Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

Labiausiai nervina vaziuojantis antra juosta net gi maziau uz leistina greiti...ir dar kalbantys telefonu....hrrr... bent automata isigytu doh.gif

arba dar mada neberodyti posukiu...bet pas mus uz tai nebaudzia...geriau pastoves krumuose su fenu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Evut @ 2009 04 27, 12:32)
o mane vakar beprotiškai sunervino vyriškis, kuris pusę kelio važiavo už manęs su ilgosiomis šviesomis. nepadėjo nei avariniai, nei priešrūkiniai, kad išsijungtų ilgąsias. niekas nepadėjo. gaila, kad neišlipo iš automobilio, kol laukiau, nes įsuko į tą pačią aikštelę prie pajūrio ir sustojo per vieną automobilį nuo manęs. nes tikrai būčiau labai mandagiai ir taktiškai paprašius kitą kartą išsijungti ilgąsias šviesas, nes jos labai trukdo vairavimui...

as tokiu atveju sustoju, praleidziu i prieki ir ijungiu tolimasias sviesas lotuliukas.gif kerstas- saldus dalykas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tavo_Mano: 30 balandžio 2009 - 14:37
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 27, 12:55)
Viskas priklauso nuo to kokie pasirenkami metodai. Deja, labai dažnai tenka stebėti kaip vienas chamas moko kitą chamą. Man asmeniškai nėra priimtini tokie mokymai kaip aplenkimas ir staigus stabdymas ir pan. Bet labai palaikau tokius kaip kad viena forumietė padarė: priėjo prie vairuotojo su KET knygute ir paklausė kur parašyta, kad jo veiksmas teisingas.

O ka pasakykit daryti su tokiu idiotu kuris mane matydamas ir suprasdamas kad man teks stabdyti ir smarkiai, vistiek "kisa savo auto uizpakali"...atseit as krutas,turiu kasko o tu vistiek kalta busi...
mokiau tokius "krutus" ir mokysiu butent taip kaip jus netoleruojate...gal kita karta pagalvos ka daro...
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 04 30, 15:42)
as tokiu atveju sustoju, praleidziu i prieki ir ijungiu tolimasias sviesas lotuliukas.gif  kerstas- saldus dalykas ax.gif

labai dabar sunkus lenkimas yra kely tame, kur taip vyko, nes pajūrio kelias, labai daug mašinų, tai traukiaus aš dešiniau, kad lenktų, bet nelenkė. ir iki 50 pristabdžiau net, kur galima 60, bet niekaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2009 04 30, 15:58)
mokiau tokius "krutus" ir mokysiu butent taip kaip jus netoleruojate...gal kita karta pagalvos ka daro...

mane toks vienas pamokė doh.gif drebančiom rankom ir kojom namo grįžau... ne tai kad išsigandau, bet susinervinau, susijaudinau labai... o ką padariau unsure.gif nusprendžiau praleisti pagrindiniu keliu važiuojančią mašiną ir pristabdžiau, o jam, atlekiančiam nežinia kokiu greičiu, tai baisiai nepatiko, jis matyt galvojo, kad pravažiuosiu aš ir dar jis unsure.gif ir jam teko "stabdyt ir smarkiai"...

taip kad pamąstykit kelis kartus prieš mokant cool.gif
Atsakyti
arba dar mada neberodyti posukiu...bet pas mus uz tai nebaudzia...geriau pastoves krumuose su fenu doh.gif

mane irgi nervina sita "mada" doh.gif atrodo tu turi zinoti kur jis sumastys pasukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 30, 19:33)
mane toks vienas pamokė doh.gif drebančiom rankom ir kojom namo grįžau... ne tai kad išsigandau, bet susinervinau, susijaudinau labai... o ką padariau unsure.gif nusprendžiau praleisti pagrindiniu keliu važiuojančią mašiną ir pristabdžiau, o jam, atlekiančiam nežinia kokiu greičiu, tai baisiai nepatiko, jis matyt galvojo, kad pravažiuosiu aš ir dar jis unsure.gif ir jam teko "stabdyt ir smarkiai"...

taip kad pamąstykit kelis kartus prieš mokant cool.gif

Jeigu jūs važiuojate ne viena, o su keleiviu ir keleivis buvo tokio "pamokymo" liudininkas, kreipkitės į artimiausią policijos komisariatą, nurodykite raštiškame pareiškime visas aplinkybes, automobilio valstybinius numerius, apibūdinkite vairuotoją, nurodykite, kad jūsų žodžius gali patvirtinti dar vienas asmuo - gal tokiu atveju baigsis tokių "mokytojų" "pamokymai"?

cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 05 03, 19:28)
Jeigu jūs važiuojate ne viena, o su keleiviu ir keleivis buvo tokio "pamokymo" liudininkas, kreipkitės į artimiausią policijos komisariatą, nurodykite raštiškame pareiškime visas aplinkybes, automobilio valstybinius numerius, apibūdinkite vairuotoją, nurodykite, kad jūsų žodžius gali patvirtinti dar vienas asmuo - gal tokiu atveju baigsis tokių "mokytojų" "pamokymai"?

cool.gif

net jei ir bučiau iš to siaubo įsiminusi numerius, aš atvesčiau savo žmogų, anas atvestų savo biggrin.gif laiko švaistymas..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 03, 19:06)
net jei ir bučiau iš to siaubo įsiminusi numerius, aš atvesčiau savo žmogų, anas atvestų savo biggrin.gif laiko švaistymas..

Nop, nervus patampytumėte atsakančiai. "Mokytojui" tektų įrodinėti, kad su ta transporto priemone važiavo jo dvasia, kuri išoriškai labai panaši į jį. Kol tokie "mokytojai" jausis stovinčiais tiesos ir šviesos kelyje - tol ir toliau kitus bandys "pamokyti".

Nebent užsiraus ant kito "mokytojo" doh.gif
Atsakyti
As rasiau pareiskima ant vieno tokio,sugalvojusio pries autika su stabdziais pazaisti (o pas mane jis pilnas pilnutelis zmoniu buvo!),vnz.,po poros menesiu man pranese kad ta zmogu rado,bet jis psichiatrinej su rimta diagnoze guli blink.gif Taigi,as jau ir anksciau visada sakiau,kad joks sveiko proto zmogus gatveje neuzsiims tokiais ar panasiais "mokymais",na,o jei proto neturi...tai labai abejoju,ar tokiam zmogui isvis galima leisti sesti prie vairo schmoll.gif
Atsakyti
Nervina, kai vairuotojai nori pasigirti, kad turi garso signala ir kad moka juo naudotis blink.gif na kartais tas pypsejimas buna visai pagristas blush2.gif , bet dazniausiai tai pypsi be reikalo, del kantrybes stokos g.gif
Papildyta:
QUOTE(wai2te_m @ 2009 04 30, 20:35)

mane irgi nervina sita "mada"  doh.gif  atrodo tu turi zinoti kur jis sumastys pasukti  biggrin.gif

o mazesniam kaimely tai isvis dauguma nerodo- man tai labai keista buvo, nes tai mano manymu labai apsunkina eisma, kad ir labai nejudru g.gif o gal pati juokingai atrodau rodydama posuki kaimo gatvelese? doh.gif
Atsakyti
Papildyta:
o mazesniam kaimely tai isvis dauguma nerodo- man tai labai keista buvo, nes tai mano manymu labai apsunkina eisma, kad ir labai nejudru g.gif o gal pati juokingai atrodau rodydama posuki kaimo gatvelese? doh.gif
[/quote]
Kaip sakoma - kiekvienam kaime savos taisykles cool.gif Vakar vaziavom su MB i Kedainiu rajona, tai ten matosi kurie vietiniai, nes vaziuoja kas kaipo nori, vienas pasuko, nors zenklas parodytas, kad sukti negalima, kitas lenke mus, nesvarbu, kad ta gatvele labai siaura ir is abieju pusiu masinu buvo, tokiu sustruoliu labai nemegstu.. as kad ir kur bevaziuociau - kaime, mieste ar laukuose, rodau posukius, kad ir kitus perspeciau..
Atsakyti
Nervina bobos ir senukai. labiausiai tai bobos doh.gif Ir dar tie, kurie važiuoja autostradoj 60km/h greičiu antra juosta. Tokius tik sušaudyt doh.gif
Atsakyti