Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(ingakalnis @ 2009 01 07, 12:30)
pas ją stažas 7metai bet protas tai persiprašau... demisezonines padangas ir dar padėvėtas pirkti)

taupo moteriškė biggrin.gif savo ir kitų sąskaita unsure.gif

QUOTE(acuktuvaz @ 2009 01 07, 12:55)
Priekiniai ar galiniai veromi ratai itakos stabdymui neturi visiskai jokios.

stabdymui gal ir ne, bet važiavimui tikrai, manau būtent tai buvo turėta omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 sausio 2009 - 13:38
Pries tai cia kazkuri skundesi, kad vos sustojo, nes pas ja galiniai varomi:)
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 01 07, 14:50)

gal ir tiesa g.gif stabdant slysti mašina gali kaip su priekiniais, taip ir su galiniais varomais...
pas mus kieme yra vieta, tokia nedidelė nuokalnė, kai MB pastato mašiną (priekiu varomą), jam viskas normaliai, o aš negaliu (su galu varomu) - ji slysta blink.gif padangos vienodos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 07 sausio 2009 - 15:03
QUOTE(zuzla @ 2009 01 07, 16:03)
gal ir tiesa g.gif stabdant slysti mašina gali kaip su priekiniais, taip ir su galiniais varomais...
pas mus kieme yra vieta, tokia nedidelė nuokalnė, kai MB pastato mašiną (priekiu varomą), jam viskas normaliai, o aš negaliu (su galu varomu) - ji slysta blink.gif padangos vienodos g.gif

Cia begale techniniu niuansu yra. Svoris, svorio centras, ratu baze, oro kiekis padangose ir tt.
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 07, 08:59)
taigi galima pasislėpti už autobuso ir joks inkelėlis nenupyškins bigsmile.gif

daug papraščiau važiuoti leistinu greičiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 07, 13:32)
irnesakyk.gif MB irgi kai neskuba - letai sliauzia! doh.gif

Šiandien viena moteriškė matyt su tokiomis pat padangomis per pačią pūgą į kalną važiavo. Eismas praktiškai sustojo lotuliukas.gif blink.gif Gerai, kad mano juosta buvo laisvesnė. Graudus vaizdas. Vairuotoja tipo važiuoja, o šalia sėdinti keleivė "be veido".
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 07, 17:04)
Šiandien viena moteriškė matyt su tokiomis pat padangomis  per pačią pūgą į kalną važiavo. Eismas praktiškai sustojo lotuliukas.gif  blink.gif Gerai, kad mano juosta buvo laisvesnė. Graudus vaizdas. Vairuotoja tipo važiuoja, o šalia sėdinti keleivė "be veido".

As apie padangas nieko nerasiau... ax.gif
Atsakyti
4u.gif ne tą pacitavau komentarą. V.ž. moteriškė važiavo su kažkokiom padangom, tikrai ne žieminėm.
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 01 07, 14:50)

aš vos sustojau cool.gif nes, visų pirma - nesitikėjau kad stabdys ramiai važiuodama iš karto, pamačiusi link perėjos einantį pėstyjį
antra - stabdymas slidžiu(ir ne tik) metu pageidautinas ir mano protu natūraliai suvokiamas ne staigiai iki dugno, bet palaipsniui, jeigu važiuojant pirma juosta opėstysis eina iš kairės t.y įžengimas pirmas į antrą - o antroj visi važiuoja o ji stabdo tai normalu, tai normalu gal jums, bet ne man, ar esu gera vairuotoja nžn, pati manau kad negrybauju ir reaguoju ne tik į tai kad man reik ir aš stoju ar žiede sumąsdtau kad jau važiuoju o paskui šast ir išsigandusi vis tik nutariu sustoti(šiandien man po nosim tokia avarija įvyko tik kitoje juostoje)...
tai kad žinai, o galiniai ar priekiniai varuomieji, galbūt rimtai nėra skirtumo kai važiuoju ir tau po nosimi staigiai sustabdoma mašina, bet kiek pamenu mano priekiniais varomais ratai mašina (oro padangose visada 2 yra ) stodavo taip pat operatyviai kaip jos, bet deje, šį kart aš buvau su galiniais varomaisiais kurie prabūksavo o ne staigiai stabdė - na bet aš čia blevyzgoju, dzin, kas buvo tas...
moralas - nu nestabdykite gerbemieji staigiai, mikliai ir etc jei nėra poreikio, juk ir gale auto važiuoja... mano bent ratai nekaukė o iš paskos važiavęs asmuo man bestabdant irgi stabdė - vaizdelis t.y garselis buvo ypatingai įtartinas ir nežavėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 01 07, 16:03)

o tu statyk atvirkciai nei vyras stato.Jei jis nosim i saligatvi, tai tu statyk atvirksciai. Turetum lengviau isvaziuot. g.gif
Atsakyti
geros firmos ir demisezonines geros tongue.gif niekad nesu susisukusi kai tomis padangomis masiniuka apavem... netinkamai laikomos vasaros metu ziemines padangos praranda daug savo savybiu.... todel kartais su demisezoninem padangomis masina stabiliau laikosi nei su zieminem... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 07 sausio 2009 - 20:37
ir tokiu keliu kaip šiandien?
Atsakyti