QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 12:53)
Tu esi teisus ir labai teisingas vairuotojas, bet deja tokie teisuoliai kartais kelia vėžį. Be to kiti vairuotojai, kurie už tavęs laukia ir, patikėk, keikia tave visaip kaip ir dar priedo, nukreipia tau negatyvią energiją, su kuria sau važiuosi gal ir nieko nebus, bet kitam, jautresnių nervų žmogui, gali sukelti problemų. Jau tik nereikia sakyti, kad to nejauti
"palot" ir as megstu kai reikia. Arba pakomentuot eismo dalyvius.
Bet labiausiai mane nervina pestieji be atsvaitu, su tamsiais rubais ir besivelkantys ne per pereja. Si savaite buvo "super" tuo atzvilgiu.
1. Vaziuoju sau is darbo, gal 6 vakaro, greitis visai nedidelis. Uz kokiu 20 metru islenda moteriske (ne per pereja), as ja matau, bet ji manes nemato, nes: Ji su kapisonu, eina istrizai gatve ir dar mobiliaku plepa. Uztai smagiai pasijuokiau, kai privaziavus prie jos numygiau signala. Judet pradejo kaip antilope.
2.Stoviu sau sankryzoj, vaziuot tiesiai, laukiu kol zalia uzsidegs. (subjektyvi mane pagirtu siuo atveju, nes neuzemiau pirmos juostos sukimui i desine:)) Zalia, as tiesiai, ipusejau sankryza ir ant stabdziu, net abs'as suveike ir tase nukrito. Kazkoks berete vaziuodamas priespriesais i ta pacia sankryza sugalvojo pasukt i kaire ir manes nepraleist. Dar spejau signala numygt ir uzmest aki i vairuotoja. O ten koks 60 metu "sodininkas", kurio viena akis ziuri i sviesofora, kita i kosmosa. Turbut net pats nesuprato ka padare.
3.Stoviu degalinej prisiparkines prie saligatvio, pries mane kokia tai spirtine tojota. I ja iseda mergaite ~18 ir mama turbut. Pradeda vaziuot ne i prieki, o atgal. Tik bamt i mane, tada pastovi kelias sekundes ir i prieki isvaziuot. Greiciausiai nemate, kad as masinoj sedejau. Tai dar gyvenime turbut nebuvau tiek daug rekes.. Butu isvaziavus, tikrai skambinciau policijon.