o visai butu nebloga akcija atrakcija tokiems ale vairuotojams kurie baltu juostu nemato
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 26, 09:07)
Tai galima paprastų lapų su užrašais prispausdinti tokiems atvejams, nereikia nė pirkti
Matai, mes tada neapsikentę su Mb apklijavom tikraisiai lipdukais, kad taip legvai nenuluptų (juk kas nemoka, parkuotis, tai ilgam), todėl ir užrašą juodu markeriu ant tų klevų atitinkamą parinkom Tik labai buvo gaila, kad neturėjom tiek daug laiko, kad pasižiūrėt į reakcijas grįžusių ,,asų"
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 26, 18:40)
Matai, mes tada neapsikentę su Mb apklijavom tikraisiai lipdukais, kad taip legvai nenuluptų (juk kas nemoka, parkuotis, tai ilgam), todėl ir užrašą juodu markeriu ant tų klevų atitinkamą parinkom Tik labai buvo gaila, kad neturėjom tiek daug laiko, kad pasižiūrėt į reakcijas grįžusių ,,asų"
bet ar tai nebūtų vertinama kaip svetimo turto gadinimas galima užkišti tokį lapą už valytuvo ar ką panašaus padaryt.. suprantu, kad naudos iš to mažai, bet mes juk neturim teisės auklėti tokių žmonių
QUOTE(zuzla @ 2009 04 26, 18:57)
bet ar tai nebūtų vertinama kaip svetimo turto gadinimas galima užkišti tokį lapą už valytuvo ar ką panašaus padaryt.. suprantu, kad naudos iš to mažai, bet mes juk neturim teisės auklėti tokių žmonių
Dar negirdėjau, kad lipdukas ant galinio stiklo būtų turto gadinimas
Jie irgi neturi teisės ignoruoti ir negerbti kitų žmonių
Kuprotą tik grabas ištiesins. Kiek tenka pastebėti, tai tos baisiai apibraižytos mašinos ar sudaužtais bamperiais ir toliau sėkmingai "mėtomos" prie PC ar kiemuose. Matyt auto šeimininkas susitaikė su savo "statusu" ir nebekreipia dėmesio. Jau ir taip paženklintas
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 26, 08:07)
Tai galima paprastų lapų su užrašais prispausdinti tokiems atvejams, nereikia nė pirkti
Visu neisauklesi
Mane nervina:tie vairuotojai, kurie nesistato auto toleliau, bet butinai prie invalidu parkavimosi vietos tik ant vaziuojamos dalies.Kai didesnis masinu srautas ir reikia isukti pro tokiu "abeliu" paliktas masinas, turi sukti i priespriesine juosta.
Dar nervina visi kalbantys mobilnikais ar rasantys sms , tuomet turi vilktis paskui tokius 30km/h, kur leistina 60km/h, negali aplenkti priespriesiais automobiliu daug, plius istisines ir vaziuoji kaip koks (asiliukas ispaskos)
QUOTE(lovely @ 2009 04 26, 22:13)
Dar nervina visi kalbantys mobilnikais ar rasantys sms , tuomet turi vilktis paskui tokius 30km/h, kur leistina 60km/h, negali aplenkti priespriesiais automobiliu daug, plius istisines ir vaziuoji kaip koks (asiliukas ispaskos)
va del to pilnai sutinku, nekenciu tokiu!
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 04 26, 22:06)
Kiek tenka pastebėti, tai tos baisiai apibraižytos mašinos ar sudaužtais bamperiais ir toliau sėkmingai "mėtomos" prie PC ar kiemuose. Matyt auto šeimininkas susitaikė su savo "statusu" ir nebekreipia dėmesio. Jau ir taip paženklintas
Na tai ir šaunu, o tokį ,,užlapinus" bent aplinkiniai bus bus perspėti, kad priekyje - neprognozuojamas
Papildyta:
Visu neisauklesi
Tai ir baisesnių nusikaltėlių visų į kalėjimus nesukiši, ale vis tik dar pratikuojamas jų izoliavimas nuo kitų, kaip drausminimo priemonė
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 26, 21:56)
Dar negirdėjau, kad lipdukas ant galinio stiklo būtų turto gadinimas
kai pati lipdai ant savo mašinos - nėra, bet kai kitas lipdo - turi teisė jį paskųsti
bet ne tau juos auklėti pasiskųsk atitinkamom instancijom
ir prašau mane suprasti teisingai - aš ne už tuos, kurie nesilaiko taisyklių, linijų ir pan., aš prieš veiką, kuriai neturim teisės... kaimynas visada mašiną statė ant šaligatvio, pakėliau jam valytuvus vienąkart kitąkart, nepadėjo, iškviečiau mentus, daugiau nebestato..
Papildyta:
Visu neisauklesi
QUOTE(zuzla @ 2009 04 26, 22:29)
ir prašau mane suprasti teisingai - aš ne už tuos, kurie nesilaiko taisyklių, linijų ir pan.,
Sunkiai įtikinsi taip uoliai gindama jų teises
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 04 26, 22:29)
kai pati lipdai ant savo mašinos - nėra, bet kai kitas lipdo - turi teisė jį paskųsti
Labai įdomu būtų pažiūrėt, kokią baudą man policija pritaikytų už tokį ,,turto gadinimą"
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 26, 22:45)
Sunkiai įtikinsi taip uoliai gindama jų teises
Labai įdomu būtų pažiūrėt, kokią baudą man policija pritaikytų už tokį ,,turto gadinimą"
iš kur tu perskaitei, kad aš ginu jų teises man tik nepatinka žmonės auklėjantys ir pamokantys, kai neturiu tam nei išsilavinimo, nei teisių
aš ir nesakiau, kad policija pritaikytų o jei užsirautum ant tokio, kuris nepatingės ir į teismą tave paduos dėl turto gadinimo ir tavo pasiteisinimai, kad padarei tai dėl to, kad jis neteisingai pasistatė, nepadės bet čia tik prielaida su 95% tikimybe bet visgi 5% lieka..
QUOTE(zuzla @ 2009 04 26, 22:55)
iš kur tu perskaitei, kad aš ginu jų teises man tik nepatinka žmonės auklėjantys ir pamokantys, kai neturiu tam nei išsilavinimo, nei teisių
aš ir nesakiau, kad policija pritaikytų
aš ir nesakiau, kad policija pritaikytų
Na, persiskaityk dar kartelį savo postus, pasižiūrėk į ką sudėjai akcentus (tavo paryškintas tekstas) ir turėtų pasidaryt aišku, kad tau labiau rūpi tokių erelių, o ne tvarkingų piliečių teisės
Na, va, o jei nepritaikytų, tai apie ką čia ir diskutuojame.
Beje, studentai netgi yra organizavę viešą akciją (su įv. raginimais į ją įsitraukti ir kitiems), aprašytą ir laikrasčiuose, kovai su neįgaliųjų vietų užstatymu, klijuojant neįgaliojo lipdukus ant tokių erelių mašinų. Kodėl tau nepabandžius atidaryti temos ,,ginkime erelių, užstatančių neįgaliųjų vietas teises"