bet jie visada greit lekia ir daugiau nei 90km/h
QUOTE(vilmosius @ 2009 07 14, 16:14)
bet jie visada greit lekia ir daugiau nei 90km/h
aš ir mieste, kur 60-70, galiu 100 pralėkt ir pabumbėt, kodėl visi kiti taip lėtai važiuoja svarbu, kaip jautiesi už vairo - jei kol kas mašina kanadietį valdo, tai aišku, reikia užsidėt klevo lapą, kad ir kiti tai žinotų, ir važiuot sau priimtinu greičiu, kad ir 70 autostradoj ar 40 mieste; bet jei tu valdai mašiną, šiuo atveju aš valdau mašiną, tau nesidedu jokio lapo ir varinėju kaip suaugusi jei sustabdytų ir prisikabintų prie klevo lapo neturėjimo, manau, išsisukčiau be baudos
QUOTE(zuzla @ 2009 07 14, 17:27)
aš ir mieste, kur 60-70, galiu 100 pralėkt ir pabumbėt, kodėl visi kiti taip lėtai važiuoja svarbu, kaip jautiesi už vairo - jei kol kas mašina kanadietį valdo, tai aišku, reikia užsidėt klevo lapą, kad ir kiti tai žinotų, ir važiuot sau priimtinu greičiu, kad ir 70 autostradoj ar 40 mieste; bet jei tu valdai mašiną, šiuo atveju aš valdau mašiną, tau nesidedu jokio lapo ir varinėju kaip suaugusi jei sustabdytų ir prisikabintų prie klevo lapo neturėjimo, manau, išsisukčiau be baudos
nu aš tai manau, kad šitam mieste be baudos neišsisukčiau ir taip, kartais būna situacijų, kai mane gelbsti mano klevukas. bet kai pagalvoju, kad nu nešiku, atsiprašant, kad ir tais 20-30Lt, už kuriuos galiu gaut baudos be problemų, jei žalieji pietaut norės arba bus reidas, tai nu man jie nesveria ir sunkumų nesukelia
o dėl greitkelių - matot, mano keliuose tokių nepasitaikė, tai nelabai ir mąstau apie tai o ten, kur važinėju, visas taisykles žinau, kur policija stovi žinau ir dar draugą paprotinu
o dėl greitkelių - matot, mano keliuose tokių nepasitaikė, tai nelabai ir mąstau apie tai o ten, kur važinėju, visas taisykles žinau, kur policija stovi žinau ir dar draugą paprotinu
Jau taip nepakenciu kaip vairuoja ir dar dirba kelis darbus vienu metu toks vaizdas is salies barbes devindarbes kalba telefonu arba dazosi nu as niekada nesidazau yra tam namai ir veidrodziai o ne veidrodeliai jei kalbu telefonu tai pas mane visada yra ausines Karta vaziuoju ir kazkaip reikejo aplenkt nes vilkosi ant 50 km/h kur galima vaziuot 80 km/h nu as vaziuoju ir nera masinu visi nori lenk galvoju ir as aplenksiu ogi aplenkus pamatau jog ten dazosi dar ir telefonas paremtas ant peties nu sakes tada tai susinervinau
QUOTE(Audi:) @ 2009 07 15, 13:11)
Jau taip nepakenciu kaip vairuoja ir dar dirba kelis darbus vienu metu toks vaizdas is salies barbes devindarbes kalba telefonu arba dazosi nu as niekada nesidazau yra tam namai ir veidrodziai o ne veidrodeliai jei kalbu telefonu tai pas mane visada yra ausines Karta vaziuoju ir kazkaip reikejo aplenkt nes vilkosi ant 50 km/h kur galima vaziuot 80 km/h nu as vaziuoju ir nera masinu visi nori lenk galvoju ir as aplenksiu ogi aplenkus pamatau jog ten dazosi dar ir telefonas paremtas ant peties nu sakes tada tai susinervinau
Negerai, kad dažosi, bet bent jau lietuviškai rašyt moka.
QUOTE(zuzla @ 2009 07 14, 15:27)
Tikras lietuvio bruožas - kaip nors išsisukti...
QUOTE(Bohema @ 2009 07 15, 16:45)
Tikras lietuvio bruožas - kaip nors išsisukti...
nu ne vokietė aš
Na o manę tai labiausiai nėrvina dviratininkai
QUOTE(viride @ 2009 07 13, 19:06)
O mane tai užknisa tokie vairuotojai, kurie:
2. Greitkelyje (dvipusis eismas) aš važiuoji beveik 100 km/h, o mane spaudžia koks nors kietuolis ir visaip blyksina, kad aš turėčiau pagal jį greičiau važiuoti arba trauktis į kelkraštį
Vistik būkime pakantesni ir atsargesni keliuose
2. Greitkelyje (dvipusis eismas) aš važiuoji beveik 100 km/h, o mane spaudžia koks nors kietuolis ir visaip blyksina, kad aš turėčiau pagal jį greičiau važiuoti arba trauktis į kelkraštį
Vistik būkime pakantesni ir atsargesni keliuose
O, kuria jus juosta greitkelyje vaziuojate 100km/h?Jei pirma, tai labai abejojiu,kad kas blyksi.Na, o jei antra ir 100km/h, tai nepykite ir as pablykcioju Pagal KET taisykles, antra juosta turi buti laisva,ji skirta aplenkimui,kad nesusidarytu kamsciai
O mane nervina,kai sedi praziles senukas,ir laikosi uz vairo ,lyg tai jis ji laikytu Ir daugiau nieko nemato Nei kas vaziuoja tiesiai ar suka,nesvarbu,svarbu isikabines i vaira ir vsio Juda taip pat antra juosta ,kai mieste yra kai kur 60,tai jis butinai vaziuos 40 ir niekaip kitaip Na ziauru kitu vairuotoju atzvilgiu , tokie ir sukelia avarines situacijas
QUOTE(Audi:) @ 2009 07 15, 14:11)
žiauru mane ir biesina tokios