Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(zuzla @ 2009 03 27, 09:05)
o kalbėt telefonu laikant jį rankose už vairo juk negalima bigsmile.gif o jei jau kalbi, niekur neskubi, tai ir važiuok pirma juosta..

O dar geriau, kad sustotu kur nors ir ramiai pasneketu... unsure.gif
Kaip man nepatinka snekantys uz vairo... schmoll.gif
Atsakyti
pėstieji biški nervina, kai atsistoja ant perėjos, sustoji juos praleisti, o jie neina, žvalgosi kažkur, po kiek laiko tik pamato, kad sustojo mašina, kad praleisti piesčiuosius doh.gif doh.gif doh.gif
vairuoju dar tik porą savaičių, tai šiam kartui tik tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 03 27, 10:05)
ką reiškia "ramiai nesugebu" biggrin.gif nei aš juos apipypinu nei ką, mano nepasitenkinimo jie nejaučia mirksiukas.gif apvažiuoju, pasižiūriu, įsitikinu, nusikeikiu ir toliau važiuoju smile.gif ar prisikabinot prie mano "labai nervuoja"? smile.gif
o kalbėt telefonu laikant jį rankose už vairo juk negalima bigsmile.gif o jei jau kalbi, niekur neskubi, tai ir važiuok pirma juosta..

Jei jau kalbi telefonu-reiketu sustoti,tik ne sankryzos vidury aisku,kaip kartais pasitaiko,ar stoteles vidury (kaip labai daznai buna)
doh.gif telefonistu jokiu budu nepateisinu schmoll.gif
Atsakyti
Mane tai nervuoja kai velkasi antra ar trecia juosta 50 doh.gif suprantu jei reiktu neuzilgo sukt i kaire,bet buna tokiu kad siaip sau vezlina antra juosta ir pasitraukt nesugeba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasiutele @ 2009 03 28, 17:14)
Mane tai nervuoja kai velkasi antra ar trecia juosta 50 doh.gif suprantu jei reiktu neuzilgo sukt i kaire,bet buna tokiu kad siaip sau vezlina antra juosta ir pasitraukt nesugeba ax.gif

gerai, jeigu į kairę biggrin.gif bet būna, kad taip važiuojantys dar ir įdešinę sugalvoja pasukti ir išlekia prieš pat nosį ...visą šią savaitę TA PATI mašinytė kiekvieną mielą rytą taip važiavo ir dar ten kur greitis yra didesnis leidžiamas gun_bandana.gif
Atsakyti

mane dar nervina taisyklės - niekada nesupratau to, kad jeigu stovi juostoj, iš kurios galima sukti tik į kairę arba tik į dešinę, tai kam rodyt posūkį blink.gif
[/quote]
Taigi nebutina rodyti posukio - niekur kitur vaziuoti negali, taip sakant, privaloma vaziavimo kryptis.
Man nesuprantama, kaip ivaziuoja i zieda is antros juostos tiesiai i pirma - konkreciai Vilniuje Santariskiu ziede. Yra vairuotoju, kurie tvarkingai ivaziuoja - is antros i antra, arba is pirmos juostos i pirma, bet kai kurie blink.gif Ir , kai signalini, nesupranta, ka blogai daro
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 03 28, 01:12)
Jei jau kalbi telefonu-reiketu sustoti,tik ne sankryzos vidury aisku,kaip kartais pasitaiko,ar stoteles vidury (kaip labai daznai buna)
doh.gif telefonistu jokiu budu nepateisinu schmoll.gif

As irgi, nei pati sneku, nei pateisinu kitu snekanciu! schmoll.gif
Atsakyti
mane tai nervuoja, kai mane lenkia (važiuojant pirma juosta) ir taip naglai ir ilgai žiūri, tipo, "kas tokia būsi, kad važiuoji pagal nustatytą greitį". aišku, stengiuos nekreipt dėmesio, bet nejaukiai pasijaučiu..
Atsakyti
o mane nervina tokie, kurie nori kad viršytum greitį tik todėl kad jie viršyja ir dar mano galintys nurodinėti kuria juosta važiuot doh.gif jei nori skraidyt tegu skraido, bet kodėl aš turėčiau?
Atsakyti
sveikosas irgi zviezia vairuotoja bet oij kaip nervina dviratininkai senukai vaziuoja vidurio keliu arba per sankryzas su dvyrku varo kaip su masina taip i noris islipt ir patraukti ji doh.gif
Atsakyti
[quote=akimirkax,2009 03 29, 15:06]
mane dar nervina taisyklės - niekada nesupratau to, kad jeigu stovi juostoj, iš kurios galima sukti tik į kairę arba tik į dešinę, tai kam rodyt posūkį blink.gif
[/quote]
[/quote]

O negi taip sunku posuki parodyti? Tuo labiau,kad pagal taisykles tai privaloma,o taisykles nesvarstomos-ju reikia laikytis.
Atsakyti
QUOTE(akimirkax @ 2009 03 29, 14:06)
Taigi nebutina rodyti posukio - niekur kitur vaziuoti negali, taip sakant, privaloma vaziavimo kryptis.

QUOTE(denaxa @ 2009 03 29, 21:20)
O negi taip sunku posuki parodyti? Tuo labiau,kad pagal taisykles tai privaloma,o taisykles nesvarstomos-ju reikia laikytis.

tai kaip čia dabar? biggrin.gif

parodyt tikrai nesunku, bet nesuprantu kam, jei niekur kitur nevažiuoji, ir visi aplinkui tai žino, nes jiems tuo metu raudona, ir, be to, tos juostos atžvilgiu juk važiuoji tiesiai g.gif
Atsakyti