Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(Zivivi @ 2009 07 22, 13:17)
Nepykit merginos, bet kai issilaikysiu teises, tai vilksiuos ir as ant 70  lotuliukas.gif

smile.gif na as nekalbejau apie klevukus smile.gif nes jei uzsiklijaves lapa ir tiek vaziuoja, tai viskas aisku buna, tada ir nervas neima, stengiesi aplenkti ir tiek... bet kai lapo nera, o dar skubi, tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 07 22, 13:20)
smile.gif  na as nekalbejau apie klevukus  smile.gif  nes jei uzsiklijaves lapa ir tiek vaziuoja, tai viskas aisku buna, tada ir nervas neima, stengiesi aplenkti ir tiek... bet kai lapo nera, o dar skubi, tai  doh.gif

Tai tame ir esme... kad lapo nebus. Masina viena, draugo. Bemsas juodas, na kur tau jis leis man klevo lapa ant savo "juodosios" prikabint??? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 22, 13:26)
Tai tame ir esme... kad lapo nebus. Masina viena, draugo. Bemsas juodas, na kur tau jis leis man klevo lapa ant savo "juodosios" prikabint???  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kaip tu galvoji, aš važinėjau, kai savo mašinos neturėjau bigsmile.gif einu vairuot, pasiimu kartu lapą (tada dar M buvo), izoliaciją, žirkles, priklijuoju porose vietų ir pirmyn mirksiukas.gif bet, kai jau savo mašiną nusipirkau, jokio lapo neklijavau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 22, 13:32)
o kaip tu galvoji, aš važinėjau, kai savo mašinos neturėjau bigsmile.gif einu vairuot, pasiimu kartu lapą (tada dar M buvo), izoliaciją, žirkles, priklijuoju porose vietų ir pirmyn mirksiukas.gif bet, kai jau savo mašiną nusipirkau, jokio lapo neklijavau laugh.gif

Aha, as galvojau irgi taip darysiu. Kur tau, tik uzsiminiau, tai kai atreze "gedos man nedarysi, jokio lapo nebus". Tai ir tyliu lotuliukas.gif Is tikruju noriu savo masinos, bet pasak MB, dar vienos masinos mums nereikia. Aisku, jei jis savo "juodaja" prastumtu ir nupirktu dvi pigesnes.... Tai ir sanaudos tos pacios ir abu vairuosim, tik kazkodel ir toks variantas jo netenkina doh.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 07 22, 13:36)
"gedos man nedarysi, jokio lapo nebus"

o kokia čia gėda, juk tu būsi už vairo... ir apskritai, kažkaip vaikiškai skamba... MB man nei pusės žodžio niekada nesakė dėl M, nors mašina irgi iš prabangesnių blush2.gif pasakė - reikia reiškias reikia

tada susitaikykit, kad retas tave, grybaujančią kelyje, toleruos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 22 liepos 2009 - 12:46
QUOTE(zuzla @ 2009 07 22, 13:44)
o kokia čia gėda, juk tu būsi už vairo... ir apskritai, kažkaip vaikiškai skamba... MB man nei pusės žodžio niekada nesakė dėl M, nors mašina irgi iš prabangesnių blush2.gif pasakė - reikia reiškias reikia

tada susitaikykit, kad retas tave, grybaujančią kelyje, toleruos

Va va... busiu liaudiskai tariant "boba uz vairo" doh.gif
Atsakyti
O mane nervina "kanadieciai" su tamsintais langais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alicija* @ 2009 07 22, 14:30)
O mane nervina "kanadieciai" su tamsintais langais  doh.gif

dėl ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 22 liepos 2009 - 13:31
QUOTE(zuzla @ 2009 07 22, 14:31)

Todel, kad toks automobilio "tiuningas", mano nuomone, tikrai nepalengvina vairavimo g.gif

P.S. Nezinau, gal cia tik man pakliudavo tokie "kanadieciai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alicija* @ 2009 07 22, 14:36)
Todel, kad toks automobilio "tiuningas", mano nuomone, tikrai nepalengvina vairavimo  g.gif

P.S. Nezinau, gal cia tik man pakliudavo tokie "kanadieciai"  biggrin.gif

nu tai čia tavo nuomonė smile.gif aš užsislaptinęs kanadietis (t.y. vairuoju be lapo), bet man mano mašinos tamsinti langai niekada netrukdė vairuot smile.gif juk žiūri į veidrodėlius, jie gi netamsinti g.gif nebent turi omeny priekinius tamsintus langus... tai jie bet kam apsunkina vairavimą - ir mažiems ir dideliems
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti