QUOTE(acuktuvaz @ 2009 01 07, 14:50)
Pries tai cia kazkuri skundesi, kad vos sustojo, nes pas ja galiniai varomi:)
aš vos sustojau
nes, visų pirma - nesitikėjau kad stabdys ramiai važiuodama iš karto, pamačiusi link perėjos einantį pėstyjį
antra - stabdymas slidžiu(ir ne tik) metu pageidautinas ir mano protu natūraliai suvokiamas ne staigiai iki dugno, bet palaipsniui, jeigu važiuojant pirma juosta opėstysis eina iš kairės t.y įžengimas pirmas į antrą - o antroj visi važiuoja o ji stabdo tai normalu, tai normalu gal jums, bet ne man, ar esu gera vairuotoja nžn, pati manau kad negrybauju ir reaguoju ne tik į tai kad man reik ir aš stoju ar žiede sumąsdtau kad jau važiuoju o paskui šast ir išsigandusi vis tik nutariu sustoti(šiandien man po nosim tokia avarija įvyko tik kitoje juostoje)...
tai kad žinai, o galiniai ar priekiniai varuomieji, galbūt rimtai nėra skirtumo kai važiuoju ir tau po nosimi staigiai sustabdoma mašina, bet kiek pamenu mano priekiniais varomais ratai mašina (oro padangose visada 2 yra ) stodavo taip pat operatyviai kaip jos, bet deje, šį kart aš buvau su galiniais varomaisiais kurie prabūksavo o ne staigiai stabdė - na bet aš čia blevyzgoju, dzin, kas buvo tas...
moralas - nu nestabdykite gerbemieji staigiai, mikliai ir etc jei nėra poreikio, juk ir gale auto važiuoja... mano bent ratai nekaukė o iš paskos važiavęs asmuo man bestabdant irgi stabdė - vaizdelis t.y garselis buvo ypatingai įtartinas ir nežavėjo