Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(pikkolo @ 2009 05 21, 08:37)
Paskutiniu metu labai padaugėjo išsukančių iš šalutinio ir nesidairančių. Maždaug atvažiavau ir net nė stop ir varau kur man reikia. Siaubas. Kaip bijau tokių.

o taip, tikrai daug daugiau nei buvo, tik spek stabdyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RoadAngel: 21 gegužės 2009 - 18:30
QUOTE(Sirenete @ 2009 05 20, 21:53)
Mane labiausia nervina tokie veikejai, kurie išvažiuodami iš šalutinio kelio sustoja, palaukia kol privažiuosi arčiau, o tada šast ir išlenda prieš pat nosį. user posted image

Aha,tokiu tikrai daug,ir zinok,jie ir pries autiko nosi lygiai taip pat...stovi,kai privaziuoji jau ant tiek kad nebelabai sustabdyt begalesi-jie sast ir sugalvoja iki puses juostos islysti ir vel sustoja blink.gif tai jei antra juosta laisva buna tai apvaziuoju,o jei ji uzimta-tik pypint,stabdyt ir melstis belieka... doh.gif O jie dar nepatenkinti buna kad apipypini,tai taip ir nesupratus lieki ant kiek durnam reik but ir kas jiem teises dave... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 05 21, 21:24)
Aha,tokiu tikrai daug,ir zinok,jie ir pries autiko nosi lygiai taip pat...stovi,kai privaziuoji jau ant tiek kad nebelabai sustabdyt begalesi-jie sast ir sugalvoja iki puses juostos islysti ir vel sustoja blink.gif tai jei antra juosta laisva buna tai apvaziuoju,o jei ji uzimta-tik pypint,stabdyt ir melstis belieka... doh.gif O jie dar nepatenkinti buna kad apipypini,tai taip ir nesupratus lieki ant kiek durnam reik but ir kas jiem teises dave... schmoll.gif

Aš padariau išvadą, gal jie tokio lėto mąstymo, kol sugalvoja sukti ar ne, jau būna per vėlu, bet kadangi lėtai mąsto, tai visa tai sumąsto tik pasukus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2009 05 21, 16:36)
Kaip pradeda eiti "ciūgais", kai paskaitos baigiasi, nesidairydami visiškai į gatvę.  doh.gif Kamščiai garantuoti.

o jūs pabandykit gedimino lotuliukas.gif prospektu pravažiuot pietų metu...
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 05 22, 12:15)
o jūs pabandykit gedimino  lotuliukas.gif prospektu pravažiuot pietų metu...

Aha,ten irgi "ciugais",prie "vaiku pasaulio" kur ta pereja doh.gif irgi taip pat eina neziuredami doh.gif
Atsakyti
Kartais tenka atsargiai bei subtiliai "paspartint" šliaužiančius, nes antraip jie nesupranta, kad jie ne šventos karvės Indijos provincijoje.
Atsakyti
Pasiziurekit,va cia tai ziauru blink.gif http://www.yaplakal....opic236715.html

Galiu dar viena poziauri papasakot is siandieniniu ax.gif Kas vilnietes zino manau pesciuju sviesofora Savanoriuose prie Gerosios Vilties ziedo.Tai vat,isvaziuoju is stoteles,toj perejoj man zalia sviesa,pirma juosta laisva,antroj stovi masinu eile link ziedo ir nejuda,ten pereja uzkista,as vaziuoju savo laisva juosta,man zalia...ir staiga pries mane vaziavusi masina paciam perejos vidury nei is sio nei is to taip staigiai per stabdzius ir paskui kairi posuki blink.gif Tipo rikiuojasi i antra eile blink.gif Vidury pesciuju perejos degant zaliai sviesai ir esant laisvam keliui priesaky blink.gif Bliam,as per signala,stacia ant stabdziu ir jau ziuriu per prieki ar labai gala jai sutrinsiu,o ji nei negalvoja trauktis,sau toliau stovi!!!Na,galvojau jau kad 100 proc. nuo kelio sluosiu,bet sustojau,net ne per centimetra,per plauka.Signaliju toliau,jin gi ten visiems pravaziavima uzkiso,zalia juk nedegs amzinai,tai biski prasistume i prieki,pralendu pro sona siaip ne taip-uz vairo motera,vienoj rankoj cigarete,kitoj-telefonas,plepa net susiriesdama,ko gero net nesuprato kad tik per plauka neivaziavau jai,nulis emociju is jos puses blink.gif Man po patirto streso iki pat Lazdynu koja ant pedalu sokinejo,sirdis net iki ten buvo nukritus doh.gif
Atsakyti
Mano draugas`, Jis ukrainietis,bet Lietuvoj gyvena. Buvo su drauge Ukrainoj giminių aplankyt. Tai važiavo ir jam užlindo iš posūkio patrolis.Jis papyno. Patrolis sustojo, išlipo ir vos nenupylė finale. Būna ir taip.Man pačiam vieną kartą ginklą` pro langą buvo iškišę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plonas_meskinas: 22 gegužės 2009 - 20:28
negi pasaulio eismo dalyviai pradėjo tvarkingai, pagal taisykles elgtis kelyje? bigsmile.gif keliu temą į viršų ax.gif

nervina antakalnio duobėtas kelias cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 15 birželio 2009 - 14:46
oij tikrai duobes nervina ypac tos keturkampos, paruostos cementuoti. jos tokios astrios buna
Atsakyti
Nervina duobės kelyje, nervina kvaili pėstieji, ir tūpi vairuotojai dry.gif
Atsakyti
QUOTE(AS CIA @ 2009 06 17, 11:56)
Nervina duobės kelyje, nervina kvaili pėstieji, ir tūpi vairuotojai  dry.gif

o kaip pasireiškia jų tokios savybės? bigsmile.gif
Atsakyti