Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(lovely @ 2009 07 15, 19:50)
O, kuria jus juosta greitkelyje vaziuojate 100km/h?Jei pirma, tai labai abejojiu,kad kas blyksi.Na, o jei antra ir 100km/h, tai nepykite ir as pablykcioju mirksiukas.gif Pagal KET taisykles, antra juosta turi buti laisva,ji skirta aplenkimui,kad nesusidarytu kamsciai mirksiukas.gif

o kas yra aplenkimas?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 07 16, 16:33)
o kas yra aplenkimas?

Nuo zodzio lenkti-aplenkti-apvaziuoti-kliuti!
Atsakyti
pagal KET lenkimas yra isvaziavimas i priesingo eismo juosta. o siaip apvaziavimas. todel jei lenkiat dvieju vienos krypties juostu kelyje darot ir nusizengima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 07 16, 20:06)
pagal KET lenkimas yra isvaziavimas i priesingo eismo juosta. o siaip apvaziavimas. todel jei lenkiat dvieju vienos krypties juostu kelyje darot ir nusizengima wink.gif

Jei lenkiu automobili vaziuojanti pirma juosta, o as antra,darau nusizengima? g.gif
Atsakyti
tai nelenkiat o apvaziuojat wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 07 15, 20:50)
O, kuria jus juosta greitkelyje vaziuojate 100km/h?Jei pirma, tai labai abejojiu,kad kas blyksi.Na, o jei antra ir 100km/h, tai nepykite ir as pablykcioju mirksiukas.gif Pagal KET taisykles, antra juosta turi buti laisva,ji skirta aplenkimui,kad nesusidarytu kamsciai mirksiukas.gif

Po vieną juostą iš abiejų pusių .... o jei būtų po dvi juostas, tai prašom, jei dar kas galit ar norit mane aplenkti - minkit gazą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 07 16, 20:45)
tai nelenkiat o apvaziuojat wink.gif

Nesigincysiu,vairuoju gan senokai,o del neteisingai pavartoto zodzio nenoriu veltis i ilgas diskusijas mirksiukas.gif Tema skirta ne tam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 07 16, 22:41)
Po vieną juostą iš abiejų pusių .... o jei būtų po dvi juostas, tai prašom, jei dar kas galit ar norit mane aplenkti - minkit gazą  mirksiukas.gif

šiaip kartais tenka susidurti su supratingais vairuotojais, kurie jei važiuoja lėčiau, o aš noriu lenkti, bet sąlygos ne visai tinkamos (blogas matomumas ar daug mašinų iš prieš) pasitraukia kuo arčiau kelkraščio ir leidžia aplenkti per daug neišvažiuojant į priešpriešinę juostą (pati irgi stengiuosi tai praktikuoti, jei dėl kokių nors aplinkybių negaliu važiuoti srauto greičiu), visada tokiems padėkoju ir palinkiu gero kelio 4u.gif
svarbiausia kelyje supratingumas ir pagarba kitiems 4u.gif
Atsakyti
labiausiai nervina pėstieji kuriem atrodo kad jei eina per perėją tai gali lįsti kad ir tiesiai po ratais ir mašina turi sustot pagal juos, o kur jau ten sustosi kai du metrai iki perėjos o tavo greitis 50-60 km/h doh.gif o paskui jei partrenkia tai dar dejuoja koks vairuotojas blogas nepraleido per perėją doh.gif
Atsakyti
Galiu pakęsti lėčiau važiuojančius antra juosta, žioplesnius, bijančius išsukti - ai, kam nepasitaiko biggrin.gif .
Labiausiai nervina: chamiškumas, agresyvumas, kai užlenda, užkerta, neleistinai lenkia ir dar rodo **** - Vilnius, deja, tai jau norma , lindimas į pilną sankryžą, tipo man žalia, kai įvažiavau, ir man dzin, kad jūs dabar praleisite savo važiavimą verysad.gif. Dar nepatinka nervingi (paprastai) vyrai, kurie gestais ir agresyviais veiksmais rodo neapykantą visiems aplinkiniams kelyje. Ir šiaip - erzina nebaudžiamumas, nes iš smulkių įžūlių nusižengimų gimsta didelės nelaimės, o policija sugeba tik greitį tikrinti, tačiau kas darosi sankryžose - jiems visiškai tas pats. protest.gif
Atsakyti
mane savaitgalį sunervino viena panelė su bžipu mad.gif kas pažįsta vilnių, atseks maršrutą - trakų g., vokiečių g., aplink rotušę, link pilies g., posūkis į dešinę link užupio, tiltelis, užupio g..... čia jau atsibodo kaip reikiant paskui ją važiuot 20 km/val doh.gif papypsinau vieną kartą, kitą... ačiū D, pasitraukė gun_bandana.gif bet MB silpnesnių nervų, tai ją dar aprėkė hihihi.gif užupio viršuj prisiparkavau, kol tuda siuda, jau ir ji pravažiuoja pro šalį, MB dar kažką ant jos pasikoliojo, tai ana grįžo atgal, bachūras šalia pradėjo ant MB varyt bigsmile.gif MB nenusileidžia, tai anas "nu matai, kad panelė vairuoja" blink.gif doh.gif tai čia tipo pateisinimas mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 22 liepos 2009 - 08:27
QUOTE(zuzla @ 2009 07 22, 09:27)
mane savaitgalį sunervino viena panelė su bžipu mad.gif kas pažįsta vilnių, atseks maršrutą - trakų g., vokiečių g., aplink rotušę, link pilies g., posūkis į dešinę link užupio, tiltelis, užupio g..... čia jau atsibodo kaip reikiant paskui ją važiuot 20 km/val doh.gif papypsinau vieną kartą, kitą... ačiū D, pasitraukė gun_bandana.gif bet MB silpnesnių nervų, tai ją dar aprėkė hihihi.gif užupio viršuj prisiparkavau, kol tuda siuda, jau ir ji pravažiuoja pro šalį, MB dar kažką ant jos pasikoliojo, tai ana grįžo atgal, bachūras šalia pradėjo ant MB varyt bigsmile.gif MB nenusileidžia, tai anas "nu matai, kad panelė vairuoja" blink.gif  doh.gif tai čia tipo pateisinimas mega_shok.gif

Gal pratino prie dzipo savo mergina bachurelis. Na bukit gi pakantesni prasciau vairuojantiems doh.gif Gal patirties mazai turi mergina, kodel is karto koliotis?
Atsakyti