Pasiziurekit,va cia tai ziauru
http://www.yaplakal....opic236715.htmlGaliu dar viena poziauri papasakot is siandieniniu
Kas vilnietes zino manau pesciuju sviesofora Savanoriuose prie Gerosios Vilties ziedo.Tai vat,isvaziuoju is stoteles,toj perejoj man zalia sviesa,pirma juosta laisva,antroj stovi masinu eile link ziedo ir nejuda,ten pereja uzkista,as vaziuoju savo laisva juosta,man zalia...ir staiga pries mane vaziavusi masina paciam perejos vidury nei is sio nei is to taip staigiai per stabdzius ir paskui kairi posuki
Tipo rikiuojasi i antra eile
Vidury pesciuju perejos degant zaliai sviesai ir esant laisvam keliui priesaky
Bliam,as per signala,stacia ant stabdziu ir jau ziuriu per prieki ar labai gala jai sutrinsiu,o ji nei negalvoja trauktis,sau toliau stovi!!!Na,galvojau jau kad 100 proc. nuo kelio sluosiu,bet sustojau,net ne per centimetra,per plauka.Signaliju toliau,jin gi ten visiems pravaziavima uzkiso,zalia juk nedegs amzinai,tai biski prasistume i prieki,pralendu pro sona siaip ne taip-uz vairo motera,vienoj rankoj cigarete,kitoj-telefonas,plepa net susiriesdama,ko gero net nesuprato kad tik per plauka neivaziavau jai,nulis emociju is jos puses
Man po patirto streso iki pat Lazdynu koja ant pedalu sokinejo,sirdis net iki ten buvo nukritus