Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(zuzla @ 2009 07 08, 11:41)
kaip tai kas iš to? g.gif jei išvažiuoji dieną anksčiau, visi dar čirškinasi saulėj, o jei dieną vėliau, visi jau būna išvažiavę, abiem atvejais kelias be kamščių - štai kas iš to smile.gif
Papildyta:
žiūriu žiūriu nesuprantu kur ta trečia juosta... ogi jus taip kelkraštį vadinat biggrin.gif

Kelkraštis , avarinė juosta , per kurią gali važiuoti , tik greitoji , gaisrinė ar policija , o šiuo atveju važaiavo visi kas tingėjo stovėt kamštyje .
O kamščiai ten manau ištisai , ne sžmonės ne tik nuo jūros važiuoja biggrin.gif
Beje kamščiai buvo iki pat kauno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 07 08, 11:50)
Beje kamščiai buvo iki pat kauno  doh.gif

Tuomet iš Klaipėdos į Kauną reik važiuot pro Šilutę 141 keliu, tikrai nepapulsit į kamščius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 08 liepos 2009 - 12:19
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 08, 14:15)
Tuomet iš Klaipėdos į Kauną reik važiuot pro Šilutę, Panemune, tikrai nepapulsit į kamščius.

Tai vat jei būtume žinoje tikrai būtume važiavę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 07 08, 13:19)
Tai vat jei būtume žinoje tikrai būtume važiavę  doh.gif

Man tai labai keista kai pas mus kelininkai remontuoja vieną svarbiausių LT kelių, bet nesudeda ženklų, kur galima apylanka yra. Kas iš to, kad padeda ženklus "kelio darbai" prieš pat, kai jau nėra galimybių apsisukti. Apie kelio remontus autostradoje ženklai turėtų būti sudėti ten, kur galima pasirinkus kitą kelią apvažiuoti tą ruožą. Betvarkė kažkokia.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 08, 14:21)
Man tai labai keista kai pas mus kelininkai remontuoja vieną svarbiausių LT kelių, bet nesudeda ženklų, kur galima apylanka yra. Kas iš to, kad padeda ženklus "kelio darbai" prieš pat, kai jau nėra galimybių apsisukti. Apie kelio remontus autostradoje ženklai turėtų būti sudėti ten, kur galima pasirinkus kitą kelią apvažiuoti tą ruožą. Betvarkė kažkokia.

Tai kad ir šiaip sumasto patį pagrindinį kelio ruožą tvarkyti vasarą , kai daugiausiai žmonių keliauja , negali atseit pavasarį , rudenį tvarkyti doh.gif
Arba pvz kitur išvis nieko nedaro o ženklai sudėti ir pravažiuoti neįmanoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 07 08, 13:28)
Tai kad ir šiaip sumasto patį pagrindinį kelio ruožą tvarkyti vasarą , kai daugiausiai žmonių keliauja , negali atseit pavasarį , rudenį tvarkyti  doh.gif

Vasarą diena ilgesnė, orai dažnai būna tinkamesni kelių remontui: nebūna šalnų, todėl remontuoja kelius vasarą.
Šiaip jau Lietuvoje beveik kiekvieną remontuojamą kelio ruožą galima apvažiuoti aplink, bet tik, kad niekas nepasirūpina tuo.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 07 08, 14:49)
Vasarą diena ilgesnė, orai dažnai būna tinkamesni kelių remontui: nebūna šalnų, todėl remontuoja kelius vasarą.
Šiaip jau Lietuvoje beveik kiekvieną remontuojamą kelio ruožą galima apvažiuoti aplink, bet tik, kad niekas nepasirūpina tuo.

Tai vat doh.gif
Atsakyti
teta su ramentu isgarses gal greit ir kokia tv laida pakalbins ir siaip i koki realiti sou nukeliaus biggrin.gif biggrin.gif

http://www.lrytas.lt...d...d=99&view=2
Atsakyti
Mane nervina visi tie, kurie painiojasi, kai as skubu... biggrin.gif
Atsakyti
O mane tai užknisa tokie vairuotojai, kurie:
1. Greitkelyje (greitis 90 km/h) važiuoja ant 70, o kai įvažiuoja į miestą, tai greitis lieka tas pats - 70 doh.gif doh.gif
2. Greitkelyje (dvipusis eismas) aš važiuoji beveik 100 km/h, o mane spaudžia koks nors kietuolis ir visaip blyksina, kad aš turėčiau pagal jį greičiau važiuoti arba trauktis į kelkraštį aggressive.gif fool.gif
3. Vairuotojai, kurie statosi automobilius neįgaliesiems skirtoje vietoje doh.gif kokia nepagarba ir neužuojauta aggressive.gif

Vistik būkime pakantesni ir atsargesni keliuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2009 07 13, 20:06)
O mane tai užknisa tokie vairuotojai, kurie:
1. Greitkelyje (greitis 90 km/h) važiuoja ant 70, o kai įvažiuoja į miestą, tai greitis lieka tas pats - 70  doh.gif  doh.gif

klevukai greitkelyje ne 70 km/h gali važinėt? g.gif na tada sorry už klevukus, nes 90km/h galim važiuot tik autostradoj ax.gif todėl ir važiuoju pirma juosta belekur, nes juostų būna po dvi ir kad neužsiknisinėtumėt, tai juk visad galit aplenkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 07 13, 21:43)
klevukai greitkelyje ne 70 km/h gali važinėt?  g.gif  na tada sorry už klevukus, nes 90km/h galim važiuot tik autostradoj  ax.gif  todėl ir važiuoju pirma juosta belekur, nes juostų būna po dvi ir kad neužsiknisinėtumėt, tai juk visad galit aplenkti  4u.gif

tai kaip čia taip g.gif jei su klevo lapu, tai gal nesenai laikėt teises ir jau neatsimenat, kad 90 kanadiečiams (klevo lapo turėtojams) galima ir autostradoj ir greitkėly g.gif
Atsakyti