Negaliu pernešt, kai aplenkia ir vietoj to, kad važiuotų, tai numeta greitį, arba dar geriau, tai parodo posūkį ir suka, lyg iš paskos negalėtų to posūkio privažiuot
Kiek kartų teko matyti situaciją, kai vienas automobilis nori iš antrosios persirikiuoti į pirmą juostą, o važiuojantis pirmąją specialiai nepraleidžia ir dar padidina greitį, situaciją tokia: jei jau nori persirikiuoti, tai būk malonus - praleisk į priekį pirmąją juosta važiuojantįjį. Ir sukelia tikrai rimtą avarinę situaciją. Per kelias dienas mačiau jau du kartus ir abu pakankamai rimtus, vieną ant tilto.
Mane tai tiesiog biesina tokie grybai,kur važiuoja ta pačia juosta kaip aš prieky ir likus 2 m iki savo kiemo parodo posūkį.Tenka ant stabdžių kirsti.Aš tai atstumą išlaikau,bet kažkaip vairuodama stengiuosi galvot ne tik apie save,bet ir apie kitus,rodau posūkį 20 m likus.Arba dar nervina kai 2 juostų kelyje sustoja,norėdami tiesiai važiuot,pirmoj juostoj,kur žalia rodyklė į dešinę sukt.Va tada tai kaip reikiant keikiuosi,nes man kaip tik į dešinę reikia,o aš stoviu iš paskos ir turiu žalio šviesoforo laukt.
QUOTE(gaika78 @ 2008 12 02, 23:11)
Va tada tai kaip reikiant keikiuosi,nes man kaip tik į dešinę reikia,o aš stoviu iš paskos ir turiu žalio šviesoforo laukt.
bet dažniausiai ten koks dedukas būna arba bobutė
mane dar nervina taisyklės - niekada nesupratau to, kad jeigu stovi juostoj, iš kurios galima sukti tik į kairę arba tik į dešinę, tai kam rodyt posūkį
dar prisiminiau, kad šian man mikriukas vos ant galvos neužvažiavo - kelyje trys juostos, dvi tiesiai ir trečia į kairę, ten kur į kairę didelė eilė buvo ir jis sumąstė, kad reik į priekį tos eilės užvažiuot, aišku jokio posūkio rikiuojantis į antrą juostą ir aišku nepastebi, kad aš čia važiuoju, gerai, kad sureagavau ir pažiūrėjau ar pirmoj juostoj nieko nėra ir mečiausi į tą, o jeigu būtų, tai nežinau kaip pasibaigtų mano kelionė į darbą
QUOTE(zuzla @ 2008 12 03, 08:42)
dar prisiminiau, kad šian man mikriukas vos ant galvos neužvažiavo - kelyje trys juostos, dvi tiesiai ir trečia į kairę, ten kur į kairę didelė eilė buvo ir jis sumąstė, kad reik į priekį tos eilės užvažiuot, aišku jokio posūkio rikiuojantis į antrą juostą ir aišku nepastebi, kad aš čia važiuoju, gerai, kad sureagavau ir pažiūrėjau ar pirmoj juostoj nieko nėra ir mečiausi į tą, o jeigu būtų, tai nežinau kaip pasibaigtų mano kelionė į darbą
Tokia situacija ir man buvo! Isvaziuojant is ziedo vaziuoju antra juosta kaip ir ivaziavau, o vienas asilas is pirmos juostos irgi kai metesi i antra, as noredama jo isvengti - i trecia juosta, gerai, kad masinu ten nebuvo. Juk buciau as buvus kalta i kita ivaziavus, o jis ramiai toliau butu nuvaziaves!
Ir tu aiskink paskui kam nori, kad noredama isvengti vienos avarijos, pati padarei kita!
QUOTE(garbane @ 2008 11 28, 20:52)
tai mane labiausiai nervina nekantrus vairuotojai. Pyksetojai. Pakest as ju negaliu.
o as ju negirdziu turiu nerealios muzikytes ir klausau ja tokiu garsu, kad dzin kas kur pypina aisku i veidrodelius dairausi, avariniu situaciju stengiuosi nesukelineti ir siaip vazineju tvarkingai...viena karteli buvo pasitaikes toks nekantrus dede...tai spacialiai ileidinejau visus norincius issukti is salutiniu pries mane o jis vargsas pypino ir pypino
siaip man apskritai keistas toks populiarus garsinio signalo naudojimas...per nepilnus metus kol turiu dabartine masina garso signala panaudojau gal 3 kartus
QUOTE(Katute @ 2008 12 02, 23:39)
Negaliu pernešt, kai aplenkia ir vietoj to, kad važiuotų, tai numeta greitį, arba dar geriau, tai parodo posūkį ir suka, lyg iš paskos negalėtų to posūkio privažiuot
cia jau taisykle...jei matau kad mane aplenkia is paskos vaziuojantis ir uzlenda pries mane jau stabdau po truputi
QUOTE(gaika78 @ 2008 12 03, 00:11)
Arba dar nervina kai 2 juostų kelyje sustoja,norėdami tiesiai važiuot,pirmoj juostoj,kur žalia rodyklė į dešinę sukt.Va tada tai kaip reikiant keikiuosi,nes man kaip tik į dešinę reikia,o aš stoviu iš paskos ir turiu žalio šviesoforo laukt.
o ka daryt? keista man kai viena eile pilna masinu o kita tuscia...nejauciu komplekso atsistoti priekyje ir pacios nenervina jei reikia sukti i desine o ten masiniukai laukia tiesiai vaziuoti...juk zenklai tai leidzia
viena karta rimtai prakeikiau blondine...vaziavau savanoriu pr (vilniuj) antra juosta...is kiemo issuko kitas masiniukas ir varo skersai i mano masiniuka gerai kad priespriesinej juostoj nebuvo masiniuku tai spejau pasitraukti...o ten sedi dvi blondines ir dazosi abi i veidrodelius ziuredamos tokiom taip ir norisi islipus i ausi duoti
QUOTE(zuzla @ 2008 12 03, 09:22)
mane dar nervina taisyklės - niekada nesupratau to, kad jeigu stovi juostoj, iš kurios galima sukti tik į kairę arba tik į dešinę, tai kam rodyt posūkį
o kam nors tai trukdo?
As visada rodau, nes taip aiskiau - jeigu pvz kas nors nezino tos sankryzos ir nemato kur kas ant kelio nuopaisyta - bent jau zinos kas kur suka.
QUOTE(garbane @ 2008 12 03, 14:02)
o kam nors tai trukdo?
taip, man trukdo ir nervina tas tiksėjimas o muzikos mašinoj neturiu, taigi viską labai aiškiai ir garsiai girdžiu
QUOTE(gaika78 @ 2008 12 02, 23:11)
Arba dar nervina kai 2 juostų kelyje sustoja,norėdami tiesiai važiuot,pirmoj juostoj,kur žalia rodyklė į dešinę sukt.Va tada tai kaip reikiant keikiuosi,nes man kaip tik į dešinę reikia,o aš stoviu iš paskos ir turiu žalio šviesoforo laukt.
pagal KET jei yra tik zalia rodykle baltame fone tai sustoti ir vaziuoti tiesiai galima, o jei jau prikabinta papildoma zalia sviesoforo sekcija tada galima tik sukti... mane nervina tai kai pypsina butent tokiose situacijose (kai pakabinta tik zalia rodykle baltam fone) geriau jau KET paanalizuotu nei pypsintusi be reikalo... nors vyras gerai pasake: ko cia nervintis jei ten nervatriopke sedi... tik pypsa sudegins ir viskas
o siaip tai nervina perdem atsargus vairuotojai.... dvieju eismo juostu kelias (nuo Karmelavos i Kauna) greitis 70km/h (zenklai sustatyti) vaziuoja neaiskios spalvos automobilis (tilklsliau spalva dulkina) antra eismo juosta ant 50km/h privaziavau is galo mirksiu kad pasitrauktu nes pirma juosta laisva... jokios reakcijos. na persirikiuoju i pirma juosta ir vaziuoju toliau stebiu situacija per veidrodeli. atlekia audine. mirksi su sviesomis... 0 demesio... tada tas privaziuoja is sono ir pypsina, moteriske ziuri tiesiai (kaip supratau tai kad veidrodeliu kaip ir nemato) 0 demesio. tada tas su audine gaziuko ir antroj juostoj stabdi paspaude..... ta vistiek nesitraukia tiesiog tie perdem atsargus labai daug sukelia avariniu tuo atsargumu.....