Jau man rodos rasiau sitoj temoj be pasikartosiu, nes atsirado nauju dalyku kurie nervina
Siaip vairuoju ne lietuvoj tai kritika irgi nelietuvaiciams
Visu pirma tai nervuoja kai zmones nerodo posukio isvaziuodami is ziedo. Kadangi ziedu cia apstu, o eismas labai intensyvus - sugaisti daug laiko laukdamas tarpelio kad galetum ilist. Ir stai smakt ir isuka kas nors is ziedo nerodes posukio. Butu parodes - buciau ivaziavus. Lauki toliau..
Dar baisiai nervina kad zmones nezino apie sveisu egzistavima.. Lyja, tamsu, rukas - vistiek kas trecia masina be sviesu
Nes neprivaloma. O kad nesimato.. ne ju beda..
Negaliu pakesti kad zmones visai nesilaiko atstumo. Vazineju mieste, masinu daug. Yra tokia vieta kurioje pastoviai kisasi eismas, nes status kalnas ir posukis jo virsuj.. O kamstis susidaro butent todel kad vairuotojai tiesiog prisiklijuoja prie priesais esancios masinos ir vos jai pristabdzius soka ant stabdziu. Tada stabdo ir visos kitos masinos toj eilej nesgi prisiklijavusios viena prie kitos. Tada kol vienas po vieno pradeda vaziuot.. Cia tau ir kamstis! As visada palieku dideli gabala tarp saves ir priesais esancios masinos ir man dazniausiai netenka pristabdyt. Paprasta. Nesuprantu kodel kitiem 'nedaeina'
Dar negaliu pakesti masinu parkavimo ypatumu. Gali pastatyt tiesiog vidury kelio, islipti ir nueiti. Geltonos linijos ner - reiskia galima statyt. Nesvarbu kad eismo daug, kad sunku apvaziuot.. Buna kad del tokiu statytoju tenka prasilenkti su kita masina mazdaug 5 cm atstumu, man nervai nelaiko. Vis galvoju jei kada nukals sitaip veidrodeli ka darysiu.. negi vytis is paskos (jei as turejau pirmumo teise nes "gudriai pastatyta masina" buvo ne mano pusej)
(tfu tfu tfu pe kairi peti!)
Oho koks traktatas gavosi
Kita vertus, man cia vairuoti vistiek labai patinka.. Kur kas labiau nei lietuvoj, nes ten jau reikia geleziniu nervu kad isvis kazkur vaziuot galetum.. nors, kaip sakoma, ir suo kariamas pripranta