Įkraunama...
Įkraunama...

Kas nervina kelyje? 2

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 21, 10:42)
Gal jau kartosiuos, bet pyp pyp kaip nervina nemokantys parkuotis ir perpildytoje aikštelėje kokioje prie PC "Europa" ar "Akropolio" pasistatantys per dvi vietas arba taip kreivai, kad vistiek kita mašina netilps, nors vieta tuščia.

jooo, vakar prie tokio pasistačiau neatkreipusi dėmesio, kad jis per dvi vietas stovi, išlipu, žiūriu ogi ir aš stoviu ant juostos biggrin.gif tai sėdau atgal ir stačiausi normaliai, vietos šalia buvo, nenorėjau, kad ant manęs kas burbėtų ax.gif
Atsakyti
Mane tai sunervavo toks chamas.Spaude su savo kledariuku iki dugno,kad tik negaleciau as ilisti pries ji doh.gif Tokie tai mane nervina,norisi ir pastabdyti tada staigiai ir dar visko.Bet susilaikau.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 12 20, 23:44)
doh.gif Nu nepykit, bet kadangi visks gerai baigės, žvengiau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai šiandien jau ir man juokinga,o MB pasakė:''Galėjai per Kalėdas sėdėt ant debesies,grot su arfa ir Kalėdines giesmes giedot.''Gerai,kad be vaiko važiavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaika78: 21 gruodžio 2008 - 12:48
na bet TB ir pasakė huh.gif
Atsakyti
O mane siandiena sunervino moteriske per kuria negalejau isvaziuoti, nes ji i apie 3 metru tarpa bijojo vaziuoti. Nezinau kodel ji bijojo, gal atsitrenkti kur bijo, o gal aplamai teises issilaikius nesenai, bet labai sunervino, nes visa diena laksciau skubedamas, o cia dar kliutis tokia kelyje.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 12 21, 11:42)
Gal jau kartosiuos, bet pyp pyp kaip nervina nemokantys parkuotis ir perpildytoje aikštelėje kokioje prie PC "Europa" ar "Akropolio" pasistatantys per dvi vietas arba taip kreivai, kad vistiek kita mašina netilps, nors vieta tuščia.

Nu syki ir as panasiai padariau - Kauno Akropolio treciam aukste masina 20-ciai minuciu palikau. Pastaciau toj eilej, kur 25 laisvos vietos buvo, na ir taip pusiau netycia gavosi, kad istrizokai ta mano mazdike isipaise ax.gif Bet is savo aiksteles ribu neislindo. Tik pagalvojau jei koks zioplys specialiai salia pastatys, neisvaziuosiu. Ir kagi, griztu, o salia taip "meiliai" busikas pastatytas (laisvu vietu tebebuvo virs 20).Tarpelis likes gal kokie 20 cm - siaip ne taip issikeberiojau as is ten, bet pyktis taip kaip reikiant ant to soferio buvo - aukleja ne ka reikia doh.gif
Siaip jeigu vietos nedaug visada statau tvarkingai, atkreipiant demesi i salia esancius...
Atsakyti
Visada masina statau pedantiskai tvarkingai,net jei ir visa aikstele laisva buna,man cia,taip sakant,principo ir garbes reikalas smile.gif (kai dar nelabai mokejau-ilgokai stumdydavaus,bet nesu niekad palikus kreivai )
Labai nervina kai siaurose gatvelese numeta masina bet kaip,puse masinos ant gatves islinde,ir pamegink tu su autu pravaziuot doh.gif Na,as tai pravaziuoju,bet isivaizduokit kaip jauciasi tie is priekio kai jiem vos ne kaktomusa autas eina,zmogai priversti ant saligatvio lipti,o jei ir gali pravaziuoti,tikrai daug kas bijo pro autobusa lysti,nors tarpas gero pusmetrio buna smile.gif Ir visi tie nepatogumai tik del to,kad kazkas patingejo masina teisingai pasistatyt...
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2008 12 16, 20:56)
Tai ir sakau PAVYDAS  smile.gif

Na zinok ir as tokia tendencija pastebiu, kad blondines uz prabangaus didelio auto vairo jauciasi didelemis poniomis ir lenda, kisa tas masinas net nepasukdamos galvos. Oi kiek daug tokiu situaciju buvo kada reikedavo stipriai nuspaust stabdziu pedala isvengiant autoivykio vien del to, kad tiesiai pries nosi is salutinio kelio isvaziuoja arba sugalvoja rikiuotis be jokiu posukiu ir staigiai manevruodamos, paskui aplenki, pasiziuri, o gi ten sedi blondine, ziuri visai i kita puse ir dar telefonu snekasi. Ir jokio cia pavydo nera, tiesiog tokie zmones labai daug sau leidzia kelyje ir visai nekreipia demesio kas aplinkui dedasi.

Papildyta:
Kalbant apie automobilio parkavima, niekada nesupratau ir turbut nesuprasiu tu zmoniu, kurie pasistato masina invalidams skirtose vietose blink.gif cia reiketu dziaugtis, kad esi fiziskai sveikas, turi abi kojas ir gali nueiti iki parduotuves papildomus 15 metru.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 22 gruodžio 2008 - 11:25
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 22, 11:15)
Na zinok ir as tokia tendencija pastebiu, kad blondines uz prabangaus didelio auto vairo jauciasi didelemis poniomis ir lenda, kisa tas masinas net nepasukdamos galvos. Oi kiek daug tokiu situaciju buvo kada reikedavo stipriai nuspaust stabdziu pedala isvengiant autoivykio vien del to, kad tiesiai pries nosi is salutinio kelio isvaziuoja arba sugalvoja rikiuotis be jokiu posukiu ir staigiai manevruodamos, paskui aplenki, pasiziuri, o gi ten sedi blondine, ziuri visai i kita puse ir dar telefonu snekasi. Ir jokio cia pavydo nera, tiesiog tokie zmones labai daug sau leidzia kelyje ir visai nekreipia demesio kas aplinkui dedasi.
Papildyta:
Kalbant apie automobilio parkavima, niekada nesupratau ir turbut nesuprasiu tu zmoniu,  kurie pasistato masina invalidams skirtose vietose  blink.gif

Vel gi, kaip ir blondines, turbut vaizduoja didelius ponus esantys! doh.gif
Atsakyti
Labas plepes vat mane tai diorgina dviratin inkai ir mopedkininkai ir nerealus pensininkai uz vairu.
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2008 12 22, 15:40)
Labas plepes vat mane tai diorgina dviratin inkai ir mopedkininkai ir nerealus pensininkai uz vairu.

o as paskutiniu metu i viska daug ramiau ziurau, man nervuotis tai kenkiu pati sau,o nervai groziui kenkia biggrin.gif be to kai pagalvoji, tai gal ir pats zmogau kazka kazkada kelyje sudiorgini biggrin.gif
Atsakyti
Mane siandien blonde viena uznervino,tik per plauka nenukaliau jos doh.gif Suku i kaire is Pylimo i Pamenkalnio,jau mirksi zalia rodykle,ir vaziuojanti pries mane motera staiga sankryzoje posukyje nei is sio nei is to kai des ant stabdziu blink.gif Ogi jai prisireike vos ne sankryzos vidury keleive issodinti blink.gif Proto tai nulis,zodziu truksta...dar visa laime,kad pas mane zmones salone nesusizeide ir man subinen nieks neikale...
Atsakyti