Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(mrs x @ 2009 01 25, 00:52)
Mane tai laabai nervuoja tie ka tik issilake teises vairuotojaj, pvz is salutinio i pagrindini sukant nors pusvalandi tu uz ju stovek, vistiek neisdrysta ivaziuoti, tada susinervinu ir pypindama aplenkiu tokius.. Isvis teisiu neduotu jei nemoka vairuot...

Atsiprašau, bet spėju būsiu Jūsų nervų gadinimo objektu, nes dar nėra pas mane tiek drąsos, kad kirst per gazą ir išlėkt kam nors prieš nosį. g.gif
Teko pavairuoti naktį mieste ir gan daug (na gal ir netenka dažnai į tokią situaciją papulti). Bet jau jeigu mašinų aplink nėra, tai šviesų, posūkių ir išvis vairavimo taisyklių laikytis nereikia. Ir tokių atsirado ne vienas ir ne du. Nemaniau, kad KET galioja tik iki sutemų, bet tikrai įvarė baimės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanila: 25 sausio 2009 - 18:43
QUOTE(mrs x @ 2009 01 25, 01:52)
Mane tai laabai nervuoja tie ka tik issilake teises vairuotojaj, pvz is salutinio i pagrindini sukant nors pusvalandi tu uz ju stovek, vistiek neisdrysta ivaziuoti, tada susinervinu ir pypindama aplenkiu tokius.. Isvis teisiu neduotu jei nemoka vairuot...

Gimei su vairu rankose,taip jau is karto viska mokedama? Is kur tiek netolerancijos pradedantiems? O jei nervai taip jau netvarkoj tai gal reiketu teises i stalciu pasidet? Mane tai labiau nervina tokie,kurie islenda is salutinio i pagrindini pries pat nosi,vat tokius tai uzpypinu,paprastai tai buna tie "mokantys" vairuoti,bet nesuvokiantys atstumu ir savo galimybiu,uztat asus vaidinantys.
Zalialapiu niekada neterorizuoju,aisku,jei tik jie nesielgia piktybiskai smile.gif
O aprasytoj situacijoj...na,daznai tokiu buna,bet ner ko pykti jei zmogus atsargus,as tokiais atvejais stebiu kelia uz tos masinos stovedama ir kai matau kad jau galima vaziuoti svelniai pypteliu paragindama,o pati lieku laukti sekancio tarpelio smile.gif
Bet jei tas zmogus be zalio lapo...reiskia,jau nepradedantis...tada situacija keiciasi,siek tiek cool.gif
Atsakyti
Nervina kai nerodo posukiu arba islenda pries pat nosi is kokio kiemo ir neskuba pasijudint doh.gif \ pestieji eina tamsoje ir ju nesimato. Kai kas nors pypina be reikalo biggrin.gif
Atsakyti
Jau man rodos rasiau sitoj temoj be pasikartosiu, nes atsirado nauju dalyku kurie nervina biggrin.gif
Siaip vairuoju ne lietuvoj tai kritika irgi nelietuvaiciams biggrin.gif
Visu pirma tai nervuoja kai zmones nerodo posukio isvaziuodami is ziedo. Kadangi ziedu cia apstu, o eismas labai intensyvus - sugaisti daug laiko laukdamas tarpelio kad galetum ilist. Ir stai smakt ir isuka kas nors is ziedo nerodes posukio. Butu parodes - buciau ivaziavus. Lauki toliau..
Dar baisiai nervina kad zmones nezino apie sveisu egzistavima.. Lyja, tamsu, rukas - vistiek kas trecia masina be sviesu doh.gif Nes neprivaloma. O kad nesimato.. ne ju beda..
Negaliu pakesti kad zmones visai nesilaiko atstumo. Vazineju mieste, masinu daug. Yra tokia vieta kurioje pastoviai kisasi eismas, nes status kalnas ir posukis jo virsuj.. O kamstis susidaro butent todel kad vairuotojai tiesiog prisiklijuoja prie priesais esancios masinos ir vos jai pristabdzius soka ant stabdziu. Tada stabdo ir visos kitos masinos toj eilej nesgi prisiklijavusios viena prie kitos. Tada kol vienas po vieno pradeda vaziuot.. Cia tau ir kamstis! As visada palieku dideli gabala tarp saves ir priesais esancios masinos ir man dazniausiai netenka pristabdyt. Paprasta. Nesuprantu kodel kitiem 'nedaeina' g.gif
Dar negaliu pakesti masinu parkavimo ypatumu. Gali pastatyt tiesiog vidury kelio, islipti ir nueiti. Geltonos linijos ner - reiskia galima statyt. Nesvarbu kad eismo daug, kad sunku apvaziuot.. Buna kad del tokiu statytoju tenka prasilenkti su kita masina mazdaug 5 cm atstumu, man nervai nelaiko. Vis galvoju jei kada nukals sitaip veidrodeli ka darysiu.. negi vytis is paskos (jei as turejau pirmumo teise nes "gudriai pastatyta masina" buvo ne mano pusej) g.gif (tfu tfu tfu pe kairi peti!)

Oho koks traktatas gavosi biggrin.gif Kita vertus, man cia vairuoti vistiek labai patinka.. Kur kas labiau nei lietuvoj, nes ten jau reikia geleziniu nervu kad isvis kazkur vaziuot galetum.. nors, kaip sakoma, ir suo kariamas pripranta smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikas gal tu kartais vazineji Italijoje, nes labai panasi situacija ir pas mane. nervuoja kad visi vazineja be taisykliu kas kaip moka, net nestoja prie zenklo stop, masinos priparkuotos be lekaip ir tas labai nervuoja kartais labai sunku pravaziuotio autistadoje tiksliau kalnu takeliuose nervuoja asai kurie lenkia per istisine ir dar ant pasukio taip kelia rizika sau ir kitiems. o seip labai nervuoja asai gatvese kuriems ribu nera jei kas ne taip tuoj pypsina nervuojasi atrodo niekada nebuvo pradedantys vairuotojai, tarytum gime su vairu rankose. as pati esu pradedanti vairuotoja stengiuosi vaiuoti pagal taisykles, o asus ziuriu labai skeptiskai tiksliau jei mane labiausiai ir nervuoja kelyje manau ir tokiu LTlabai daug, skaiciau cia parasyta vienos ,kad nervuoja pradedantys tad sakau nesinervuokit kitaip nieko nebus, o jei nervai nelaIKO TAI VAZINEKIT SU VIESUOJU TRASPORTU. manau kad ir jus kazkada buvote pradedantis vairuotojas, juk negimet su vairu rankose prisiminkit savo pradzia juk visko buvo ar netiesa? mirksiukas.gif
Atsakyti
Manes kolkas niekas nenervina, na nebent pestieji be atsvaitu tamsoje ar marsrutkiu vairuotojai( cia ne tik kaip vairuotoja, bet ir kaip pescioji sakau)
Ir dar bijau, kad pati ko neprivelciau kely, pradedancioji esu ax.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu nervina tie vairuotojai, kurie specialiai prisiparkuoja per dvi vietas. Mato, bet vistiek stato. Kad juos kur.
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2009 03 21, 14:40)
4u.gif sveikas gal tu kartais vazineji Italijoje, nes labai panasi situacija ir pas mane.

ne italijoj mirksiukas.gif is esmes tai zmones cia net labai pagal taisykles vazineja, tik va keletas nacionalinio vairavimo ypatumu man vistiek uzkliuva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2009 03 21, 13:40)
juk negimet su vairu rankose prisiminkit savo pradzia juk visko buvo ar netiesa?  mirksiukas.gif

negimiau su vairu rankose, bet užteko mėnesio, kad priprasčiau prie mašinos ir mokėčiau ja valdyti ir kartu matyti situaciją aplinkui, nors atsisėdau už vairo pirmąkart su instruktorium... vairuoju vilniuj mirksiukas.gif

paskutiniu metu padaugėjo žmogėnų - ir vyrų ir moterų - kurie išvažiuoja į antrą juostą ir pėdina ant 50, o galima 60 oficialiai, apvažiuoji pirma juosta, pasižiūri, tai akurat arba telefonu šneka arba žinutę rašo doh.gif o kadangi gyvenimo tempas pašėlęs, tai tokie tormozai labai nervuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 03 26, 14:23)
negimiau su vairu rankose, bet užteko mėnesio, kad priprasčiau prie mašinos ir mokėčiau ja valdyti ir kartu matyti situaciją aplinkui, nors atsisėdau už vairo pirmąkart su instruktorium... vairuoju vilniuj mirksiukas.gif

paskutiniu metu padaugėjo žmogėnų - ir vyrų ir moterų - kurie išvažiuoja į antrą juostą ir pėdina ant 50, o galima 60 oficialiai, apvažiuoji pirma juosta, pasižiūri, tai akurat arba telefonu šneka arba žinutę rašo doh.gif o kadangi gyvenimo tempas pašėlęs, tai tokie tormozai labai nervuoja cool.gif

Hmm...nepyk,bet sakai,kad moki valdyti masina,bet "tormozu" apvaziuoti ramiai nesugebi...tai kur tas mokejimas??? Ir isvis su tokiais "slabnais" nervais geriau uz vairo nesesti ax.gif
Cia pries pora dienu issukinejau autika su priekaba is stoteles,kurioje pries mane sugedusi krovinine stovejo,kad issukti priekaba reikejo dvieju juostu,ir kai jau buvau islindus i antra juosta ir tiesinau autobusa link pirmos,is uz posukio islindo panele su tigra,pamaciusi autika staiga dejo gazo,apipypino ir lenkdamaper istisine "faka"parode blink.gif as taip ir likau nieko nesupratusi,matyt,viena is tu silpnu nervu viska mokanti ir situacija "matanti" kur "tormozu" nemegsta doh.gif Labai trukdo dirbti tokie dalykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2009 01 25, 14:59)
Vakar "lenktyniavom" su kaip veliau pamaciau blondine uz 5 bmw vairo. Tai va tik uzkilus i parodos kalna ji mane aplenke, nes matyt sunervinau, kad pesciuosius prie sporto stoteles praleidau, prie silo parduotuves perejos jau nebepatiko antra juosta, grizo i pirma, paskui dar po kiek laiko grizo i antra, po sekundes persigalvojo ir vel i pirma, ten kliutis tai be posukiu man pries nosi, pyptelejau, grizo i pirma, dar po keliu akimirku vel man pries nosi, cia jau man reikejo sukt i kaire...Nu ant tokios nervingos blondes uztaikiau pirmasyk per 3 metus tfu tfu tfu  lotuliukas.gif

Savaitgaliais dar ne tokiu vairuotoju islenda, ir ne blondiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 03 26, 19:12)
Hmm...nepyk,bet sakai,kad moki valdyti masina,bet "tormozu" apvaziuoti ramiai nesugebi...tai kur tas mokejimas??? Ir isvis su tokiais "slabnais" nervais geriau uz vairo nesesti ax.gif

ką reiškia "ramiai nesugebu" biggrin.gif nei aš juos apipypinu nei ką, mano nepasitenkinimo jie nejaučia mirksiukas.gif apvažiuoju, pasižiūriu, įsitikinu, nusikeikiu ir toliau važiuoju smile.gif ar prisikabinot prie mano "labai nervuoja"? smile.gif
o kalbėt telefonu laikant jį rankose už vairo juk negalima bigsmile.gif o jei jau kalbi, niekur neskubi, tai ir važiuok pirma juosta..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 kovo 2009 - 09:06