Mane nervina senyvos damos, kurios galvoja, kas sustoja eismas kai jos iseina i gatve Klibinksciuoja per gatve net neziuredamos kur pereja, ar yra masinu...
Dar uzknisa pasikele vairuotojai, kurie galvoja, kad visi turi juos praleisti, nes juk nieks nenori patekti i avarija...
O manęs niekas nebenervina - ėmiausi kitokios taktikos - užlenda kas ne vietoj ar sukelia avarinę situaciją - pagrūmoju pirštuku,nusišypsau.Visokių gi atvejų būna,gal žmogus neseniai vairuoja,supanikavo,ir aš gi tokia buvau...Ir labai dažnai sulaukiu pablyksėjimo avariniu kaip ''ačiū'' ar atsakomosios šypsenos.Ai,prisiminiau,kas erzina .Ogi visokios -niolikinės mergiotės,vaizduojančios ''a la sexy girl'', čiulpiančios čiupačiupsus ir eidamos šaligatviu atsisukančios į kiekvieną iš paskos atvažiuojančią mašiną.O pas mane mašiniukas dar kiauru duslintuvu,dar mėgstu iš vietos sparčiai trūktelti,tai labai dažnai pamatau smarkiai nusivylusius žvilgsnius,nes matyt tikisi princo su mersedesu,o pamato smarkiai pavargusią astrutę ir dar bobą už vairo.
aš ką tik sugalvojau, kas mane stipriai juokina kelyje čia tokia mažytė atsvara tam, kad labai daug dalykų nervina
mane juokina (tai čia maždaug gerąja prasme nervina) kai kurių žmonių požiūris į mašiniuką su klevu ir dar blondine už vairo. nu negaliu, vat nervina žvilgsniai per visiškai atidarytus langus arba viso automobilio ekipažo ir tuo pačiu labai juokina
mane juokina (tai čia maždaug gerąja prasme nervina) kai kurių žmonių požiūris į mašiniuką su klevu ir dar blondine už vairo. nu negaliu, vat nervina žvilgsniai per visiškai atidarytus langus arba viso automobilio ekipažo ir tuo pačiu labai juokina
nervina pestieji, einantys per gatve bele kur bele kaip, pestiesji begantys per pereja, net nesizvalgydami. nors eismo taisyklese taipogi yra isvardinta pesciuju pareigos , ne tik vairuotoju.
vairuotojai nesilaikantys esimo taisykliu, apsimetantys kad jie kelyje yra vieni ir labai ypatingi.
o labiausiai juoka kelia blondines vairuojancios dzipus, kaip karves ant ledo
vairuotojai nesilaikantys esimo taisykliu, apsimetantys kad jie kelyje yra vieni ir labai ypatingi.
o labiausiai juoka kelia blondines vairuojancios dzipus, kaip karves ant ledo
mane nervuoja pensininkai isvarantys svao masians per ziema laikancias garazuose, ir vaziuojantys i sodus ar kapus. velkasi pirmu begiu, antra juosta, pamate mentus staigiai stabdo vidury kelio. oij kaip nervuoja...
nervina tik viena kategorija - CHAMAI...
1. tie, kurie nerodo posūkių
2. tie, kurie stovėjimo aikštelėje nemato linijų...
seniai audžiu mintį tokius viešinti...
aišku, laikausi principo duoti durniams kelią, bet kartais pastebiu ir įsimenu jų numerius, ir modelius... ar nereikėtų tokią temą atskirą sukurti? kaip www.15min.lt fotopolicija, kur dedami apsimetę 'invalidai'
1. tie, kurie nerodo posūkių
2. tie, kurie stovėjimo aikštelėje nemato linijų...
seniai audžiu mintį tokius viešinti...
aišku, laikausi principo duoti durniams kelią, bet kartais pastebiu ir įsimenu jų numerius, ir modelius... ar nereikėtų tokią temą atskirą sukurti? kaip www.15min.lt fotopolicija, kur dedami apsimetę 'invalidai'
"invalidų" tema pamenu buvo
QUOTE(wai2te_m @ 2009 04 03, 00:30)
Nereik begioti, bet kiti atrodo specialiai eina letai, o Lietuvoj pestieji priprate sakyti man pirmenybe ir specialiai lenda po ratais, kur kitose salyse, kiek esu buvus, ramiai palaukia kol pravaziuoja masinos ir tik tada eina
Pėstiesiems ir yra pirmenybė ir juos privalu praleisti net jei jie tik laukia prie perėjos, net nežengia į gatvę dar... ir jokioj kitoj šaly neesu mačius, kad lauktų...
QUOTE(garbane @ 2009 04 10, 14:17)
Manau jog geras vairuotojas artedamas prie perejos visuomet pristabdys ir paziures ar nera link jos artejanciu zmoniu. Juk mieste greitis ne bereikalo ribojamas iki 50km/h. Jei vaziuosi pagal taisykles - tikrai spesi laiku sustot.
Nera nieko baisiai kai blogi vairuotojai kaltina... pesciuosius.
Nera nieko baisiai kai blogi vairuotojai kaltina... pesciuosius.
O mane, kaip ir kitus, piktina ereliai keliuose, ir tie kurie nemoka tvarkingai prisiparkuot, nematantys linijų...
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 04 16, 21:58)
Pėstiesiems ir yra pirmenybė ir juos privalu praleisti net jei jie tik laukia prie perėjos, net nežengia į gatvę dar... ir jokioj kitoj šaly neesu mačius, kad lauktų...
neturiu nieko prieš prieš pėsčiuosius, retai anie mane nervina, bet paskaitykit dar kartą taisykles, kad suprastumėt kada privalu praleist pėsčiuosius. O pirmenybė jiems, kaip sakote, yra tik gyvenamojoje zonoje, kurių, žinia, miestuose ne tiek jau daug, o kaikuriuose mažesniuose, ir suvis nėra. Ten, jo, jie gali vaikščioti kiek tik nori visom kryptim bet kur ir bet kokiu greičiu, nes mašinoms greitis ribojamas iki 20 km/h.
QUOTE(gaika78 @ 2009 04 15, 21:32)
Ir labai dažnai sulaukiu pablyksėjimo avariniu kaip ''ačiū''
o aš laaabai retai kažkodėl
QUOTE(sidabrine vilke @ 2009 04 15, 22:09)
nors eismo taisyklese taipogi yra isvardinta pesciuju pareigos , ne tik vairuotoju.
ar pažįsti nors vieną pėsčiąjį (turiu omeny neturintį teisės vairuoti), kuris yra skaitęs KET? aš - nepažįstu..
QUOTE(zuzla @ 2009 04 17, 17:34)
o aš laaabai retai kažkodėl
As daznai,galbut todel,kad visa diena kamsciuose maluosi,tai yra nemazai progu gerus ir blogus darbus daryt (cia priklausomai nuo situacijos) O pati dabar busiu nelabai mandagi darbo metu-darbinej,kuria dabar turesiu,avarinis "ikurdintas" uz nugaros beveik,labai nepatogioj vietoj,as jo paprasciausiai nesugraibau kai staigiai reikia Tai padekoju pro veidrodeli ranka pakelus,nezinau,ar kas mato
Papildyta:
ar pažįsti nors vieną pėsčiąjį (turiu omeny neturintį teisės vairuoti), kuris yra skaitęs KET? aš - nepažįstu..
As irgi-ne
Šiaip jau mokykloje pradinėse klasėse yra visi supažindinami su KET. Aš atsimenu, kad mum netgi piešti ženklus reikėjo. Dabar irgi yra saugaus eismo pamokėlės. Taip, kad esam visi kažkada skaitę KET.