Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(JulieTa @ 2008 12 04, 11:35)
labai smagu,kad uzsukat  bigsmile.gif  biggrin.gif  thumbup.gif laukiam ir nuomoniu  mirksiukas.gif

o man visai nesuprantamos uzduotys, atsilieku nuo jusu juodai. arba as chaose, arba cia chaosas ir nieko nebesuprantu  doh.gif

Turit puikias mokytojas mirksiukas.gif

Julieta, tu chaose tongue.gif
Atsakyti
Julieta, ko konkrečiai nesupranti? mirksiukas.gif Atsakymas "nieko" netinka. Ko konkrečiai: kurios konkrečios užduoties ar kurio punkto, aspekto ir t.t. Parašyk ko konkrečiai nesupranti, aš tau paaiškinsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 12 04, 22:21)
Turit puikias mokytojas mirksiukas.gif 

100% drinks_cheers.gif bet smagu ir kai jus uzsukate mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 04, 20:21)

Bandymai is 3 komponentu kompozicijos smile.gif
1. Bandziau fokusuot i pirma obuoli,bet dabar jau matau,kad daugiau i grindis gavos verysad.gif

2. Bandziau fokusuot i antra obuoli,bet is to paties tasko neigavo

3. Bandymas fokusuot i kamuoliuka

Bandymu dariau viso laabai duag.Atrinkau 3 panasiausius unsure.gif

man tai kazkaip ta J/B nelabai schmoll.gif ir ryskumo truksta ...
1. sutinku su tavim,fokusas sakyciau grindyse
2. man atvirksciai atrodo,kad fokusas labiau kamuoliuke g.gif
3. o cia atrodo,kad labiau obuoly g.gif blush2.gif

niu bet cia as taip matau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2008 12 04, 13:17)
sveiki visi 4u.gif
sauniai jus darbuojates ir judate i prieki...
as tik bandau vytis, ir idesiu pirmus ND, fokusavimo pamokai....

laukiu jusu komentaru ax.gif

Labai gražiai išplaukes fonas !
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 04, 20:21)
Sveikos smile.gif
Anksciau jokios nuomones neissaket apie mano darbelius,tai  bandau deti toliau... ax.gif
Ech,supratau,kad,ko gero, ne ka teismanau dar apie fokusa g.gif ..nors siulai ir raides tai lyg ir gavosi g.gif
Vieno nesuprantu :kaip tuos daiktelius susidelioti i viena vieta,kad is vieno tasko butu galima nukreipti fokusa i kiekviena daikta atskirai g.gif ...man tik is skirtingu tasku gaunasi... (fokuso centra stengiuosi pagauti tam kvadratelij,kur matosi fotografuojant)

1. Bandziau fokusuot i pirma obuoli,bet dabar jau matau,kad daugiau i grindis gavos verysad.gif

2. Bandziau fokusuot i antra obuoli,bet is to paties tasko neigavo

3. Bandymas fokusuot i kamuoliuka

Bandymu dariau viso laabai duag.Atrinkau 3 panasiausius unsure.gif

Laba !

Nu kažkaip čia nušokinėjas fokusas.

Norėtųsi kažką tau patarti kaip fokusuoti, bet nežinau tavo fotiko galimybių.
Kiek matau tai tavo fotikas kompaktines klases. Galima jame pasirinkti fokusavimo tašką ? Gali buti, kad fotikas pats pagauna arčiausiai esantį objektą ir į jį fokusuoja.

Tokie mano pamastymai !

Atsakyti
Labas rytas,

man irgi reik konsultacijos, jei įmanoma, kaip sufokusuoti ten, kur reikia. Problema ta, kad kai fotkinu, tas kvadračiukas užvestas ten kur reikia, jis pas mane žalias, tai reiškia, kad aparatas fokusuoja, bet rezultate gaunasi, kad fokusas vis gi ne ant objekto, bet ant tarkim staltiesės. Kame čia kampas g.gif doh.gif (Fotoaparatas Canon).
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 12 05, 08:42)
Labai gražiai išplaukes fonas !

stengiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 04, 19:21)

iš pirmo žvilgsnio visose trijose foto fokusas ne ten, kur turi būti- pirmoj į grindis, antroj į sieną, trečioj į sieną/vežimo ratą.

o aš supratau- norint spėt nors pusę užduočių padaryt reik imt atostogų. arba vaiką gimdyt lotuliukas.gif doh.gif net paskaityt ne kasdien spėju, fotikas lentynoj dulka. siaubas
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 12 05, 12:09)
o aš supratau- norint spėt nors pusę užduočių padaryt reik imt atostogų. arba vaiką gimdyt  lotuliukas.gif  doh.gif  net paskaityt ne kasdien spėju, fotikas lentynoj dulka. siaubas

geriau atostogas biggrin.gif biggrin.gif , nes as turiu mazyle tai kuo toliau tuo, laiko mano norams ir uzsiemimams lieka vis maziau biggrin.gif nuotraukas tik kaupiu, o apziureti idemiau, ar su PS kanors pakoreguoti neatrandu laiko, na su ta viltimi, kad jo padauges ateityje... ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 04, 20:35)
o man visai nesuprantamos uzduotys, atsilieku nuo jusu juodai. arba as chaose, arba cia chaosas ir nieko nebesuprantu  doh.gif

tai parasyk, ko nesupranti mirksiukas.gif nes man tos trys tai aiskiua negali but thumbup.gif ta prasme raige labai gerai parase, ka ri kaip daryt mirksiukas.gif

QUOTE(ingulia @ 2008 12 05, 09:30)

man irgi reik konsultacijos, jei įmanoma, kaip sufokusuoti ten, kur reikia. Problema ta, kad kai fotkinu, tas kvadračiukas užvestas ten kur reikia, jis pas mane žalias, tai reiškia, kad aparatas fokusuoja, bet rezultate gaunasi, kad fokusas vis gi ne ant objekto, bet ant tarkim staltiesės. Kame čia kampas  g.gif  doh.gif (Fotoaparatas Canon).

zinok, reik bandyt bandyt bandyt bandyt mirksiukas.gif as cia rimtai mirksiukas.gif

QUOTE(luokė @ 2008 12 05, 12:09)
o aš supratau- norint spėt nors pusę užduočių padaryt reik imt atostogų. arba vaiką gimdyt  lotuliukas.gif  doh.gif  net paskaityt ne kasdien spėju, fotikas lentynoj dulka. siaubas

nereik atostogu mirksiukas.gif bent tom 3 tikria nereik biggrin.gif as va darbe lapa ant klavos pasidedu ir bandau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LoCuRa @ 2008 12 04, 16:56)
Na keliu jūsų teismui ir savo 3-jų daiktų fokusavimą  bigsmile.gif

Pirmasis:
user posted image

Antrasis:
user posted image

Trečiasis:
user posted image

mano galva fokusas thumbup.gif ps. kaip megstu ispanu kalba
Atsakyti
QUOTE(jolitana @ 2008 12 05, 12:40)