Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(pikkolo @ 2009 01 08, 16:53)
Beje, jei neklystu tai per vairavimo egzaminą vairo laikymas viena ranka yra klaida, bent jau taip buvo anksčiau. Netgi yra nurodomos padėtys kaip taisyklingai reikia laikyti rankas ant vairo.

Butent taip! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 08, 17:31)
O kas jūsų manymu yra "tikras" džipas iš naujausių modelių?  rolleyes.gif

Mano nuomone, žodis DŽIPAS šioje vietoje nevartotinas ir keistinas į VISUREIGIS.
O tikras visureigis, vėlgi mano nuomone, yra tokia mašina, kurią varo visi keturi ratai, ir vairuotojui palikta galimybė pačiam įjungt / išjungt visus su tuo susijusius mechanizmus. Kaipo palėtintojas, vienas ar du varantieji tiltai, blokuoti ar deblokuoti ašinius ir tarpašinius diferencialus....
Visa tai yra sudėtinga ir sugalvota tikrai ne į soliariumus važinėt,...
Visi parketiniai visureigiai tai kažkoks nesusipratimas...bandymas pasiekti kompromisą, kad vairuotojas be supračio turėtų bent iliuziją kad valdo visureigį...Ir kadangi paklausa nulemia pasiūlą, visi gamintojai lenktyniauja, kas prifarširuos mašiną gudresnės elektronikos, kad kiekvienas užsimanęs pasijustų Dakaro nugalėtoju....
...Arba kieme prisiparkuotų vaikų smėlio dėžėje...
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 08, 17:53)

Gal gali apie tai plačiau? Aš tai dar žalia šiuose reikaluose ir kol kas dar sekėsi valdyti savo BMW, bet norėčiau daugiau sužinoti apie tai kaip elgtis kai mašina slysta.

Tiesą sakant, aš irgi...Žinau, ir praktiškai patyriau, kaip suvaldoma slystanti mašina varoma priekiu, kaip varoma galu, ir kad tai reik daryt skirtingai,...netgi priešingai....
Kai varomi visi keturi, mašina sunkiau išeina į slydimą, galima drasiau važiuot,...bet jei jau slysta.....tai belieka melstis... rolleyes.gif Tiesa nesu išmanėlis , neturėjau nei džipo nei quatro..Jei nutiks taip, kad apturėsiu, varysiu kur nors apledijusion aikštelėn, kad sava subine pajaust, kaip ana ten elgiasi....biggrin.gif
Gal atsiras išmintingesnių patarėjų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oxen: 08 sausio 2009 - 17:13
Pas man yra visi minėti mygtukai, galiu blokuoti, atblokuoti ir kartais tuo naudojuosi, žinau kada ką jungti, nes dalyvauju vietinės reikšmės "safariuose" rolleyes.gif Tai čia jau tikras visureigis ar dėl grožio?

ahaa, ne visi tavo išvardinti automobiliai patenka į "padidinto pravažumo" kategorijas, nes ten kur pravažiuotų tarkim Land Cruiser, tai Ravas ar X šeštas sėstų ant dugno.
Papildyta:

Kadangi diskusija apie juos vyksta "Kas nervina kelyje" temoje, tai reik suprasti, kad visa tai jus abu ypač nervina biggrin.gif T.y. visureigiai ir moterys.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 08, 18:11)
P

Kadangi diskusija apie juos vyksta "Kas nervina kelyje" temoje, tai reik suprasti, kad visa tai jus abu ypač nervina biggrin.gif T.y. visureigiai ir moterys.

Aha. Ypač jų derinys...biggrin.gif:D ABU - čia kam skirta?
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 01 08, 18:15)
Aha. Ypač jų derinys...biggrin.gif:D ABU - čia kam skirta?

Galiu pasakyti,kad ir mane sis derinys nervina ax.gif Pagal tai,ka matau gatvese,manau,kad geriau tom blondinem ne "dzipus" reiketu pirkti,o bent jau kazkiek papildomu vairavimo pamoku,tikrai butu daug geresne investicija savo ir aplinkiniu saugumui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 08, 16:53)
Beje, jei neklystu tai per vairavimo egzaminą vairo laikymas viena ranka yra klaida

galbūt.. per egzą išvažiavau į gana ilgą ruožą su greičiu 70, atsipalaidavau ir vairavau viena ranka, jei tiksliau kaire laikiau apačioj, o dešine tik vos vos prilaikiau irgi apačioj, ir niekas manęs iš egzo neišmetė unsure.gif blush2.gif pasitikėjimas savimi ir mašina kelyje ne paskutinėj vietoj..
gerai, prisipažinsiu, ne visada vairuoju viena ranka - posūkį išiminėju laikydama vairą abiem rankom rolleyes.gif
na ir gal užteks apie mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 08, 19:23)
na ir gal užteks apie mane ax.gif

Ne, neužteks lotuliukas.gif Tuoj ateis paklaus, kokią mašiną vairuoji, o pagal tai, kokią vairuoji, konstatuos, kas esi: blondinė, višta ar kt. kategorija, pvz. pati nežinai ką vairuoji lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 08, 19:32)
Ne, neužteks lotuliukas.gif Tuoj ateis paklaus, kokią mašiną vairuoji, o pagal tai, kokią vairuoji, konstatuos, kas esi: blondinė, višta ar kt. kategorija, pvz. pati nežinai ką vairuoji lotuliukas.gif

gal ir tokių atsiras bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 08, 19:11)
Pas man yra visi minėti mygtukai, galiu blokuoti, atblokuoti ir kartais tuo naudojuosi, žinau kada ką jungti, nes dalyvauju vietinės reikšmės "safariuose" rolleyes.gif Tai čia jau tikras visureigis ar dėl grožio?

ahaa, ne visi tavo išvardinti automobiliai patenka į "padidinto pravažumo" kategorijas, nes ten kur pravažiuotų tarkim Land Cruiser, tai Ravas ar X šeštas sėstų ant dugno.
Papildyta:

oficiali gamintojų/dylerių info apie X6:
Sausio mėnesio viduryje Detroite (JAV) vykusioje automobilių parodoje buvo oficialiai pristatytas BMW X6 modelis – visiškai naujos klasės pradininkas. Automobilis priklauso vadinamajai SAC (Sports Activity Coupe) klasei – tai padidinto pravažumo automobilis (SUV) su kupė akcentais

Toyota apie RAV4:
The Toyota RAV4 is a compact sport-utility vehicle, the smallest of Toyota's large family of SUVs

taigi abu šie auto turi visus SUV požymius thumbup.gif bet tai nėra DŽIPAI

o LAND CRUISER - prabangus SUV'as. kaip kuri modifikacija pagal pravažumą... bet čia jau būtent tai, ko mieste tikrai nereikia. šūstras Land Cruiseris mieste tikrai savo galimybių neparodys - nėra prasmės kurą pleškinti veltui ir mašina gadint.

P.S. pritariu visom keturiom Oxen. nors esu "boba" už varo drinks_cheers.gif . o važinėju labai įvairiom mašinom. taip pat ir busus yra tekę bandyti, kurie yra už parketdžipius didesni lotuliukas.gif taigi jūsų "džipai" man pavydo ar baimės nekelia
Atsakyti
nesuprantu, koks kieno skirtumas kokią auto kas vairuoja?
Nepatinka - nežiūrėkit, man nepatinka mažos auto, nu jos mane tiesiog erzina savo skarbonkiškumu bet neloju ant kiekvieno kampo kad ko jos po miestą važinėja? jeigu man patinka, tinka ir etc. galiu nors ir su kombajinu po miestą važinėti ir kas? ar tai uždrausta?
vienatūris, sedanas, visureigis, universalas... naujas, senas ar puse velnio, svarbu ne su kuo o KAIP vairuoja.
yra savaime aišku mažoji dalis, kurios save vadina verslininkėmis yra jaunutės +-25 ir teises turėdamos vos metus-kitus, jaučiasi ereliai keliuose, bet, pripažinkime kad žavu kai susitvarkiusi moteris, mergina - važiuoja gatve su geru automobiliu, tokiu kurį vieni pastebi,kiti ne.. vieniem patinka kitiem ne - man patinka visureigiai, nes jie atrodo galingi, komfortiški...
Dauguma sako kad naujos mašinos ir moteris tai blondinė, tai višta, tai dar etc. o kiek vyrų kurie važiuoja auto juosta ir jaučiasi ereliai, arba savo naujus nušpakliuotus auto pastato į invalidų vietą nes paeiti porą metrų jiem per didelių pastangų reikia... arba dar geriau, pastato mašiną bet kaip, per dvi juostas ir tai skersai, ir kai tu statai kiek įmanoma žmoniškiau su šypsena palydi, kad mat nevėkšla sukinėjies kai aš, erelis, pasukau ir palikau
Visureigis mieste - tas pats kas ir smartas mieste. Patinka, noriu,galiu - sėdu ir važiuoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 08 sausio 2009 - 20:43
Aš ir nerašiau, kad tos išvardintos visos mašinos yra "džipai". O kad kažkuriomis savybėmis jos sutampa, tai dar ne viskas. O dėl įvardinimo, kam su tokiomis važinėti ir kam kurą deginti - tai ką žinau. Ar jūsų sąskaita tie žmonės važinėja ir kurą laisto (nepasakyčiau, kad labai daug kuro ryja)? biggrin.gif Manyčiau, kad geriausia rūpintis savo automobiliu ir jo galimybėmis. Ir svarbiausia, nenervinti kitų kelyje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ahaa @ 2009 01 08, 20:25)
P.S. pritariu visom keturiom Oxen. nors esu "boba" už varo  drinks_cheers.gif . o važinėju labai įvairiom mašinom. taip pat ir busus yra tekę bandyti, kurie yra už parketdžipius didesni  lotuliukas.gif  taigi jūsų "džipai" man pavydo ar baimės nekelia

aš kai laikiau teises, tai galvojau duokit man mažytę mašinytę ir aš su ja ramiai tykiai nepastebimai važiuosiu... bet dabar mano svajonė septintas bemvas kaip filme "bumer" rolleyes.gif labai noriu didelės mašinos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 sausio 2009 - 21:32