QUOTE(valkata @ 2008 12 04, 11:06)
Na, situacija tokia, kad artėji prie sankryžos antra eile, dega raudona. Priešais stovi mašina, posūkio nerodo. Sustoji už jos, sulauki žalios šviesos ir tada tas šiknius priešais įjungia kairį posūkį matote jis suks į kairę. Ir kukuoji tada už jo. Negi sunku įjungti posūkį iš anksto tam, kad tiesiai važiuojantys matytų, jog jis suks ir už jo nestotų?
Tas tiesa, aš visada važiuodama prie tokios sankryžos žiūriu mirksi kas prieky ar ne, nuo to priklausomai ir rikiuojuos, tikrai jei skubi,m nervina kai rdeik stovėt, kol tas teiksis išsukt.
QUOTE(zuzla @ 2008 12 04, 11:52)
iš priekio atvažiuojantiems nereikia nieko žinot, nes jei man yra šviesofore žalia pasukti, tai jiems raudona
o jei jiems žalia, tai mažai kur būna atskira juosta pasukti, ta prasme kai lauki kol visos pravažiuos ir pasuki, todėl ir reikia jungti, kad ir už tavęs ir prieš tave žinotų...
O va tai, kad ne visos sankryžose taip
Gyvas Kaune esantis pavyzdys: važiuojam nuo Megos per viaduką ir... dvi juostos pasirinkimui, iš pirmos tiesiai arba į dešnę,o iš antros tiesiai arba į kairę. Atskiros sekcijos nėra. Į kairę turi įsukt praleidęs atvažiuojančius iš priekio. Kita okia sankryža yra Šilainiuose išsukant į Žemaičių pl.
QUOTE(pikkolo @ 2008 12 04, 16:44)
Man dar labai nepatinka, kai išlenda iš šalutinio kelio ir velkasi. Tai jei jau išlindai man prieš nosį, tai būk malonūs ir spausk, o jei spaust negali, tai palauk didesnio tarpo. LYgiai taip pat nepatinka tokie nardantys, kurie vos vos užlenda ir dar važiuoja lėtai. Aš jei kam užlendu, tai visada spaudžiu, kad tik nesudaryčiau nepatogumų.
aš irgi jei jau užkišau tai minu per pedalą, bet tokių besivelkančių tai daug.