Šiandien su mažium važiavom,prisiminiau kas dar labai nervina - ogi kai 2 juostų kely važiuoja per patį juostų vidurį.Važiuja sau šiandien toks diedulis(kaip taisyklė,nu arba babcė pagyvenus),iš paskos 2 mašinos(mano antra),pirmoji pypina,kad pasitrauktų,nes važiuoja mieste gal 35km/h,lenkt nelabai išeina,nes iš priekio mašinų srautas,o į pirmą juostą netelpa.O diedulis nesupranta ir dar rankom mojuoja,tipo ko tu nori?
Vienareiksmiskai labiausiai nervina mikriukai, nagli kaip batu aulai.
QUOTE(denaxa @ 2008 12 08, 13:32)
Posuki rodyti butina bet kokioj sankryzoj jei tik nevaziuoji tiesiai,o suki i kazkuria puse.Net ir aikstelej manevruojant reiketu rodyti posukius,kad kiti zinotu,ka ruosiesi daryti.
aš taisykles žinau
QUOTE(MacGyver @ 2008 12 08, 20:31)
Labiausiai nervina "asai", kurie tyčia sudarinėdami avarines situacijas bando išaiškinti, kaip Tau važiuoti, jei kas jiems nepatinka...
O ką tokio darai, kad jie priversti tokiais būdais auklėti ir mokyti?
Lb nervina, kai degant raudonui stovi masina, o kai uzsidega zalias isijungia posuki ir pasisuka i desine, nors ten yra zalia rodyklele suktis desinen Nu tikrai isvadinu toki vairuotoja ne itin graziais "pavadinimais"
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 08, 22:31)
O ką tokio darai, kad jie priversti tokiais būdais auklėti ir mokyti?
man irgi tokie klausimai kyla, kai isgirstu del to skundziantis.
Tikrai vienetai yra tokiu itin piktybisku ( ar kaip pavadinti) vairuotoju, kurie pades kabinetis lygioje vietoje.
O as vakar buvau supykusi - nesupratau, koksai debilas sugalvojo nuimti zalias rodykles ( lenteles) nuo justiniskiu ir senojo pilaites kelio sankryzos.
šian pasisakysiu už "nardytojus", nes pačiai teko pabūt - pima juosta mašinos važiuoja ant 60, antra juosta mašinos važiuoja ant 60, ir visos laiko didžiulius tarpus - tris mašinos gali tilpt, tai teko pamanevruot, nes gal jie niekur ir neskuba, o aš po poliklinikos į darbą veluoju
QUOTE(zuzla @ 2008 12 09, 10:54)
šian pasisakysiu už "nardytojus", nes pačiai teko pabūt - pima juosta mašinos važiuoja ant 60, antra juosta mašinos važiuoja ant 60, ir visos laiko didžiulius tarpus - tris mašinos gali tilpt, tai teko pamanevruot, nes gal jie niekur ir neskuba, o aš po poliklinikos į darbą veluoju
Aha,man irgi yra teke panardyt,kartais tiesiog reikia,kai labai skubi
Labiausiai piktina, kai važiuoja vienas gatvėje automobilis, o pėsčiasis būtinai išeina priešais automobilį, nes neva pėsčiųjų perėja ir jis turi pirmumo teisę ir esi priverstas stabdyti, nes neva jam sunkiau kelias s palaukti
QUOTE(agute07 @ 2008 12 09, 21:15)
Labiausiai piktina, kai važiuoja vienas gatvėje automobilis, o pėsčiasis būtinai išeina priešais automobilį, nes neva pėsčiųjų perėja ir jis turi pirmumo teisę ir esi priverstas stabdyti, nes neva jam sunkiau kelias s palaukti
jo,būna tokių pėsčiujų
Aš būdama pėsčiaja tokioje situacijoje visada palaukiu tas keletą sekundžių
QUOTE(agute07 @ 2008 12 09, 20:15)
man vakar taip buvo, kai is niekur tamsoj islindo! Sustabdyt jau nebuciau spejus, gerai kad ik tik isejo apvaziuot ji