Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

nervina "pjaunantys konkretu gryba" kelyje ir net nesidairantys i salis. du kartus vos infarkto negavau, kai is antros juostos be jokio posukio metesi i pirmaja (kurioje, zinoma, vaziavau as ir kaip tik buvau toje nematomumo zonoje per veidrodeli) ir butu ivaziave man i sona, jei nebuciau kaip reikiant imynusi stabdzio (gerai, kad is paskos nieks nevaziavo). kai apsilenkiau, privaziavau is sono noredama aprekti, tai vaziuoja mergos (abu kartus), akys stulpu ir net nesidairo. net aprekt neisejo verysad.gif
ir dar ziauriai nervina tokie teisinguoliai, kurie laiko kazkoki nesveika pykti ant tu, kurie greiciau vaziuoja - tycia ju nepraleidzia, nes mat "ner cia ko lekti ir man viskas dzin, nes vaziuoju zenkle nurodytu greiciu" ir dar pyksta ant tu, kurie vairuoja nauja auto ar sneka telefonu, ar yra blondine.. smile.gif siaip pati visada praleidziu tokius lekiancius, tikrai nesunku.
del snekejimo telefonu, tai mane irgi erzina, kai sneka ir velkasi kelyje. ir tarp kitko daugiau pastebiu tokiu vyru vairuotoju. bet jei vairuoja normaliai, man netrukdo. o jei matai, kad telefonas tau trukdo, tai buk malonus, nevaidink verslininko. pati irgi kartais sneku, bet jei matau, kad teks daug manevruoti, atsisveikinu..
ir dar tokia pastabele, masinos marke tikrai nedaro itakos vairavimo kokybei ir kitu poziuriui i tave. nejauciu komplekso nei vairuodama senute vectra, nei naujausia mersa.
Atsakyti
Nervina dviratininkai, net nesidairydami ir nepristabdydami įvažiuojantys į pėsčiųjų perėją mad.gif Šiandien vienos tokios vos nenukaliau, išlėkė tiesiai prieš nosį nuo šaligatvio, vos spėjau sustabdyt, gerai, kad greitis mažas buvo mad.gif Norėjosi pasivyt ir gerai pamokyt.
Atsakyti
QUOTE(viena @ 2009 06 21, 22:25)
Nervina dviratininkai, net nesidairydami ir nepristabdydami įvažiuojantys į pėsčiųjų perėją  mad.gif Šiandien vienos tokios vos nenukaliau, išlėkė tiesiai prieš nosį nuo šaligatvio, vos spėjau sustabdyt, gerai, kad greitis mažas buvo  mad.gif Norėjosi pasivyt ir gerai pamokyt.

Gal ten buvau as? g.gif Ta pati darau, net nesidairydama, tiek budama su dviraciu, tiek pescia.Cia visa tai galioja tik perejose... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 24, 17:19)
Gal ten buvau as? g.gif Ta pati darau, net nesidairydama, tiek budama su dviraciu, tiek pescia.Cia visa tai galioja tik perejose... biggrin.gif

Kertant vaziuojamaja dali dviratininkas virsta pesciuoju,taigi privalo nulipti nuo dviracio ir persivaryti ji per pereja pesciomis (pries tai apsidairius),ket neleidzia vaziuoti dviraciu perejose(kaip ir neleidzia listi i jas neapsidairius ir neivertinus situacijos).Na,o jei nebrangi sveikata ir gyvybe... g.gif
Atsakyti
Mane juodai nervina fyfos einančios per gatvę , jei jau pamato , kad sėdi vaikinukas už vairo tai eis kaip per laisvės alėja doh.gif doh.gif , ir tuo labiau , kad iš jų dauguma net nepanašios į fyfas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 06 24, 17:19)

matyt KET senai vartėt ax.gif

"Įžengti į važiuojamąją dalį pėstiesiems leidžiama tik po to, kai jie įvertina atstumą iki artėjančių transporto priemonių ir jų greitį ir įsitikina, kad tai saugu."

"Jeigu eismas intensyvus ir reikia pasukti į kairę, apsisukti ar pervažiuoti į kitą kelio pusę, dviračio vairuotojas turi nulipti ir kirsti važiuojamąją dalį vesdamas dviratį, nesudarydamas kliūties kitoms transporto priemonėms."
Atsakyti
o mane vis dar nervina motociklininkai visokie ir motoroleristai... gatvėse elgiasi kaip vairuotojai, o jau prie šviesoforų tampa "pėsčiaisiais" tik su ratais... tai būk malonus, nulipk nuo savo dviratės motoriuškės ir varykis ją kaip dviratį, jei jau varai per perėją biggrin.gif
Atsakyti
Mane siutina,daugelio vairuotojų kultūros stoka - įsikibau į baranką, reiškias esu dievas ir nusispjaut ant aplink esančių mad.gif . Kasdien pasitaiko chamų ir chamių, kurie sustojus praleist pėsčiuosius,nesitveria savo kailye, "myžčioja" ant signalo, arba įsigudrina lenkt iš dešinės blink.gif blink.gif blink.gif ...
Atsakyti
Dviratininku ir pesciuju ,nepernesu kelyje,kaip karviu banda,ne jie turi pasitraikti ,bet automobilis, gun_bandana.gif
Atsakyti
O manęs kolkas niekas nenervina tongue.gif
Paprasčiausiai žinau kad esu kelyje, žinau, kad įvairių žmogelių su ratais ir be jų jame galima sutikti, tiesiog stengiuosi visada būdi budri biggrin.gif
Kažkaip stengiuosi būti tolerantiška ir rami.
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 06 26, 10:13)
Dviratininku ir pesciuju ,nepernesu kelyje,kaip karviu banda,ne jie turi pasitraikti ,bet automobilis, gun_bandana.gif

O kodėl dviratininkas turėtų pasitraukti? Jiems lygiai taip pat priklauso tiek pat kelio, kiek ir važiuojantiems su mašina. Aš visada lenkiu dviratininkus kaip kokius automobilius.
Atsakyti
QUOTE(Avietytė @ 2009 06 26, 12:06)
O kodėl dviratininkas turėtų pasitraukti? Jiems lygiai taip pat priklauso tiek pat kelio, kiek ir važiuojantiems su mašina.

gal todel, kad tai reglamentuoja KET, kurios yra privalomos visiems eismo dalyviams, t.y. ir dviratininkams (o jiems netgi ir atskiri punkai yra jeigu nezinojai)
is "Papildomi reikalavimai dviračių vairuotojams"
"65. Važiuoti dviračiu leidžiama tik dviračių takais, o kur jų nėra – tam tinkamu (su asfalto arba betono danga) kelkraščiu pagal eismo kryptį. Kai dviračių tako nėra, o kelkraštis netinkamas, leidžiama važiuoti viena eile važiuojamosios dalies kraštine dešine eismo juosta, kuo arčiau jos dešiniojo krašto"
Atsakyti
Dviratinikai makaluojasi po kelia kaip su fura,nesuprasi kada jam saus i galva sukti ,sustoti biggrin.gif
Atsakyti