QUOTE(Oxen @ 2009 01 08, 15:22)
1) Patinka...chm, na gal...o jei man pvz miškovežiai patinka? ir lėktuvai
2) komfortiškos ir patogios yra visos lengvosios mašinos.
3) užmiestyje reiktų gerai paieškoti tokių duobių, kurios būtų neįveikiamos paprastu automobiliu, o tik džipu.Ta prasme -keliuose, o ne laukuose.
4) Keturi varomi - gėris, kuris niekada nepanaudojamas, ir kokie 95 procentai to gėrio turėtojų nemoka juo naudotis.
Yra dvi priežastys naudoti džipus mieste"
1. Juos paprastai mėgsta moteriškės, kurios nelabai moka vairuot, ...joms vis atrodo, kad jas visi kiti vairuotojai skriaudžia, o tipo džipe - saugu kaip tanke...
(Begemotas - nerangus gyvulys, bet , turint omeny jo masę - tai ne jo problema...)
2. Parkuotis ant šaligatvių....
1. o kas tau draudzia toki tureti?
2 smartas lengvoji, bet ji man nei is tolo i kompfortiska ir patogia nepanasi.
3 ir 4 taip kelio pravaziavimas labai priklauso nuo tarpines tarp sedynes ir vairo, bet su aukstesne ir 4*4 masina yra lengviau pravaziuoti + ne taip gadinasi masina. pvz auto, kur as dabar vazineju priekyje buferis zemas uzdetas, kuris vaziuojant duobetu keliu atsikabinti megsta ir nuo tvirtinimo kelis kartus ir skiles yra. Taip pat masinos geriau neparkuoti priekiu.
man aukstene ir didesnio pravazumo masina prie sirdies ( noreciau tokia tureti) patinka, nes
is auksciau geriau matosi (lengviau tiek manevruoti, tiek parkuotis).
bet jau man tokia masina yra saugesne, nei maza skarbonke + patinka kai vietos yra ir paciai atsisesti, ir salia pasisodinti vaikus, ir dar bagazine tureti.
didesnis pravazumas - tai pliusas tiek ziema, kai taip valomos gatves ( mb vakar kaip tik kastuva isigijo del viso pikto, nes nors gyvename mieste, gatves valomos prastai), tiek vaziuojant ir i uzmiesti. Tai nera butinybe, tai yra patogumas.