Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(Frekė @ 2008 12 03, 15:17)
1.geriau jau KET paanalizuotu nei pypsintusi be reikalo...

2.tiesiog tie perdem atsargus labai daug sukelia avariniu tuo atsargumu.....

1.pagal KET jūsų elgesys kelyje kitų eismo dalyvių atžvilgiu turi būti grindžiamas savitaprio pagarba ir atsargumu.. ir būtent pagarbiai jus pasielgtumėt, jei stotumėt į antrą juostą laukti savo žalios, o kiti galės pravažiuot į dešinę pagal tą rodyklę

2.jūsų aprašytoje situacijoje jus ir tas audi vairuotojas sukelinėjot avarines situacijas žybčiodami tolimosiomis šviesomis vairuotojui į akis ir stabdant prieš nosį, o ne ta moteris - vėl gi jokios pagarbos g.gif tuo labiau pirma juosta buvo laisva, persirikiuokit ir važiuokit sau toliau... aš būtent taip ir darau...
Atsakyti
tam paciam KET parasyta: turi vaziuoti taip kad nesukeltum avariniu situaciju, beto draudziama vaziuoti antra juosta kai pirma yra laisva.... galima ne tik staigu stabdyma issaukti (tiesiog tai buvo budas atkreipti demesi kad ne vienas kelyje ir kad yra toks daiktas kaip veidrodeliai.... ir na mano propaguotas)bet ir diskotekos su raudonais melynais svytureliais sulaukti... tik kazi ar pastebetu, turbut tik prie namu sustojusi....

stai radau
140. Vairuotojui draudžiama:
140.1. viršyti transporto priemonės gamintojo nurodytą maksimalų greitį;
140.2. viršyti greitį, kuris nurodytas transporto priemonės greičio ribojimo skiriamajame ženkle;
140.3. važiuoti be reikalo pernelyg lėtai, trukdant normalų kitų transporto priemonių eismą;
140.4. staigiai stabdyti, jeigu tai nebūtina eismo saugumui.
ir dar:
125. Vairuotojas privalo važiuoti kuo arčiau dešiniojo važiuojamosios dalies krašto.

taigi trys paskutiniai ir tinka aprasytai situacijai.... taigi nesiputokit nes kalti abu. o as parasiau kas nervina tongue.gif tongue.gif

jei nera draudziama vaziuoti tiesiai tai kodel kazkoks chamas man turi pypsinti? vien del pagarbos jam as turiu pasitraukti? kazkaip daznai ta pirma eile ir bbuna potuste... kam antroj stoveti ir laukti du sviesoforus jei galima per viena pravaziuoti? bent jau as meiliau sustoju antos juostos stovinciu tada uztenka vietos ir uzsukti i desine tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 03 gruodžio 2008 - 16:23
QUOTE(Frekė @ 2008 12 03, 15:17)
pagal KET jei yra tik zalia rodykle baltame fone tai sustoti ir vaziuoti tiesiai galima, o jei jau prikabinta papildoma zalia sviesoforo sekcija tada galima tik sukti... mane nervina tai kai pypsina butent tokiose situacijose (kai pakabinta tik zalia rodykle baltam fone) doh.gif geriau jau KET paanalizuotu nei pypsintusi be reikalo... nors vyras gerai pasake: ko cia nervintis jei ten nervatriopke sedi... tik pypsa sudegins ir viskas rolleyes.gif

Supratingi vairuotojai tokioje situacioje persirikiuoja į antrą juostą arba pavažiuoja į šoną tiek, kad kitos mašinos galėtų pralįsti ir pasukti. Jūs uždarote gyvą grandinę ir nematau logikos pasakyme "o man kiti px". Kartais žalios sp. reikia laukti pakankamai ilgai, neveltui tos žalios rodyklės pakabintos.
Atsakyti
o jus paskutinio mano posto paskutine pastraipa skaitet? g.gif nes man kiti ne px tongue.gif tongue.gif

siaip tai nera nusikaltimas. temos pavadinimas kas nervina. as parasiau ale is kart uzsipuolat... tiesiog parasiau kas nervina... o teko matyt (aciu d tik matyt o ne patirt) issoko toks skustas is niaukto bmw ir duris plest eme rekt saukt staugt kad pasitrauktu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 03 gruodžio 2008 - 18:45
QUOTE(Kris_ @ 2008 12 03, 12:08)
o as ju negirdziu.turiu nerealios muzikytes ir klausau ja tokiu garsu, kad dzin kas kur pypina.aisku i veidrodelius dairausi, avariniu situaciju stengiuosi nesukelineti ir siaip vazineju tvarkingai

siaip man apskritai keistas toks populiarus garsinio signalo naudojimas...per nepilnus metus kol turiu dabartine masina garso signala panaudojau gal 3 kartus

Aš visada muzoną užsileidus važinėju biggrin.gif Ir tvarkingai mieste, tai man arba nepypina, arba negirdžiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Aš tokios mados neturiu pypint. jau kažkada seniau raęiau, kad pypelką naudojau gal kelis kartus ir visada tik į kelią išlėkusiem gyvūnam nubaidyt.

QUOTE(Frekė @ 2008 12 03, 16:17)
o siaip tai nervina perdem atsargus vairuotojai....

Vo vo, neseniai su tokia susidūrėm. važiuojam su MB per varnių tiltą,o priešais tokia tetutė. Su skrybėlaite, šalia savęs kažkokį krūmą pasisodinus. vaizdas geras, bet velkasi ant 30 antra juosta biggrin.gif Tada tai pasijuokėm, nes buvo galima normaliai aplenkt, tik pats vaizdelis thumbup.gif

QUOTE(Frekė @ 2008 12 03, 19:42)
o teko matyt (aciu d tik matyt o ne patirt) issoko toks skustas is niaukto bmw ir duris plest eme rekt saukt staugt kad pasitrauktu

Bet tai kai žiauru blink.gif Nors skaitant tai baisia juokinga buvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 03, 19:39)
Supratingi vairuotojai tokioje situacioje persirikiuoja į antrą juostą arba pavažiuoja į šoną tiek, kad kitos mašinos galėtų pralįsti ir pasukti. Jūs uždarote gyvą grandinę ir nematau logikos pasakyme "o man kiti px". Kartais žalios sp. reikia laukti pakankamai ilgai, neveltui tos žalios rodyklės pakabintos.

Supratingi vairuotojai nepypsi, nes jie paprasciausiai yra neteisus. Sukti i desine, kai yra papildoma rodykle galima tik tada, kai nera jokiu kliuciu. Auto priekyje? Kliutis.
Atsakyti
Kliūtis, kuri gali patraukti užpakalinę dalį į priekį, kas niekam nei trukdytų, nei sukeltų avarinę situaciją, ir praleistų kokį dešimt automobilių. Ar tai labai didelė problema? rolleyes.gif Ar geriau pasakyti, kaip antai rašė: lai nervinasi, lai pypsina. Dar gerai, kad nepasakė 'lochai" lotuliukas.gif Kai mieste pakankamai intensyvus eismas, šioks toks supratimas tam tikrose situacijose nepakenks. rolleyes.gif
Pagal tavo repliką, reikia suprasti, kad tu kai stovi kamštyje, niekada nieko nepraleidi, nes bus ne pagal taisykles ir kiti neteisūs? rolleyes.gif Nes jie iš esmės ir yra neteisūs, tiesiog kamštyje galioja kitokios taisyklės, ne visuomet KET yra numeris vienas. Dar yra ir logiškas sprendimas.
Atsakyti
Labiausiai mane nervina vairuotojai, kurie sukdami į kairę ir laukdami žalios šviesos, nejungia posūkio iš anksto.
Na, situacija tokia, kad artėji prie sankryžos antra eile, dega raudona. Priešais stovi mašina, posūkio nerodo. Sustoji už jos, sulauki žalios šviesos ir tada tas šiknius priešais įjungia kairį posūkį — matote jis suks į kairę. Ir kukuoji tada už jo. Negi sunku įjungti posūkį iš anksto tam, kad tiesiai važiuojantys matytų, jog jis suks ir už jo nestotų?

Kitas mane labai nervinantis dalykas yra tai, kaip lietuviai parkuoja mašinas. Atrodo, kad dauguma įsivaizduoja, kad linijos aikštelėse nupaišytos tik tam, kad pastatyti skersai jų.
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2008 12 03, 08:22)
mane dar nervina taisyklės - niekada nesupratau to, kad jeigu stovi juostoj, iš kurios galima sukti tik į kairę arba tik į dešinę, tai kam rodyt posūkį blink.gif

O iš priekio atvažiuojantiems iš kur žinoti kokiomis kryptimis važiuoti iš tavo juostos leidžiama, a?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2008 12 03, 16:17)
tam paciam KET parasyta: turi vaziuoti taip kad nesukeltum avariniu situaciju
140. Vairuotojui draudžiama:

dėl važiavimo antra juosta daug mažesniu greičiu yra labai daug diskutuota anoj temoj, pvz merginos rašė, kad su mažu mašiniuku išdaužytomis pirmosiomis juostomis važiuoti yra sunku, todėl, kaip parašyta KET, jos renkasi saugų važiavimą

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 09:42)
Kai mieste pakankamai intensyvus eismas, šioks toks supratimas tam tikrose situacijose nepakenks.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(valkata @ 2008 12 04, 10:06)
Labiausiai mane nervina vairuotojai, kurie sukdami į kairę ir laukdami žalios šviesos, nejungia posūkio iš anksto.

O iš priekio atvažiuojantiems iš kur žinoti kokiomis kryptimis važiuoti iš tavo juostos leidžiama, a?

drinks_cheers.gif

iš priekio atvažiuojantiems nereikia nieko žinot, nes jei man yra šviesofore žalia pasukti, tai jiems raudona ax.gif o jei jiems žalia, tai mažai kur būna atskira juosta pasukti, ta prasme kai lauki kol visos pravažiuos ir pasuki, todėl ir reikia jungti, kad ir už tavęs ir prieš tave žinotų... tikiuos supratote ką norėjau pasakyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 04, 10:42)
Kliūtis, kuri gali patraukti užpakalinę dalį į priekį, kas niekam nei trukdytų, nei sukeltų avarinę situaciją, ir praleistų kokį dešimt automobilių. Ar tai labai didelė problema? rolleyes.gif Ar geriau pasakyti, kaip antai rašė: lai nervinasi, lai pypsina. Dar gerai, kad nepasakė 'lochai" lotuliukas.gif Kai mieste pakankamai intensyvus eismas, šioks toks supratimas tam tikrose situacijose nepakenks.  rolleyes.gif
Pagal tavo repliką, reikia suprasti, kad tu kai stovi kamštyje, niekada nieko nepraleidi, nes bus ne pagal taisykles ir kiti neteisūs? rolleyes.gif Nes jie iš esmės ir yra neteisūs, tiesiog kamštyje galioja kitokios taisyklės, ne visuomet KET yra numeris vienas. Dar yra ir logiškas sprendimas.

Kodel as turiu sustoti antroj juostoj ir buti koks 10, jei galiu sustot pirmoj ir pirmas pradet judeti? O jei as is kert uz sankryzos noriu sustoti, isukti i aikstele ir panasiai? Keistai atrodo, kai matai vaizda tik is savo varpines. Mazdaug, tave praleis, tu pasuksi i desine ir jau netrukdysi nuvaziavus savo keliais. Tu negali laukti, nes tau reikia sukti i desine. Kiti tegu stovi antroj juostoj ane?
As vaziuoju pagal taisykles, taip kaip man reikia ir niekam netrukdau vaziuoti taip pat pagal taisykles.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 12 04, 11:44)
Kodel as turiu sustoti antroj juostoj ir buti koks 10, jei galiu sustot pirmoj ir pirmas pradet judeti? O jei as is kert uz sankryzos noriu sustoti, isukti i aikstele ir panasiai? Keistai atrodo, kai matai vaizda tik is savo varpines. Mazdaug, tave praleis, tu pasuksi i desine ir jau netrukdysi nuvaziavus savo keliais. Tu negali laukti, nes tau reikia sukti i desine. Kiti tegu stovi antroj juostoj ane? As vaziuoju pagal taisykles, taip kaip man reikia ir niekam netrukdau vaziuoti taip pat pagal taisykles.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tu esi teisus ir labai teisingas vairuotojas, bet deja tokie teisuoliai kartais kelia vėžį. Be to kiti vairuotojai, kurie už tavęs laukia ir, patikėk, keikia tave visaip kaip ir dar priedo, nukreipia tau negatyvią energiją, su kuria sau važiuosi gal ir nieko nebus, bet kitam, jautresnių nervų žmogui, gali sukelti problemų. Jau tik nereikia sakyti, kad to nejauti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 04 gruodžio 2008 - 11:54