Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 05 11, 19:58)
Kita vertus, kaip reikia vairuoti, kad taip sunervinti ereliuką cool.gif

visai galėjo būti tokia pat situacija, kaip ir man.. juk durnas - jis visada durnas...
Atsakyti
ot mane nervina tie vadinami- valerijonai - kelyje doh.gif
Atsakyti
MAne tai labiausiai erzina laaaabai skubantys vairuotojai, arba tie kurie nepraleidzia isukti arba issukti, nors patys stovi prie raudono sviesoforo signalo arba panasioje situacijoje. Erzina netolerantiskumas.
Atsakyti
QUOTE(Plonas_meskinas @ 2009 05 11, 00:08)
Mane tai l.erzina tie, kurie galus mašinų užkišinėja staigiai. Ir moterys,kurios atsisėdusios už x5 vairo, pamiršta,kad iš tikro yra mielos ir jautrios būtybės. Deja, ne mašina žmogų puošia, o žmogus mašina. Beje,aš tikrai nepavydžiu. Na ir dar ginkluoti asiliukai.

Ko ant X5 pikti mes g.gif biggrin.gif neraset kad vairavot g.gif ax.gif
o kad nervina tie kurie uzkisineja tai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Panelė Gu Gu @ 2009 05 05, 19:05)
Nervina bobos ir senukai. labiausiai tai bobos  doh.gif Ir dar tie, kurie važiuoja autostradoj 60km/h greičiu antra juosta. Tokius tik sušaudyt  doh.gif

bobos blink.gif
matyt nebusi tokia niekada...
o su tokia nuomone apie susaudyma tai kai busi boba busi baisesne uz tas kurios tave dabar nervina
Atsakyti
Mane nervina pestieji,nepraleidi,tai kumsciais mojuoja,praleidi tai dar stovi puse valandos ir ziuri ar tikrai praleidi... doh.gif
Atsakyti
BOD 792 žalsva Toyota avensis žąsinas visiškas, mažiausia 5 persirikiavimai per tris juostas, nerodant jokių posūkių, o paskui ant raudono stovi kaip gaidys niekur nenuskubėjęs hah.gif
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 05 14, 13:14)
BOD 792 žalsva Toyota avensis žąsinas visiškas, mažiausia 5 persirikiavimai per tris juostas, nerodant jokių posūkių, o paskui ant raudono stovi kaip gaidys niekur nenuskubėjęs hah.gif

thumbup.gif
Atsakyti
kas tikrai erzina tai nerodantys posūkių, miegantys ir laukiantys žalios kai yra rodyklė, ereliai ir kėgliniai pėstieji, lendantys po mašina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 05 14, 12:08)
Mane nervina pestieji,nepraleidi,tai kumsciais mojuoja,praleidi tai dar stovi puse valandos ir ziuri ar tikrai praleidi... doh.gif

drinks_cheers.gif
Ir dar, kai praleidi, bent jau teiktūsi nusišypsoti..., ką aš visada darau, tiek praleisdama, tiek praleidžiama, visais atvejais dar žiauriai smagiai pamojuoju. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relax: 14 gegužės 2009 - 18:11
Aš kai pastaruoju metu po porą valandų per dieną praleidžiu vairuodama tai nieks nebenervina thumbup.gif avarinės situacijos jau tapo kasdienybe, stabdžiai ištreniruoti, reakcija irgi lavinasi lotuliukas.gif kaip sako liaudies išmintis "šuo ir kariamas pripranta" biggrin.gif
Atsakyti
vakar važiuoju namo keliu, kur leidžiamas greitis 70, ant kokių 75 pirma juosta... kelias daro posūkį, o už posūkio maža raudona mašinėlė vos nestovi doh.gif gera reakcija išgelbėjo ir tai kad kitoj juostoj mašinų nebuvo doh.gif pasirodo tel šneka doh.gif ir pedina tikrai lėčiau nei šiame kelyje leidžiamas 40 g.gif moteriškė gavo būti pagąsdinta garso signalu tongue.gif
Atsakyti
Gal jau kartosiuos, bet nervina vairuotojai be loginio mąstymo. Rodos aiški situacija kaip 2+2, bet vistiek neaišku. Ypač tokiose situacijose, kai kažkas turi praleisti, kažkur pasukti, išlaviruoti, kad kiti, kurie negali to padaryti, galėtų išvažiuoti ir atlaisvinti kelią. Jei kitas akivaizdžiai negali, tai jis nepakils į orą, faktas. Bet tam, kuris gali ir laisvas kelias, neateina į galvą. Taip ir stovi. Gal dar papypsina. Iš nežinojimo.

Juokingiausia, kad dažniau loginis mąstymas egzistuoja pas paprastų automobilių vairuotojus, o va blizgančiose darbinėse mašinose sėdintys a la "vadybininkai" niekaip negali suprasti, kaip tinkamai elgtis.
Atsakyti