Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 26, 23:04)
tau labiau rūpi tokių erelių, o ne tvarkingų piliečių teisės mirksiukas.gif

Na, va, o jei nepritaikytų, tai apie ką čia ir diskutuojame.

Beje, studentai netgi yra organizavę viešą akciją

pasikartoju dar kartą, jei, tamsta, nesupratote - neginu "erelių" teisių, o esu prieš auklėjimą neturint tam teisės..

o tai tik policija gali pritaikyti bauda? g.gif ax.gif

vienas lipdukas ant mašinos yra akcija, bet kaip jus su savo vyrų "apklijavom tikraisiais lipdukais" yra turto gadinimas.. tą ir norėjau pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 26, 22:55)
man tik nepatinka žmonės auklėjantys ir pamokantys, kai neturiu tam nei išsilavinimo, nei teisių ax.gif

Pilnai pritariu. Nepatinka žmonės, kurie moko kitus, nors dažnai dar patiems reikėtų labai pasimokyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 27 balandžio 2009 - 08:20
QUOTE(zuzla @ 2009 04 27, 07:49)
pasikartoju dar kartą, jei, tamsta, nesupratote - neginu "erelių" teisių, o esu prieš auklėjimą neturint tam teisės..

o tai tik policija gali pritaikyti bauda? g.gif ax.gif

vienas lipdukas ant mašinos yra akcija, bet kaip jus su savo vyrų "apklijavom tikraisiais lipdukais" yra turto gadinimas.. tą ir norėjau pasakyti..

šaunuoliai tie, kurie auklėja netikėlius, o ko tu prie jų prikibai????

tai ir yra Lietuvos tragedija - pilietiškos visuomenės nebuvimas, o tik pasyvus stebėtojai, kaip tu.... ruskių principas valdo - moja chata skraju... ane?
Atsakyti
QUOTE(StopIt @ 2009 04 27, 09:24)
šaunuoliai tie, kurie auklėja netikėlius, o ko tu prie jų prikibai????

o tik pasyvus stebėtojai, kaip tu....

prikibau? blink.gif

ar mano aprašyta situacija yra pasyvus stebėjimas??

QUOTE(zuzla @ 2009 04 26, 22:29)
kaimynas visada mašiną statė ant šaligatvio, pakėliau jam valytuvus vienąkart kitąkart, nepadėjo, iškviečiau mentus, daugiau nebestato..

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 27, 09:47)
prikibau? blink.gif

ar mano aprašyta situacija yra pasyvus stebėjimas??

sorry, thumbup.gif šaunuolė irgi esi:)

teko girdėti, kad tas valytuvų atlenkimas skandinavijoj išplitęs nedrausmingiems auklėti...nors ten turbūt tokie tik lietuviai atvykėliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 27, 09:20)
Pilnai pritariu. Nepatinka žmonės, kurie moko kitus, nors dažnai dar patiems reikėtų labai pasimokyti.

Man irgi nelabai patinka. Tik tokie, kurie mano, kad be jų nėra žmonių, mokančių ir galinčių pamokyti bei bijo, kad, neduok dieve, kas nepamokytų pačių. MB, kuris turi 22 m. vairavimo stažą, jau, manau, gali ir kitą pamokyti. Nors šiaip, aprašytas chamizmo aikštelėje atvejis ir chamų ,,mokymas" su vairavimu turi mažai bendro. Jei žmogus chamas, jis visur toks, net ir nevairuojant.

O dėl šiaip, bendro išprusimo, pabandykit pasiskaitykit ką nors iš pedagoginės psichologijos apie ,,mokymasį mokant kitą"- turėtų būt įdomu, pamatysit, kokių puikių rezultatų duoda toks būdas abiems ir ,,mokytojui", ir ,,mokiniui" mirksiukas.gif biggrin.gif
Todėl nereikėtų manyti, kad kas nors dar tik besimokantis nieko negali išmokyti, tarkim, jūsų (kiek žinau, irgi besimokančios) mirksiukas.gif

Bet diskusijos jau smarkiai nukrypo nuo temos, ko gero laikas grįžti tiesiog prie to, kas nervina kely, o ne tai, kaip tas problemas spręsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 27 balandžio 2009 - 11:27
o mane vakar beprotiškai sunervino vyriškis, kuris pusę kelio važiavo už manęs su ilgosiomis šviesomis. nepadėjo nei avariniai, nei priešrūkiniai, kad išsijungtų ilgąsias. niekas nepadėjo. gaila, kad neišlipo iš automobilio, kol laukiau, nes įsuko į tą pačią aikštelę prie pajūrio ir sustojo per vieną automobilį nuo manęs. nes tikrai būčiau labai mandagiai ir taktiškai paprašius kitą kartą išsijungti ilgąsias šviesas, nes jos labai trukdo vairavimui...
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 27, 12:25)
Man irgi nelabai patinka. Tik tokie,  kurie mano, kad be jų nėra žmonių, mokančių O dėl šiaip, bendro išprusimo, pabandykit pasiskaitykit ką nors iš pedagoginės psichologijos apie  ,,mokymasį mokant kitą"-  turėtų būt įdomu, pamatysit, kokių puikių rezultatų duoda toks būdas abiems ir ,,mokytojui", ir ,,mokiniui" mirksiukas.gif  biggrin.gif
Todėl nereikėtų manyti, kad kas nors dar tik besimokantis nieko negali  išmokyti, tarkim, jūsų (kiek žinau, irgi besimokančios)  mirksiukas.gif

Viskas priklauso nuo to kokie pasirenkami metodai. Deja, labai dažnai tenka stebėti kaip vienas chamas moko kitą chamą. Man asmeniškai nėra priimtini tokie mokymai kaip aplenkimas ir staigus stabdymas ir pan. Bet labai palaikau tokius kaip kad viena forumietė padarė: priėjo prie vairuotojo su KET knygute ir paklausė kur parašyta, kad jo veiksmas teisingas.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 27, 12:55)
Viskas priklauso nuo to kokie pasirenkami metodai. Deja, labai dažnai tenka stebėti kaip vienas chamas moko kitą chamą. Man asmeniškai nėra priimtini tokie mokymai kaip aplenkimas ir staigus stabdymas ir pan.

Argi čia buvo nors žodžiu užsiminta apie tokius ir panašius metodus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 27, 13:00)

bet čia iš pamokymų serijos..
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 27, 13:00)

Netaikiau niekam asmeniškai, bet taip pamokymus supranta dauguma vairuotojų.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 27, 12:58)
Netaikiau niekam asmeniškai, bet taip pamokymus supranta dauguma vairuotojų.

Kaip ir ilgosiomis mirkcioti arba atsidekoti avarini ijungus (naujos KET taisykles) mirksiukas.gif
Atsakyti