Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(Avietytė @ 2009 06 26, 14:51)
Nereikia čia varyti ant tų dviratininkų, aš irgi galiu pagooglinti ir nukopinti, kaip pvz. vairuotojai taip pat nesilaiko KET.

tu klausei
QUOTE(Avietytė @ 2009 06 26, 12:06)
O kodėl dviratininkas turėtų pasitraukti? Jiems lygiai taip pat priklauso tiek pat kelio, kiek ir važiuojantiems su mašina.

as atsakiau.
Apie varianta "jeigu kazkas elgiasi kaip kiaule, tai ir as taip galiu tai elgtis" -nekalbejau. Paprasciausiai atsakiau i tamstos klausima.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 06 26, 21:46)
Butent tie a lia "sportininkai" vazineja netvarkingiausiai,kelkrasciu ir dviraciu taku jie nepripazista,malasi per visas juostas,kliudo eismui,pasitraukti tu ju nepriversi,papypinsi-tai atsisukes dar fakais aprodys unsure.gif O tie zmones,kurie vazineja siaip dviraciais,perspeti dazniausiai pasitraukia ir stengiasi netrukdyti,vazineja protingiau ir ereliu nevaizduoja.Bet tokiu protingesniu mazuma schmoll.gif

Na, as nesu dar pakolkas a la "sportininke", bet jei tu man vaziuojanciai dviraciu papypsintum, tai as lygiai taip pat tau faka parodyciau, o kaip prieda dar liezuvi prideciau... ax.gif As prie mazumos, bet esu lygiai toks pats eismo dalyvis, kaip ir tu sedinti auto... mirksiukas.gif
Faku nerodau tik pypsintiems bernams, nes tikiu, kad jie pypsina tik del to, kad mano grazios kojos. biggrin.gif O visisems kitiems be isimciu tik fak... tongue.gif

P.S Šaip protingi tavo pasisakymai sioje temoje. Patinka, bet tik tada, kai saule nesviecia... smile.gif

4u.gif
Atsakyti
relax, spinduliuojate pasitikėjimu savimi smile.gif o sakykite, gal esate šviesiaplaukė žavi mergina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 06 29, 21:31)
relax, spinduliuojate pasitikėjimu savimi  smile.gif o sakykite, gal esate šviesiaplaukė žavi mergina?  ax.gif

O jums patinka tik sviesiaplaukes? g.gif
Teisingai, as esu be galo zavi, bet...ne blondinė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 29, 21:38)
O jums patinka tik sviesiaplaukes? g.gif
Teisingai, as esu be galo zavi, bet...ne blondinė. ax.gif

atleiskite, tačiau kad ir kaip stengtumėtės man patikti, tačiau mane traukia tik vyrai.
tiesa, mes offtopinam, tai aš nutrauksiu šitą ne į temą diskusiją, nes yra tema. o kelyje mane nervina žmonės, kurie visiškai nėra susipažinę ne tik su KET, bet ir su kultūra bent jau bendrajam išsilavinimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 06 29, 21:51)
atleiskite, tačiau kad ir kaip stengtumėtės man patikti, tačiau mane traukia tik vyrai.
tiesa, mes offtopinam, tai aš nutrauksiu šitą ne į temą diskusiją, nes yra tema. o kelyje mane nervina žmonės, kurie visiškai nėra susipažinę ne tik su KET, bet ir su kultūra bent jau bendrajam išsilavinimui  4u.gif

Tai vat, kad man ir keistas pasirode jusu klausimas, kokia as mergina... ax.gif
Ir jūs ateičiai žinokite, jei ką, kas mane kelyje nervina, kai važiuoju su dviračiu, antraip galite likti nesuprasta. mirksiukas.gif
Pati, kai važiuoju su auto, dviratininkus lenkiu dideliu spinduliu papypsindama tik bernams, jei ką... tongue.gif
O čia tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 29, 21:18)
Na, as nesu dar pakolkas a la "sportininke", bet jei tu man vaziuojanciai dviraciu papypsintum, tai as lygiai taip pat tau faka parodyciau, o kaip prieda dar liezuvi prideciau... ax.gif

Tokiu atveju as labai sekmingai galeciau policijai skambtelti,prikirptu uz chuliganiska elgesi kitu eismo dalyviu atzvilgiu ir uz trukdyma eismui 4u.gif
O vat pasakyk,kuriu velniu dviratininkai makaluojasi greito eismo gatvese lenda autikam po ratais,jei greta nutiesti puikiausi dviraciu takai,tustuteliai,arba keliu metru asfaltuotas kelkrastis yra,a? Tokiu atveju pagal ket lysti i gatve grieztai draudziama.Pvz.,Ukmerges gatve,70km/h greitis,dviratininkas tokiu nevaziuoja,tai man ka,vilktis paskui ji visa kelia? Jei antra juosta uzimta,apvaziuoti nera galimybiu.jei dviratininkas laikytusi taisykliu ir vaziuotu per metra nuo kelkrascio (cia tuo atveju kai tinkamo kelkrascio ar dviraciu tako nera)-apvaziavimo galimybe butu,jei nesiaura gatve.Tai va,man idomu,kodel jie taip daro,kas cia,durnumas ar adrenalino poreikis? Bet gi galima butu manau kur nors nuosalesnese vietose paissidirbinet jei taip labai jau norisi...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 06 29, 22:21)

o Jūs dar nesupratot iš panelės atsakymų? ieško bernų, kurie važinėja ir pypsi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 06 29, 22:21)
Tokiu atveju as labai sekmingai galeciau policijai skambtelti,prikirptu uz chuliganiska elgesi kitu eismo dalyviu atzvilgiu ir uz trukdyma eismui 4u.gif
O vat pasakyk,kuriu velniu dviratininkai makaluojasi greito eismo gatvese lenda autikam po ratais,jei greta nutiesti puikiausi dviraciu takai,tustuteliai,arba keliu metru asfaltuotas kelkrastis yra,a? Tokiu atveju pagal ket lysti i gatve grieztai draudziama.Pvz.,Ukmerges gatve,70km/h greitis,dviratininkas tokiu nevaziuoja,tai man ka,vilktis paskui ji visa kelia? Jei antra juosta uzimta,apvaziuoti nera galimybiu.jei dviratininkas laikytusi taisykliu ir vaziuotu per metra nuo kelkrascio (cia tuo atveju kai tinkamo kelkrascio ar dviraciu tako nera)-apvaziavimo galimybe butu,jei nesiaura gatve.Tai va,man idomu,kodel jie taip daro,kas cia,durnumas ar adrenalino poreikis? Bet gi galima butu manau kur nors nuosalesnese vietose paissidirbinet jei taip labai jau norisi...

Policija dėl tokio reikalo tikrai nesitrukdys, patikek manimi. ax.gif
Tu klausi kodel jie makaluojasi greito eismo gatvese? Zinok net ir nezinau, nes to nedarau. mirksiukas.gif Gal kada sustok ir paklausk... ax.gif
Na, gal ir nervina... Bet kai vaziuojant ramiu keliu ramiai, pradeda vistos pypsint, tipo apsidrausdamos ir pesrspedamos, kas as tokia, tai nezinau...Fako tokioms mazai. lotuliukas.gif
Speju, tu ne vista (stengiuosi labai jau svelniai pavadinti) mirksiukas.gif
Ir dar...Jei nera zenklo draudziancio dviraciu eisma gatve, tai manau dviratininkai turi visa teise vaziuoti taip kaip moka arba gaunasi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 29, 22:14)

na tuomet vėlgi kyla klausimas dėl dėmesio stokos Jūs taip elgiatės ar šiaip važiuodama neturite ką veikti smile.gif nes pypsindama kad ir bernams Jūs tiesiog trukdote jiems važiuoti, o trukdyti vairuoti, kaip žinia, irgi negalima...
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 06 29, 22:40)
na tuomet vėlgi kyla klausimas dėl dėmesio stokos Jūs taip elgiatės ar šiaip važiuodama neturite ką veikti  smile.gif  nes pypsindama kad ir bernams Jūs tiesiog trukdote jiems važiuoti, o trukdyti vairuoti, kaip žinia, irgi negalima...

Dėmesiu nesiskundžiu, pakolkas. tongue.gif O pypsinu išreikšdama žavesį supratingais žmonėmis.
Gal ir jums papypsinčiau, jei važiuotumėte dviračiu ir kirstūsi mūsų keliai. 4u.gif
Atsakyti
na aš atsiprašau, jei Jus įžeisiu, tačiau manau, jog vairuodama būtent dviratį mažiausiai ko norėčiau sulaukti, tai bet kokio pypsinimo vien tik dėl pypsinimo... o ir šiaip. tuomet, sakykite, panele, jei jau taip mielai vidurinio piršto kombinacijom dalinatės vairuodama dviratį, tai ar bent rodote posūkius juo važiuodama eismo juostose taip, kaip Jums išeina? o ar Jūsų dviratis atitinka privalomus standartus? jei ne, taip kaip Jūs iš viso lekiate gatvėn ir dar kartu su automobiliais? o dar ir ****'ų nesibodite rodyti smile.gif
Atsakyti