Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

Visų pirma čia rašoma ne tik apie kažkokius mistinius vairuotojus, bet nevengiama asmeniškai pateikti, pareplikuoti, kaip tu neva vairuoji, pasiskaityk ankstesnius komentarus. Todėl ir rašoma, kas yra ir kaip yra. O dėl to, kad kam reikalinga tokia mašina mieste jau ne kartą yra rašyta, minėta, ypač visureigių vairuotojų temoje, pagrindiniai kriterijai: patogiau, geriau viską matai, žymiai saugiau su vaikais. Galima rašyti kiekvienam, kam tau reikalinga mašina, nesvarbu koks modelis.
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2009 01 08, 23:42)
aš dabar su mažyte važinėju...smagu, kad lengva parkuotis, persirikiuoti ir šiaip smagiai važiuojasi...bet nesijaučiu saugi joje  unsure.gif normali avarija ir liks metalo laužas  unsure.gif

Didesne masina lengviau parkuojasi, nei mazos, tik maza visur gali italpinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 09, 12:42)
Rekomenduoju atsargiai, nes už keliamą grėsmę ir sukeltą avarinę situacija vairuotojas gali parašyti pareiškimą į kelių policiją, teks aiškintis ir baudas mokėti. Yra turinčių ką veikti. Geriausiu atveju užblokuos tave, sustabdys ir duos į veidą. Niekada nežinai, kas automobilyje sėdi unsure.gif Gal koks kriminalinis ar "sportininkas".

drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir aš apie dideles:
ir mane nemažai jų vairuotojų nervina. šiandien vienas toks atsistojo ant įvažiavimo į kiemą ir mol mano mašina krūtesnė, praleisk mane tu. ir stovi. tarpas siauras, matau kad nei pralysiu nei praskrisiu, tai laukiu ir aš. galiausiai atsibodo ir praleido, bet apipypė. va tokie mane ir nervina, įsijungę režimą 'mano mašina didesnė, aš viršesnis' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 01 09, 15:56)
Didesne masina lengviau parkuojasi, nei mazos, tik maza visur gali italpinti biggrin.gif

beabejo lengviau bigsmile.gif štai kaip galima lengvai priparkuoti didelę mašiną

user posted image

čia dabar toks vaizdelis mano kieme.. jei atkreipsit dėmesį, yra sočiai vietos normaliai pasistatyti mašiną..
Atsakyti
Jei žmogus nemoka parkuotis, jis ir su lengvaja parkuosis šleivai kreivai ar per dvi vietas.
Atsakyti
daznai didelese masinose buna visokios pagalbos parkavimui... ir kiek maciau tai tikrai yra lengviau priparkuoti didesne auto nei mazyte.... kur suki suki vaira o ratai vietoj stovi..... nieko pries visas masinas neturiu nei dideles nei mazas. turiu pries tik pries vairuotojus ar sportininkas ar tiuregscikas ar siaip bliondzine.... ir su 7 bmw ir su ford ka gali taip pavairuoti kad pasimeltsti tik beliks....
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 09, 15:22)
Visų pirma čia rašoma ne tik apie kažkokius mistinius vairuotojus, bet nevengiama asmeniškai pateikti, pareplikuoti, kaip tu neva vairuoji, pasiskaityk ankstesnius komentarus. Todėl ir rašoma, kas yra ir kaip yra. O dėl to, kad kam reikalinga tokia mašina mieste jau ne kartą yra rašyta, minėta, ypač visureigių vairuotojų temoje, pagrindiniai kriterijai: patogiau, geriau viską matai, žymiai saugiau su vaikais. Galima rašyti kiekvienam, kam tau reikalinga mašina, nesvarbu koks modelis.

pasirodo, netgi tarp superdžipų vairuotojų yra savikritiškų damų biggrin.gif

šiaip ankstesnis pasisakymas buvo taikytas tikrai ne Jūsų vairavimui (juk (tikiuosi) Jūsų nepažįstu, nes ko gero ne iš to paties kaimuko esam, taigi nežinau ir nelabai aman rūpi kaip vairuojat), o nusiskundimui, kaip žiauriai sunku mieste su didele mašina : lotuliukas.gif

o reakcija tai thumbup.gif priimu kaip komplimentą - įskaitot tarp eilučių tai, ko aš net negalvojau rašyti. gal teks profesiją keisti - iš vairuotojo tapti rašytoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 09, 18:11)
beabejo lengviau bigsmile.gif štai kaip galima lengvai priparkuoti didelę mašiną

user posted image

čia dabar toks vaizdelis mano kieme.. jei atkreipsit dėmesį, yra sočiai vietos normaliai pasistatyti mašiną..

Sitas parkavimas, tai butu tingiu stumdytis pirmyn atgal.Tokie atvejai labai dazni,pas mama kai nuvaziuoju, tai galeciau prifotkinti labai daug ir tikrai kieme dzipu nera lotuliukas.gif
O, del dideliu parkavimo ne dzipus turejau minty mirksiukas.gif Man, dzin kas su kokia vaziuoja, svarbu, kad kulturingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nekenciu tokiu vairuojoju kaip as, tokiu pat pesciuju ir tokiu masinu kaip mano biggrin.gif Jei rimtai, tai labiausiai nemegstu kai kas bega per gatves ne vietoj ir be atsvaitu, visai kaip as ir slankanciu masinu, kurias galima aplenkti su dviraciu, nors mano masina irgi prasta ir as slenku autostrada ant 80.. smile.gif Realiai labiausiai nemegstu nemastanciu vairuotoju ir pesciuju, kurie be reikalo sukelia pavoju sau ir salia esantiem... smile.gif
Atsakyti
Mane tai laabai nervuoja tie ka tik issilake teises vairuotojaj, pvz is salutinio i pagrindini sukant nors pusvalandi tu uz ju stovek, vistiek neisdrysta ivaziuoti, tada susinervinu ir pypindama aplenkiu tokius.. Isvis teisiu neduotu jei nemoka vairuot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrs x: 25 sausio 2009 - 00:52
QUOTE(mrs x @ 2009 01 25, 02:52)
Mane tai laabai nervuoja tie ka tik issilake teises vairuotojaj, pvz is salutinio i pagrindini sukant nors pusvalandi tu uz ju stovek, vistiek neisdrysta ivaziuoti, tada susinervinu ir pypindama aplenkiu tokius.. Isvis teisiu neduotu jei nemoka vairuot...

O jus tai gimete issilaikiusi teises?? Niekad nebuvot tokioj padeti? Visada gerai vairuojat?

As tai nervuotiems neduociau teises uz vairo sesti. Ir netoliarantiskiems.
Atsakyti
Vakar "lenktyniavom" su kaip veliau pamaciau blondine uz 5 bmw vairo. Tai va tik uzkilus i parodos kalna ji mane aplenke, nes matyt sunervinau, kad pesciuosius prie sporto stoteles praleidau, prie silo parduotuves perejos jau nebepatiko antra juosta, grizo i pirma, paskui dar po kiek laiko grizo i antra, po sekundes persigalvojo ir vel i pirma, ten kliutis tai be posukiu man pries nosi, pyptelejau, grizo i pirma, dar po keliu akimirku vel man pries nosi, cia jau man reikejo sukt i kaire...Nu ant tokios nervingos blondes uztaikiau pirmasyk per 3 metus tfu tfu tfu lotuliukas.gif
Atsakyti