Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(JURGIDAR @ 2008 12 22, 15:40)
Labas plepes vat mane tai diorgina dviratin inkai ir mopedkininkai ir nerealus pensininkai uz vairu.

doh.gif Visi absoliučiai dviratininkai? bigsmile.gif O ką priskyrei ,,nerealių pensininkų" kategorijai? Gal galima konkrečiau? Kažkaip žodis ,,nerealių" ne ką pasako, vaiduoklių gal? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nervina, kai kamscise kasnors is A juostos noriu pries mane ilisti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hamurappi @ 2008 12 27, 02:02)
Nervina, kai kamscise kasnors is A juostos noriu pries mane ilisti. smile.gif

O mane-kai A juostoj kas nors pries mane vaziuoja cool.gif
Atsakyti
Nervina tos kur nežino kam skirta A juosta blink.gif , nebent poničkos autobusus vairuot pradejot.... Nu joooo didesnis saugesnis... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WodaLaznik @ 2008 12 28, 15:04)
nebent poničkos autobusus vairuot pradejot....

Aha lotuliukas.gif
Atsakyti
kad jau uzejo kalba apie A, tai pvz, man reikia ant seskines kalno ivaziuot i ukmerges gatve. Tai visu pirma as ivaziuoju i A juosta, o po to persirikiuoju i antra. Tai vat nervina, kai lengvieji auto vaziuoja A juosta, lyg tai normalu ir taip naglai neleidzia isvaziuoti is salutinio kelio...
Atsakyti
Tas nenoras praleisti i kita juosta besirikiuojancius tai tiesiog nesveikas. Kazkaip atrodo, kad persirikiuoti is vienos juostos i kita yra neteisetas veiksmas, ypac zalialapiams... Kai mato kad rikiuosies, tai dar padidina greiti ir baisiai pypsina... o pasiveja greta- priletina. Kas keisciausia, kad taip daro... net ir tie nerealus lotuliukas.gif viagros amziaus lotuliukas.gif

Aisku, kartais persirikiuoja vairuotojai labai staigiai, ar net nesiteikia posukiu lempuciu perjunginet...
Atsakyti
todėl aš ir važinėju be žalio lapo tongue.gif taupau savo ir kitų nervus ax.gif
Atsakyti
Būna, kad ir manęs nenori praleisti, nors rodau posūkį ilgai ir nuobodžiai, tuomet lendu, kišu ir tiek, jei matau, kad nepraleidžia iš principo nepraleisti. Lai prasikeikia.
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 12 29, 14:45)
Tas nenoras praleisti i kita juosta besirikiuojancius tai tiesiog nesveikas. Kazkaip atrodo, kad persirikiuoti is vienos juostos i kita yra neteisetas veiksmas, ypac zalialapiams... Kai mato kad rikiuosies, tai dar padidina greiti ir baisiai pypsina... o pasiveja greta- priletina. Kas keisciausia, kad taip daro... net ir tie nerealus lotuliukas.gif viagros amziaus lotuliukas.gif

Aisku, kartais persirikiuoja vairuotojai labai staigiai, ar net nesiteikia posukiu lempuciu perjunginet...

drinks_cheers.gif Aha,tikrai daugelis taip nesveikai elgiasi,bet zalialapiams dar imanoma persirikiuoti,a vot pamegintum ta padaryti su autobusu,neleidzia net tada jau kai net naglai uzkisi,lenkia per kaire (kur lenkimas isvis draudziamas-keliu juostu gatve),pypina,kerta pries pat nosi ir neria desinen blink.gif o tai ka,negalima buvo persirikiuoti ton desinen uz autobuso ar,kitu atveju,vaziuoti ramiai sau savo juosta ir tiek,autas juk kairen nusuka? blink.gif Nupilciau koki viena kita pramogos delei kad pasimokytu,ale tik gaila autobuso ir sugadintos darbo dienos...
Atsakyti
Jooooo, gyvename tais laikais, kai ritmas nežmoniškai greitas, visi skuba, lekia kaip akis išdegę. tiek vairuotojai, tiek pėstieji, tiek kiti įvairūs eismo dalyviai. Manu, kad tiek ir man kartais kiti pamaišo, tiek ir aš jiems kliūnu. O ką čia bepadarysi g.gif
Linkiu visiems didesnės kultūros keliuose, gerbkime vieni kitus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(WodaLaznik @ 2008 12 28, 15:04)
Nervina tos kur nežino kam skirta A juosta  blink.gif  , nebent poničkos autobusus vairuot pradejot.... Nu joooo didesnis saugesnis...  lotuliukas.gif

Turbūt nepatikėsi, bet...pataikei. Denaxa būtent tą ir daro... smile.gif
Atsakyti