Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(Katute @ 2008 12 02, 23:39)
Negaliu pernešt, kai aplenkia ir vietoj to, kad važiuotų, tai numeta greitį, arba dar geriau, tai parodo posūkį ir suka, lyg iš paskos negalėtų to posūkio privažiuot smile.gif

Va va..subiesino šian paryčiais kažkoks pusdurnis džipo šoferis...Gatvė tuštutėlė, labai ramiai 1 juosta artėju prie raudono šviesoforo, matau kad tuoj tuoj užsikurs žalias ir aš pralėksiu nestabdydamas.....Iš galo atskrenda džipas, apvažiuoja mane, savaime aišku be jokių posūkio signalų....ir prieš pat šviesoforą sustoja, įsijungęs avarinius....Keleivį mat jam reik išleist.....Extremalus stabdymas, apvažiavimas...ir vėl raudonas dega...
Nu va , ir pabandyk nesikeikt prie vairo...
Kokio velnio jis negalėjo sustot UŽ manęs????? Taigi visoj gatvėj, kiek akys mato tebuvom dviese... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2008 12 04, 15:15)
Ir dar kai per miesta leidžia sau važiuoti gerokai greičiau nei leidžiama.

o kuo jisai tau trukdo? Aisku jei tai variantas, kad prilimpa prie uodegos ir sviesos muzika paleidzia ( kai tu vaziuoji pagal taisykles, o ypac ir teisinga eismo) - tai suprantama, bet jeigu paprasciausiai privaziuoja, apvaziuoja ir toliau nuvaziuoja, tai nesuprantu kuo kliuva.
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2008 12 04, 16:44)
Va va..subiesino šian paryčiais kažkoks pusdurnis džipo šoferis...Gatvė tuštutėlė, labai ramiai 1 juosta artėju prie raudono šviesoforo, matau kad tuoj tuoj užsikurs žalias ir aš pralėksiu nestabdydamas.....Iš galo atskrenda džipas, apvažiuoja mane, savaime aišku be jokių posūkio signalų....ir prieš pat šviesoforą sustoja, įsijungęs avarinius....Keleivį mat jam reik išleist.....Extremalus stabdymas, apvažiavimas...ir vėl raudonas dega...Nu va , ir pabandyk nesikeikt prie vairo...
Kokio velnio jis negalėjo sustot UŽ manęs????? Taigi visoj gatvėj, kiek akys mato tebuvom dviese... verysad.gif

taip lėtai viską darėt, kad spėjo ir vėl raudona užsidegt blink.gif
Atsakyti
Taip jau gaunasi... biggrin.gif tas glušas taip užkišo, kad man stabdant net ABS suvekė.. verysad.gif Sustojau prie pat jo subinės, ir pradžioj nesupratau kas darosi...O tas avarinį inkalė,dešnios durys acidarė ir iš ten lėėėėtai lėtai pradėjo lyst skrybėlėta ponia....Supratau, kad čia greit nebus,...o kad apvažiuot, man dar atbulam teko pasitraukt...
Atsakyti
Mane nervuoja, kai užlenda pries pat nosi, kai pestieji eina per perėja lyg pasivaiksčiodami per laisvės alėja, kai vairuotojai stabdo eismą kelyje, kur draudžiama lenkti bei nepasitraukia i sona praleisti.
Taip pat pikta, kai praleidi kažka pravažiuoti pirma, o jis pamirsta padėkoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 12 04, 11:06)
Kitas mane labai nervinantis dalykas yra tai, kaip lietuviai parkuoja mašinas. Atrodo, kad dauguma įsivaizduoja, kad linijos aikštelėse nupaišytos tik tam, kad pastatyti skersai jų.

drinks_cheers.gif Kaskart grįžus į lietuvą negaliu atsistebėt. Ypač kad paskaičius net ir šitą forumą atrodo kad esam ąsų vairuotojų kraštas bigsmile.gif
Galėtų padaryt kaip JK - visur kabo ženklai "statyti nišose" antraip bauda 60 svarų thumbup.gif
Atsakyti
Sian vel incidentas. Kaip ir kasdien varau i darba. Pirma juosta greitis gal 40, nes toks puskamstis, antra juosta laisva, bet man ten netinka. Pries mane kazkoka minivenas, uz jo autikas. Autikas pristabdo, minivenas be posukio islenda is savo juostos kairiau, suprask rikiuojasi. Is galo pareina baltas volvo gal ant 70, jam minivenas kaip ir pusiau uzstoja kelia. Minivenas grista i savo juosta pusei sekundes ir vel metasi i antra juosta ir vel be posukio. Volvas ant stabdziu, susimeto, vos neapsisuka 180 laipsniu. Miniveno vairuotoja net nesupratus kas nutiko numina toliau ziedo link. Ten vel be posukiu sraigalioja po juostas. Aciu dievuj volvuj nieko nenutiko, tik isgastis.
Moralas: jei esi katik issilaikius teises, uzsiklijuok kleva, tada kiti vairuotojai atsargiau vertins tavo elgesi; rodyk posukius kur reikia; jei prastai vairuoji, vaziuok atsargiai, galu gale isimesk avarini ir tt.
Net mano drauge ta vairuotoja pavadino sena py..., nors jai gal 30 metu.
Atsakyti
Labukas,as esu naujoke smile.gif
bet mielai pasidalinsiu savo nepasitenkinimu kelyje ax.gif mane labiausiai nervina pencininkai,kurie jau nesiorentuoja kelyje schmoll.gif ir vaziuoja ant 20 prilipe prie priekinio stiklo ir nesuka galvos,kad jie stabdo eisma...(butu mano valia,tai uzdrausciau tikiem vairuoti)
p.s. zinoma yra ir kietu seneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2008 12 05, 14:17)
drinks_cheers.gif Kaskart grįžus į lietuvą negaliu atsistebėt. Ypač kad paskaičius net ir šitą forumą atrodo kad esam ąsų vairuotojų kraštas  bigsmile.gif
Galėtų padaryt kaip JK - visur kabo ženklai "statyti nišose" antraip bauda 60 svarų  thumbup.gif

pritariu thumbup.gif
draugai sake kazkur ne lietuvoj, kad jai priparkuoji masina per dvi vietas, arba bent ir truputi nelygiai pastatai, tai turi mokėti uz dvi vietas, kitaip blokuoja rata ir bauda!!!

dar man pikta, kad lietuvoje vairuotojai(o ypač su kokia "krutesne" mašina) užima vietas skirtas invalidams!!!! galėtu dažniau tokius bausti!!! ir didesnėm baudom!!!
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristille @ 2008 12 05, 12:58)
Mane nervuoja... ....kai vairuotojai stabdo eismą kelyje, kur draudžiama lenkti bei nepasitraukia i sona praleisti.

o čia kaip? aš nesupratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 12 02, 23:11)
Arba dar nervina kai 2 juostų kelyje sustoja,norėdami tiesiai važiuot,pirmoj juostoj,kur žalia rodyklė į dešinę sukt.Va tada tai kaip reikiant keikiuosi,nes man kaip tik į dešinę reikia,o aš stoviu iš paskos ir turiu žalio šviesoforo laukt.

Matau,kad mano pasisakymas sukėlė diskusiją.Atsiprašau,parašiau ne visai aiškiai.Mane ši situacija nervina tada,kai gatvėj 2 mašinos - mano ir kito vairuotojo,norinčio važiuoti tiesiai ir sustojusio būtent pirmoj juostoj.Apie didmiesčio kamščius čia nekalbu.Aš visada dairausi per galinį veidrodėlį,ir tokioj situacijoj,kai man reikia tiesiai,o kitam į dešinę,visada pasitraukiu į 2 juostą.Geriausias įvertinimas,labai pakeliantis nuotaiką,yra į priekį nuvažiuojantis avarinis ''blykst blykst'',kaip padėka už supratingumą.O ir vairavimo mokytojas,pas kurį privačiai mokiausi,pamenu sakė ''kelyje nebūk zanūda ir elkis su kitu taip,kaip norėtum,kad elgtųsi su tavimi.''
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 12 05, 15:57)
labai pakeliantis nuotaiką,yra į priekį nuvažiuojantis avarinis ''blykst blykst'',kaip padėka už supratingumą.O ir vairavimo mokytojas,pas kurį privačiai mokiausi,pamenu sakė ''kelyje nebūk zanūda ir elkis su kitu taip,kaip norėtum,kad elgtųsi su tavimi.''

Malonu kai padekoja, tuo labiau kai praleidi is salutinio kelio isvaziuojanti automobili dideliame kamstyje, cia dazniausiai rytiniuose kamsciuose taip buna smile.gif bet kai paciai tenka persirikiuoti i antra eile, nes priekyje buna arba troleibusas pametes usus, arba avarija, tai tik koks 10 automobilis sustos tave praleisti unsure.gif
Atsakyti