Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

prisijungsiu ir aš, jei nieko prieš 4u.gif
vakar supratau, kad mane labai pradėjo nervint visoki kieti motociklininkai, kuriems negalioja nei stop linijos, nei dvi eismo juostos, nei eilės ar panašiai. veržiasi į priekį ir viskas, kiečiausi. tai tada tegul nulipa nuo motociklo ir apsimeta pėsčiaisiais, taip ir sankryžas greičiau praeis, ir nervuot ir gąsdint kitų nereikės...
o dar labai nervina ir tokie pėstieji, kur jau stabdai, kad nu jau eik eik, man nereikės staigiai stabdyt, o jis dar pastovi, pažiūri į tave ir jau tada pereina tą gatvę.
o šiaip visokie jau juokučiu tapę BMW, mersai ir kitokie "elitiniai" briedai nebenervina, greičiau juokina. tik kai su ne tik niauktais langais, bet ir niauktom lempom BMW vairuoja ir be posūkių visur lenda ir užlenda, ir rikiuojasi ir šiaip, tai nervina irgi žiauria biggrin.gif
o dar nervina mikriukai ir autobusai, kurie irgi a la visateisiai ir jiems niekas nerūpi. nervina ir kaip vairuotoją, ir kaip pėsčiąją.
bet labiausiai, turbūt, nervina mano nesugebėjimas normaliai ir natūraliai priimti kitų žmonių vairavimo subtilybių. na juk jei tas BMW vairuotojas nemoka kitaip vairuot, tai ką jau čia bepakeisi... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mane tai moteriskes tokios nervina, kur prieina prie perejos ir galvoja "eiti ar neeiti" arba atsistoja ant perejos ir grizta atgal. na tada taip man uzverda, kad islipus norisi spyriu i sikna pastumeti. buna tokiu, kur dar ir pakalbeti sustoja. nu jau visai...
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 04 03, 00:30)
Nereik begioti, bet kiti atrodo specialiai eina letai, o Lietuvoj pestieji priprate sakyti man pirmenybe ir specialiai lenda po ratais, kur kitose salyse, kiek esu buvus, ramiai palaukia kol pravaziuoja masinos ir tik tada eina  smile.gif Pati visada stengiuos praleisti, dar niekada naglai nepravaziavau. O geriausiai buvo kai moteriske stovejo prie perejos as sustojau ja praleisti, o ji uzsisuko ir nejo, pradejau vaziuoti, ziuriu pro veidrodeli, kad jau eina kai nuvaziavau ir suprask kaip nori doh.gif

Na matai as pvz kaip tik "kitoj saly" ir vairuoju. Ir niekam neina i galva praleidinet kazkokiu kolonu. Pereja - eini. As lietuvoj kur kas labiau pastoviniuoju pries eidama, nes nera 100% kad tave praleis (giminaite menesi ligonineje gulejo po to kai ja PEREJOJE partrenke).
Beje cia yra vietu kur iki perejos toli, o gatve pereiti reikia. Tai buna kad vairuotojai siaip, netgi ne perejoj sustoja, kad praleistu. Ir sviesom pablyksi arba pamojuoja, kad vat saugu eik mirksiukas.gif

QUOTE(jolitabe @ 2009 04 03, 21:04)
mane tai moteriskes tokios nervina, kur prieina prie perejos ir galvoja "eiti ar neeiti" arba atsistoja ant perejos ir grizta atgal. na tada taip man uzverda, kad islipus norisi spyriu i sikna pastumeti. buna tokiu, kur dar ir pakalbeti sustoja. nu jau visai...

Vietoj to kad nervintutes jei kazkas nedrasiai pradeda eiti - galetumet pamojuot kad praleidziat. As visada taip darau. Negi sunku?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 04 03, 22:44)
Vietoj to kad nervintutes jei kazkas nedrasiai pradeda eiti - galetumet pamojuot kad praleidziat. As visada taip darau. Negi sunku?

As jei sustoju praleisti, visada su ranka pamoju, nes kiti tikrai kol susiproti eiti... ax.gif
Atsakyti
Vokietijoje tai tikrai nelaukia prie perejos atsistoje,praleidinedami
masinas biggrin.gif nebent vaikai ax.gif
Vairuotojas automatiskai sustoja pamates prie perejos zmogu.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 03, 08:33)
O jeigu kolona nesibaigianti? Beje, važiuojant kolonoj yra lengviau sustoti, nes paprastai greitis būna mažesnis, nes kai vienas važiuoji kelyje, tai ir važiuoji maksimaliu leidžiančiu greičiu, tada sustoti sunkiau, ypač kai kas išbėga į kelią. O jeigu lauke lyja/sninga/labi vėjuota? Aš stengiuosi praleisti visus pėsčiuosius, kažkada pati buvau pėsčioji, tad dar pamenu tą malonumą stovėti prie perėjos ir laukti kol kas susimils praleisti. Vis tiek visus lakstūnus ir nekantriuosius sutinku ties ta pačia sankryža.

Nesibaigianciu kolonu dar nepastebejau, o apie isbegancius, tai jie patys turi pasisaugoti, pirma apsidairyk, poto eik i kelia, kai jau pamatai, kad tikrai saugu, nes kaip ir jus sakote, vaziuojant greiciau gali nespeti sustabdyti. Del lakstunu pritariu jums, nes lekia lekia, o prie sankryzos sutinki mirksiukas.gif O pesciuosius ir as visada praleidziu ir nebumbu, kad reikia praleisti, buvo sakyta tik tai, kad reikia buti atsargesniems, o ne man pirmenybe, tai nepasiziurejus einu per kelia ir tas "lakstunas" nespeja sustabdyti ir guli poto ligonineje..
Atsakyti
Mane nervina,kai naglai pries pat nosi uzlindineja su savo sustrom masinom. Arba bobeles kurios prie perejos prieje svajoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 04 04, 22:40)
Nesibaigianciu kolonu dar nepastebejau, o apie isbegancius, tai jie patys turi pasisaugoti, pirma apsidairyk, poto eik i kelia, kai jau pamatai, kad tikrai saugu, nes kaip ir jus sakote, vaziuojant greiciau gali nespeti sustabdyti. Del lakstunu pritariu jums, nes lekia lekia, o prie sankryzos sutinki  mirksiukas.gif  O pesciuosius ir as visada praleidziu ir nebumbu, kad reikia praleisti, buvo sakyta tik tai, kad reikia buti atsargesniems, o ne man pirmenybe, tai nepasiziurejus einu per kelia ir tas "lakstunas" nespeja sustabdyti ir guli poto ligonineje..

Manau jog geras vairuotojas artedamas prie perejos visuomet pristabdys ir paziures ar nera link jos artejanciu zmoniu. Juk mieste greitis ne bereikalo ribojamas iki 50km/h. Jei vaziuosi pagal taisykles - tikrai spesi laiku sustot.
Nera nieko baisiai kai blogi vairuotojai kaltina... pesciuosius.
Atsakyti
mane nervuoja pestieji- kurie per perėja neapsisprendzia eiti neiti, nuzengia i ja net nepasiziureje, tamsiu paros metu ne vieno atsvaito nemaciau kad kuris turetu.patys lenda po ratais. na ir kas kad tam mieste vaziuoji tuo leidziamu max 50, bet eji iki perejos atvaziusoi ir isbega ant kapoto praktiskai.
kita tai posukiu nerodymas , kazkokia katastrofa.
trecia- kultūra kamščių metu, kai visiems būtent vienu metu reikia patekti is keturiu juostų į vieną. nesuprantu, jei nepameni tasykliu tai apsiskayti reikia vairuotojau- ju aiskiai parasyta kaip elgtis susidarius grusčiai.
ketvirta- tai vaziavimas autostradoj antra juosta 70 km per valanda greiciu ir nesuvokianciam nei kai papypini , nei pamirksini kad pasitrauktu.
ir geraiusia tai klevo lapai. ne tie pradinukai vairuotojai bet ju klijavimas ant masinos kaip kas tik sugalvojo, kad tik mandriau uz vienas kita. lotuliukas.gif
Atsakyti
Man buvo atvejis su pesciaisiais-vaziuoju pro Seskines turgeli ir ziuriu motera melynanose tokia per pereja eina,as pristabdziau ja praleisti,o ji irgi sustojo tipo mane praleidzia,as pajudejau,o jin tik sast i pereja blink.gif Tai dar gerai kad issigazuoti nespejau,o su priekaba vaziavau tada doh.gif Tai nuo to karto i tuos praleidimus demesio nekreipiu,jei jau sustoju tai jau ir laukiu kol visi praeis,ranka tik moju kad eitu greiciau,nestovetu smile.gif
Atsakyti
Mane kai vairuoju tiesiog šiurpina žmonės, kurie eina per gatvę, kad ir perėjoje, bet net akies neužmesdami į atvažiuojančias mašinas. Ne vieną tokį teko matyti - net galvos nepasuka į mano pusę, pėdina sau ramiai ir nesirūpina - sustosiu, nesustosiu... Aš stengiuosi praleisti pėsčiuosius kai tik įmanoma, nu bet kaip jie gali net nepasižiūrėt - taigi visokių vairuotojų būna, ir visokių situacijų - ir kelias gali būti slidus, ir stabdžiai nesuveikti, o vien galvos pasukimas galėtų tiek problemų išspręsti. doh.gif
Atsakyti
labiausiai nervina, kai eina per pereja kokia motera, o net neatsisuka paziureti, sustoti spesi ar ne, noris i sike ispirti islipus ax.gif
Atsakyti