Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(relax @ 2009 06 29, 22:40)
Policija dėl tokio reikalo tikrai nesitrukdys, patikek manimi. ax.gif
Tu klausi kodel jie makaluojasi greito eismo gatvese? Zinok net ir nezinau, nes to nedarau. mirksiukas.gif Gal kada sustok ir paklausk...  ax.gif
Na, gal ir nervina... Bet kai vaziuojant ramiu keliu ramiai, pradeda vistos pypsint, tipo apsidrausdamos ir pesrspedamos, kas as tokia, tai nezinau...Fako tokioms mazai.  lotuliukas.gif
Speju, tu ne vista (stengiuosi labai jau svelniai pavadinti) mirksiukas.gif
Ir dar...Jei nera zenklo draudziancio dviraciu eisma gatve, tai manau dviratininkai turi visa teise vaziuoti taip kaip moka arba gaunasi. rolleyes.gif

Policija dar ir kaip trukdosi jei is transportininku skambuti gauna smile.gif O del to,kaip turi teise vaziuoti dviratininkai,labai tiksliai nusako KET,o ten parasyta,kad gatve gali vaziuoti tik tada jei nera dviraciu tako ar tinkamo kelkrascio,ir kuo arciau desiniojo krasto.
Dviraciu vairuotojams draudziama:
71.1.vaziuoti vaziuojamaja dalimi jei yra irengti dviraciu takai;
71.2.vaziuoti automagistralemis ir greitkeliais...
Na ir dar ten daug visko apie dviraciu eisma prirasyta,manau,vertetu paskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 06 29, 22:47)
na aš atsiprašau, jei Jus įžeisiu, tačiau manau, jog vairuodama būtent dviratį mažiausiai ko norėčiau sulaukti, tai bet kokio pypsinimo vien tik dėl pypsinimo... o ir šiaip. tuomet, sakykite, panele, jei jau taip mielai vidurinio piršto kombinacijom dalinatės vairuodama dviratį, tai ar bent rodote posūkius juo važiuodama eismo juostose taip, kaip Jums išeina? o ar Jūsų dviratis atitinka privalomus standartus? jei ne, taip kaip Jūs iš viso lekiate gatvėn ir dar kartu su automobiliais?  o dar ir ****'ų nesibodite rodyti smile.gif

Ir vėėl...O iš kur jūs žinote, kad aš panelė? g.gif Gerai pastebėjote pypinimą dėl pypinimo. Tas mane ir knisa, dėl to ir rodau... blush2.gif Problemų tikrai nepatiriu lėkdama dviračiu šalia automobilų dviračių takais. tongue.gif
Mano dviratis atitinka visus ES ir KET reikalavimus.
Manęs įžeisti neįmanoma... Nors kartais papypinimas tik dėl papypinimo nerealiai pakelia nuotaiką... smile.gif
Atsakyti
relax, nebent Jūs sergate asmenybės susidvejinimu ir esate vaikinas, tačiau čia rašote merginos rolėje... biggrin.gif skaityti aš dar/jau moku, todėl nereikia kabinėtis prie to smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 06 29, 23:12)
relax, nebent Jūs sergate asmenybės susidvejinimu ir esate vaikinas, tačiau čia rašote merginos rolėje...  biggrin.gif skaityti aš dar/jau moku, todėl nereikia kabinėtis prie to  smile.gif

Bet panele... ax.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
Ar jum neatsibodo bartis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=9hXyY9oht3k elementarus pavyzdys...tikiuosi tai moteriškei policija atseikės su kaupu...pasisekė jai, kad ant ramaus vairuotojo užtaikė...aš pati ten važiavau keliom valandom anksčiau ir teko porą kartų sustoti toje juostoje, nes kartu keliavo mažas vaikas, kurį supykino (jį visada pykina, ne tik kai su manim važiuoja jei ką biggrin.gif ) būtų ji ant manęs užsirovus, gulėtų dabar ligoninėj ph34r.gif
Atsakyti
man isvis keista kaip tokiu traumu egzistuoja... invalide... dvasios... ta juosta gi ne vaziavimui skirta doh.gif kazi papuole si video medziaga atitinkamiems pareigunams g.gif juk matosi ir numeris ir fizionomija moteriskes doh.gif

radau tarp komentaru kad jau nusiusta viskas....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 07 liepos 2009 - 15:44
QUOTE(Kris_ @ 2009 07 07, 17:32)
http://www.youtube.c...h?v=9hXyY9oht3k elementarus pavyzdys...tikiuosi tai moteriškei policija atseikės su kaupu...pasisekė jai, kad ant ramaus vairuotojo užtaikė...aš pati ten važiavau keliom valandom anksčiau ir teko porą kartų sustoti toje juostoje, nes kartu keliavo mažas vaikas, kurį supykino (jį visada pykina, ne tik kai su manim važiuoja jei ką  biggrin.gif  ) būtų ji ant manęs užsirovus, gulėtų dabar ligoninėj  ph34r.gif

Nu žinai ką , mes vakar važiavom namo nuo Klaipėdos , kelią taisė 4 vietose , stovėjom ištisai kamščiuose , tai patikėk manim ,mes ir iš pomidorų norėjom apmėtyti ir mentus dar iškvietėm , labai tikiuosi , kad tie kurie važiavo 3 juosta gavo baudos lapelį arba bent jau buvo nubausti doh.gif
Nesuprantu kuo kiti kitokie , kad jei stovi eilėje o kažkokie gudruoliai kaip mes vaidnam buduliai lenda kita juosta , namo važaivom 6 valandas , tikrai norėjosi ir iš iešmų apmėtyti ir dar iš ko nors , kitą kart tikrai taip padarysiu ..........
Arba dar geriau ištisai mentam skambinsim , kad nubaustu .
Visi mes kelyje lygeverčiai .
Nervina negyvai tokie žmonės doh.gif
Dar negana to ir filmavom ir fotkinom o jiem dzin visiems , kad jei ir mentams perduosi , nu tik juokas ima iš tokių biggrin.gif
Ai ir dar ką norėjau pasakyti , tuos kurie važiuoja trečia juosta be reikalo arba pvz dėl to kad tyngi sedėti kamštyje dar ne taip subaladočiau , vakar buvau jau visas jėgas praradus ir nervų buvau kupina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasutele: 07 liepos 2009 - 16:04
štai kodėl per ilguosius savaitgalius nevažiuoju prie jūros tongue.gif o jei ir važiuoju, tai išvažiuoju iš ten dieną anksčiau arba vėliau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 07 08, 11:11)
štai kodėl per ilguosius savaitgalius nevažiuoju prie jūros tongue.gif o jei ir važiuoju, tai išvažiuoju iš ten dieną anksčiau arba vėliau cool.gif

Kas iš to mes išvažaivom beveik pirmą , o grįžom tik po 6 valandų , tai 20 val ar dar vėliau tik namie buvom . per visokius dundukus kurie važinėjas trečia juosta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasutele @ 2009 07 08, 10:14)
Kas iš to

kaip tai kas iš to? g.gif jei išvažiuoji dieną anksčiau, visi dar čirškinasi saulėj, o jei dieną vėliau, visi jau būna išvažiavę, abiem atvejais kelias be kamščių - štai kas iš to smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kris_ @ 2009 07 07, 16:32)
teko porą kartų sustoti toje juostoje

QUOTE(Frekė @ 2009 07 07, 16:41)
ta juosta gi ne vaziavimui skirta doh.gif

QUOTE(Rasutele @ 2009 07 08, 10:14)
per visokius dundukus kurie važinėjas trečia juosta  doh.gif

žiūriu žiūriu nesuprantu kur ta trečia juosta... ogi jus taip kelkraštį vadinat biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 liepos 2009 - 09:42