pabūt - pima juosta mašinos važiuoja ant 60, antra juosta mašinos važiuoja ant 60, ir visos laiko didžiulius tarpus - tris mašinos gali tilpt, tai teko pamanevruot, nes gal jie niekur ir neskuba, o aš po poliklinikos į darbą veluoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2008 12 09, 10:54)
šian pasisakysiu už "nardytojus", nes pačiai teko pabūt - pima juosta mašinos važiuoja ant 60, antra juosta mašinos važiuoja ant 60, ir visos laiko didžiulius tarpus - tris mašinos gali tilpt, tai teko pamanevruot, nes gal jie niekur ir neskuba, o aš po poliklinikos į darbą veluoju ax.gif

Aha,man irgi yra teke panardyt,kartais tiesiog reikia,kai labai skubi ax.gif
Atsakyti
Labiausiai piktina, kai važiuoja vienas gatvėje automobilis, o pėsčiasis būtinai išeina priešais automobilį, nes neva pėsčiųjų perėja ir jis turi pirmumo teisę doh.gif ir esi priverstas stabdyti, nes neva jam sunkiau kelias s palaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2008 12 09, 21:15)
Labiausiai piktina, kai važiuoja vienas gatvėje automobilis, o pėsčiasis būtinai išeina priešais automobilį, nes neva pėsčiųjų perėja ir jis turi pirmumo teisę doh.gif ir esi priverstas stabdyti, nes neva jam sunkiau kelias s palaukti doh.gif

jo,būna tokių pėsčiujų doh.gif
Aš būdama pėsčiaja tokioje situacijoje visada palaukiu tas keletą sekundžių
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2008 12 09, 20:15)

man vakar taip buvo, kai is niekur tamsoj islindo! doh.gif Sustabdyt jau nebuciau spejus, gerai kad ik tik isejo apvaziuot ji unsure.gif
Atsakyti