net jei leistinas greitis 40 km/h?
nors pati esu moteris bet mane iki pasiutimo keliuose erzina moterys!! mano matyti vaizdeliai: vaziuoja priespriesiniu uztat issisiepus su keleiviu plepa , kita suka ne i savo juosta uztat telefonu kalba, kitai rieda automobilis uztat lupas dazosi. graudu ir apmaudu kad tiek daug moteru taip blogai vairuoja!!! jokio atsakingumo.. zinot mes jau vaziuodami jei matom koki ,,smagumeli" sakom: arba moteris uz vairo arba pensininkas. dar nei karto nesuklydau spedama ! Aisku negaliu sakyti kad visos taip bet tokiu moteru tikrai laaabai daug
Bet dažniausiai jos nemano, kad blogai vairuoja. Netgi priešingai, mano, kad vairuoja tobulai
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 03, 19:47)
Bet dažniausiai jos nemano, kad blogai vairuoja. Netgi priešingai, mano, kad vairuoja tobulai
Va butent !! seip patarciau visiems pasiskaityti KET ypac tiem kurie,kurios senei skaite. patikekite pakeitimu ten LABAI DAUG. nepasisitikekite vien info kuria is kazko isgirstate ji tikrai 80proc. buna ne tokia kokia parasyta KET pati tuom milijona kartu isitikinau.
QUOTE(l'eau @ 2009 01 03, 17:05)
Ne apie tai sneku,turbut supratot.Kai velkasi letai,galetum salia eiti,bet vis tiek rieda antra juosta.
Na kaip supratau tai ir aikštelėje reiktų prieš pradedant važiuoti iš savo vietos rodyti posūkį. Teko mestis staigiai į šoną kai pensininkas be šviesų man pravažiuojant staiga pajudėjo iš vietos tiesiai į mano pusę (gerai, kad buvo kur dar mestis) Vis dar manau, kad pensininkams prieš sėdant už vairo reiktų apskaičiuoti tai, kad eismo taisyklės smarkiai pasikeitė, o jų atmintis ne iš gerųjų.
Dėl to padėkojimo, kai čia minėjo, dabar savo tėčiui kai užlenda skaitau moralus, kad padėkotų.
Dėl to padėkojimo, kai čia minėjo, dabar savo tėčiui kai užlenda skaitau moralus, kad padėkotų.
Kai "važiuotojas" priekyje pastoviai "myžčioja" stabdžio pedalą ,nors prieš jį nieks nevažiuoja. dažniausiai toks ir aplenkti nelabai leidžia - tai lekia kaip išprotėjęs,tai "myžčioja" .
Ir dar juokingi tie važiuotojai,kurie pamatę policijos automobilį priekyje,staiga pradeda vilktis 20 km/h greičiu,kai leistinas 60 km/h. Tuomet susidaro nemenka eilutė "pavyzdingų" eismo dalyvių, kurie nežino,kad apsilenkti vis tik galima.
Ir dar juokingi tie važiuotojai,kurie pamatę policijos automobilį priekyje,staiga pradeda vilktis 20 km/h greičiu,kai leistinas 60 km/h. Tuomet susidaro nemenka eilutė "pavyzdingų" eismo dalyvių, kurie nežino,kad apsilenkti vis tik galima.
QUOTE(l'eau @ 2009 01 03, 16:05)
dviejų juostų kelyje? gal pvz?
Na ir kas tas leistinas greitis didmiestyje. Nori vilktis, vilkis pirma juosta, kam antrąją užimti.
Nervina nemokantys važiuoti per sankryžas kamščių metu Pvz. dažna situacija, kai įvažiuoja į sankryžą ir uždaro skersai visą eismą du automobiliai Konstitucijos pr. - Kalvarijų g. (ir kitose sankryžose panašiai) . Važiuoja auto vienas paskui kitą, bet negali pvz. persirikiuoti į kitą laisvesnę juostą, kad atlaisvintų pravažiavimą Arba tarpai tarp automobilių: A..A.......A..A.........A.. Tai jei vienas pravažiavo, jam dzin, kas už jo nugaros vyksta. Jei užtektų smegenų, tai padarytų mažesnius tarpus, kad kiti galėtų iš sankryžos išvažiuoti. Bet ne, palieka tarpą penki metrai, o už jo grūdasi nespėję pravažiuoti automobiliai.
o mane pradėjo nervint kaip MB važinėja bet kol kas kantriai šalia sėdžiu ir tyliu
QUOTE(zuzla @ 2009 01 06, 15:16)
o mane pradėjo nervint kaip MB važinėja bet kol kas kantriai šalia sėdžiu ir tyliu
O kaip jis vazineja?