Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(pikkolo @ 2009 04 27, 13:58)
Netaikiau niekam asmeniškai, bet taip pamokymus supranta dauguma vairuotojų.

Vadinasi, aš - ne dauguma lotuliukas.gif O jūs?

Ar tiesiog pamatėt kažkieno žodį ,,mokyti" ir neskaičiusi pasisakėt, ką apie užkišimus manote, nors kalbėta buvo absoliučiai ne apie juos? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 27, 12:55)
Viskas priklauso nuo to kokie pasirenkami metodai.

Nereikia spėlioti ar kurį nors rinktis, čia buvo aptartas tik vienas iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesilaikantys taysikliu vairuotojai ;D
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 27, 19:51)
Vadinasi, aš - ne dauguma lotuliukas.gif  O jūs?

Ar tiesiog pamatėt kažkieno žodį ,,mokyti" ir neskaičiusi pasisakėt, ką apie užkišimus manote, nors kalbėta buvo absoliučiai ne apie juos?  smile.gif

Su kitokiu mokymu Lietuvoje nesu susidūrusi, deja.
Kiek teko realybėje susidurti tie kas teises turi daugiau kaip 10 metų, apie pasikeitusias KET labai mažai žino, bet mėgsta pamokyti kitus. Tad mokydami iš savo patirties kai kada jie gali labai stipriai klysti. Kaip kad teko su kolege ilgai ginčytis dėl STOP ženklo, mat anksčiau reikdavo sustoti prie ženklo, dabar kelių susikirtimo vietoje. Taip pat teko ilgai ir kantriai aiškinti, kad važiuojantis atbuliniu neturi pirmenybės ir pan. O įdomiausia tai, kad bet kokiu iškilusiu klausimu ji pirmiausia nori skambinti ar rašyti eismo priežiūros tarnybai, kai užtenka tik pavartyti KET. Ir dar pastebėjau, kad jai labai nepatinka kai aš būnu teisi,jau geriau imtų ir vieną kartą perskaitytų pasikeitusias taiykles.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 28, 08:58)
Kiek teko realybėje susidurti tie kas teises turi daugiau kaip 10 metų, apie pasikeitusias KET labai mažai žino, bet mėgsta pamokyti kitus.

Su tuo turiu sutikti, taip, seniai vairuojantys beveik niekada nebsidomi KET, bet yra tikri, kad viską žino idealiai.
Na, bet MB jas puikiai išstudijavo iš naujo, kol teises laikiausi aš hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 28 balandžio 2009 - 23:24
EBP 587 - juodas palūžęs Renault Safrane

už vairo blondinė su spaudomu telefonu, posūkių signalų nerasta, supratimo apie taisykles irgi... pasisaugokit
Atsakyti
Nervina ikalę pėstieji. schmoll.gif .Šiandien vienas toks šlitinejantis dėdulia nuo šaligatvio jau kad žengė į važiuojamą dalį,prieš pat nosį blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 29 balandžio 2009 - 14:17
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 28, 07:58)
Su kitokiu mokymu Lietuvoje nesu susidūrusi, deja.
Kiek teko realybėje susidurti tie kas teises turi daugiau kaip 10 metų, apie pasikeitusias KET labai mažai žino, bet mėgsta pamokyti kitus. Tad mokydami iš savo patirties kai kada jie gali labai stipriai klysti. Kaip kad teko su kolege ilgai ginčytis dėl STOP ženklo, mat anksčiau reikdavo sustoti prie ženklo, dabar kelių susikirtimo vietoje. Taip pat teko ilgai ir kantriai aiškinti, kad važiuojantis atbuliniu neturi pirmenybės ir pan. O įdomiausia tai, kad bet kokiu iškilusiu klausimu ji pirmiausia nori skambinti ar rašyti eismo priežiūros tarnybai, kai užtenka tik pavartyti KET. Ir dar pastebėjau, kad jai labai nepatinka kai aš būnu teisi,jau geriau imtų ir vieną kartą perskaitytų pasikeitusias taiykles.

Vaziavimas atbuline eiga niekada neturejo pirmumo teises ar pries 20 metu ar dabar.Man teko naujas KET taisykles pasdudijuoti, kai pernai anyta laikesi teises, turejau aiskinti, kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 04 29, 18:28)
Vaziavimas atbuline eiga niekada neturejo pirmumo teises ar pries 20 metu ar dabar.Man teko naujas KET taisykles pasdudijuoti, kai pernai anyta laikesi teises, turejau aiskinti, kas ir kaip biggrin.gif

Užsimiršta ir tokie dalykai, o vat pavartyti KET patyrusiems vairuotojams būna nelygis. O gaila.
Atsakyti
babule vaziuojanti i baznycia ir pagrindiniam kelyje stovinti praleisti is salutinio mad.gif ph34r.gif wacko.gif ..... butu px jei nubuciau skubejusi.....
Atsakyti
nepatyre vairuotojai, ir ypac vairuotojos.. kai tik eisma stabdo ir sukelia avarines situacijas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2009 04 30, 11:57)
nepatyre vairuotojai, ir ypac vairuotojos.. kai tik eisma stabdo ir sukelia avarines situacijas..  doh.gif

doh.gif nu zinai-viska as suprantu...visus pasikeiksnojimus cia
bet tavo parasytas turbut absurdiskiausias...
turbut niekad nebuvote pradedancioji?..... ir idomu kaip daugiau ta patirti semti jei ne vaziuojant vaziuojant vaziuojant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 04 30, 12:48)
doh.gif  nu zinai-viska as suprantu...visus pasikeiksnojimus cia
bet tavo parasytas turbut absurdiskiausias...
turbut niekad nebuvote pradedancioji?..... ir idomu kaip daugiau ta patirti semti jei ne vaziuojant vaziuojant vaziuojant? g.gif

buvau, bet i miesto giluma nelindau.. kalbu apie tokias kurios tik teises gavusios puola po centra blaskytis.. doh.gif patirties igijau po truputi, mieste vazinedavau dazniausiai su vyru, man ramiau budavo.. o veliau, kai igavau patirties ir pasitikejimo savo jegomis, sedau prie vairo pati viena.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 30 balandžio 2009 - 14:31