Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

nervuoja durniai, važiuojantis lėčiau ir trukdantys eismą, savižudžiai- jie važinėja pergreit, na ir žinoma mūsų dailiosios- gražiosios mokinukės ant 12cm aukštakulnių, soliarumo perkepintais veideliais ir perėją priimančios kaip podiumą, o dar ir eina šniūrais, koiu 0,5m atstumu viena paskui kitą, tai kol visos perridena į kitą pusę- spėju ir pasidažyt ir parūkyt ir numigti posmelį blink.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonėlis @ 2009 04 01, 15:13)
kol visos perridena į kitą  pusę- spėju ir pasidažyt ir parūkyt ir numigti posmelį  blink.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balioonėlis @ 2009 04 01, 14:13)
mūsų dailiosios- gražiosios mokinukės ant 12cm aukštakulnių, soliarumo perkepintais veideliais ir perėją priimančios kaip podiumą, o dar ir eina šniūrais, koiu 0,5m atstumu viena paskui kitą, tai kol visos perridena į kitą  pusę- spėju ir pasidažyt ir parūkyt ir numigti posmelį  blink.gif

drinks_cheers.gif .Vis žadu iš šratinuko pasidaryt vamzdelį ir per langą šaudyt iš kruopų į kojas kad pasiskubintų(kas vaikystėj buvot padykę,žinot,apie ką kalbu). biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika78: 01 balandžio 2009 - 19:26
QUOTE(gaika78 @ 2009 04 01, 20:25)
drinks_cheers.gif .Vis žadu iš šratinuko pasidaryt vamzdelį ir per langą šaudyt iš kruopų į kojas kad pasiskubintų(kas vaikystėj buvot padykę,žinot,apie ką kalbu). biggrin.gif .

drinks_cheers.gif gerai pasakyta.ne vien tos soliariumines grazuoles pedina kaip per podiuma. Dar nervina, kai koks zmogelis nesugeba palaukti kol pravaziuos visa kolona, butinai islenda i kelia, nes ji juk privalome praleisti, o dar kokia bobule ne perejoj islenda doh.gif
Atsakyti
mane irgi erzina drasuoliai, suamste vidury kelio gatve pereiti. patingeja iki perejos paejeti. tai pypsinu tokiems kaip reikiant. uij...
Atsakyti
Dviratininkai be atsvaistu sutemus ,ir pestieji kaip karves vaiksto po savas pievas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2009 04 01, 19:25)

Kai vaikščiojau su pilvu, per pėsčiųjų perėjas, labiausiai erzindavo spiginančios akys su mintimis "vilkis greičiau pilvotoji". Tik man nejuokinga buvo, nes šunys ir tie mane aplenkdavo, o apie tai, kad net naminis katinas iš manęs tyčiodovosi ... atseit "aš bėgu.... begu, nu pagulėsiu kol tu mane pasivysi"...

Ir dabar velkuosi per perėjas, kitokią transporto priemonę stumdau. Na nebegioju aš dar maratonų, šliaužiu. Tai gal dar nešaudykit, a? g.gif
Atsakyti
Na bet ir nepakancios jus. Tai ka dabar visiems begiot per perejas? Nes jus negalit puse minutes ilgiau pastovet?
As pati nemazai vazineju, bet niekada nera ateje i galva einanciu per pereja keiksnot.. Ir einu tada kai man reikia, nelaukiu kol, kaip cia kazkas pareiske, "kolona pravaziuos". Kodel tureciau?
Siaip pastebejau kad lietuvoj butent moterys dazniausiai nepraleidzia einanciuju per pereja. Gal, sakau, bijo kad nebemokes pradet vaziuot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2009 04 02, 21:15)
Kai vaikščiojau su pilvu, per pėsčiųjų perėjas, labiausiai erzindavo spiginančios akys su mintimis "vilkis greičiau pilvotoji". Tik man nejuokinga buvo, nes šunys ir tie mane aplenkdavo, o apie tai, kad net naminis katinas iš manęs tyčiodovosi ... atseit "aš bėgu.... begu, nu pagulėsiu kol tu mane pasivysi"...

Ir dabar velkuosi per perėjas, kitokią transporto priemonę stumdau. Na nebegioju aš dar maratonų, šliaužiu. Tai gal dar nešaudykit, a?  g.gif

Oi,nu tik jau nepriimkit asmeniškai 4u.gif .Kalbam apie aukštesniųjų klasių mokinukes nuogais pilvais ir plikom kojom,kurias mano vyras ''kuosom'' vadina.Va tos tai nervina - šliaužia per perėją koja už kojos,dar kokį čiupačiupsą laižo,maždaug ''veidrodėli,pasakyk,kas pasaulyje gražiausia''.Pastebiu,kad ne tik mane jos erzina,bet ir berniukus iš džipų ir visus kitus.Perėja yra perėja - visada visus praleidžiu,būsimoms mamytėms ir esamoms su 2,3,4 ratukais - didžiausia pagarba.Taip pat garbaus amžiaus piliečiams - tikrai niekuomet neburnoju ant jų.Net susinervinau truputį,kad taip blogai pagalvojai.Tikrai - savo postą taikiau tik tai vienai grupei mergaičių.Atsiprašau,jei ne taip supratai. 000189.gif
Atsakyti
Neperseniausiai buvo, kai panelė už vairo sunervino. Važiavo sau tarp daugiabučių, toks nedidukas tas keliukas, bet mašinų nemažai važinėja, dar sankryža. Važiuoja vėžlio žingsneliu, avarinis įjungtas, pora mašinų iš paskos velkasi, aplenkt vietos nėra. Pasirodo, mergaitė telefonu plepa. Nu sorry, bet sustot tai jau galima būtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2009 04 02, 22:36)
Na bet ir nepakancios jus. Tai ka dabar visiems begiot per perejas? Nes jus negalit puse minutes ilgiau pastovet?
As pati nemazai vazineju, bet niekada nera ateje i galva einanciu per pereja keiksnot.. Ir einu tada kai man reikia, nelaukiu kol, kaip cia kazkas pareiske, "kolona pravaziuos". Kodel tureciau?
Siaip pastebejau kad lietuvoj butent moterys dazniausiai nepraleidzia einanciuju per pereja. Gal, sakau, bijo kad nebemokes pradet vaziuot?  rolleyes.gif

Nereik begioti, bet kiti atrodo specialiai eina letai, o Lietuvoj pestieji priprate sakyti man pirmenybe ir specialiai lenda po ratais, kur kitose salyse, kiek esu buvus, ramiai palaukia kol pravaziuoja masinos ir tik tada eina smile.gif Pati visada stengiuos praleisti, dar niekada naglai nepravaziavau. O geriausiai buvo kai moteriske stovejo prie perejos as sustojau ja praleisti, o ji uzsisuko ir nejo, pradejau vaziuoti, ziuriu pro veidrodeli, kad jau eina kai nuvaziavau ir suprask kaip nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 04 02, 11:51)
Dar nervina, kai koks zmogelis nesugeba palaukti kol pravaziuos visa kolona, butinai islenda i kelia, nes ji juk privalome praleisti,

O jeigu kolona nesibaigianti? Beje, važiuojant kolonoj yra lengviau sustoti, nes paprastai greitis būna mažesnis, nes kai vienas važiuoji kelyje, tai ir važiuoji maksimaliu leidžiančiu greičiu, tada sustoti sunkiau, ypač kai kas išbėga į kelią. O jeigu lauke lyja/sninga/labi vėjuota? Aš stengiuosi praleisti visus pėsčiuosius, kažkada pati buvau pėsčioji, tad dar pamenu tą malonumą stovėti prie perėjos ir laukti kol kas susimils praleisti. Vis tiek visus lakstūnus ir nekantriuosius sutinku ties ta pačia sankryža.
Atsakyti