Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(mielka @ 2008 12 17, 12:04)
Tai techniniai ir kuribiniai aisku gali but, bet mano nuomone poros kurybiniu tai jau perdaug... bent jau pagal save zinau, kad soksiu ir viena ir kita daryt ir spyga gausiu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oho kiek prirašėt. Ir namų darbų šaunių mačiau thumbup.gif
Atsiprašau, kad buvau dingus - buvau užsikasus darbais. Bet šiandien pabandysiu jums sudėt taškus ant "i". Nors įtariu kad dauguma jau pačios pajutot ir juos suidėjot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 12 17, 12:20)
Oho kiek prirašėt. Ir namų darbų šaunių mačiau  thumbup.gif
Atsiprašau, kad buvau dingus - buvau užsikasus darbais. Bet šiandien pabandysiu jums sudėt taškus ant "i". Nors įtariu kad dauguma jau pačios pajutot ir juos suidėjot  smile.gif

raige, raige - pasufleruok mums nauja technini darba, pleeaaase... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 17, 11:39)
  bet  kol kas dar ner fokuso  ax.gif

QUOTE(bonda @ 2008 12 17, 11:54)
abi isplauke gerokai unsure.gif

As pati tai nelabai matau, kada buna nesufokusuota unsure.gif (na nebent jau tikrai labai nefokuse buna), gal todel, kad akinius nesioju.
O sitoj nuotraukoj ar sufokusuota?
user posted image

O cia zaidziau su ilgu islaikymu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 gruodžio 2008 - 12:39
QUOTE(raige @ 2008 12 17, 13:20)
Oho kiek prirašėt. Ir namų darbų šaunių mačiau  thumbup.gif
Atsiprašau, kad buvau dingus - buvau užsikasus darbais. Bet šiandien pabandysiu jums sudėt taškus ant "i". Nors įtariu kad dauguma jau pačios pajutot ir juos suidėjot  smile.gif

oooo thumbup.gif ponia mokytoja grizo tongue.gif wub.gif taip fainai ant palanges ledas dedas ir visur visur lauke lotuliukas.gif lotuliukas.gif noretus islekt su fotiku, bet kojos rankos ir pats aparatas jauciu svarbiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Armana @ 2008 12 17, 13:25)
As pati tai nelabai matau, kada buna nesufokusuota unsure.gif  (na nebent jau tikrai labai nefokuse buna), gal todel, kad akinius nesioju.

as ir su akiniais biggrin.gif
sita ir neryski schmoll.gif man rodos fokusas i ta balta kojines/batuko dali, kur matos pasisiause g.gif
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2008 12 17, 13:25)

O cia zaidziau su ilgu islaikymu ax.gif

o cia ziburiukai tie thumbup.gif wub.gif tik zaislas gal biski arciau centro turetu but..necentre, bet gal arteliau -dabar labai 'iseina' g.gif
Atsakyti
Armana - man primoj truksta ryskumo (lygtais?), o antra tikrai fokuse... 4u.gif

Bonda kad dejo eiliu - poetesa tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 gruodžio 2008 - 12:42
Armana, kokios gražios žvaigždutės gavosi antroje nuotraukoje. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal sitaip geriau g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 gruodžio 2008 - 12:55
antra geriau... bet zinai kas... man tas burbuliukas prarades toj foto burbuliuko forma... g.gif jis ploookscias... g.gif kodel taip yr - nzn - negaliu paaiskint... g.gif
Atsakyti
Man tai is vis be burbulo butu geriau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 17, 12:54)
antra geriau... bet zinai kas... man tas burbuliukas prarades toj foto burbuliuko forma...  g.gif  jis ploookscias...  g.gif  kodel taip yr - nzn - negaliu paaiskint...  g.gif

Aha, dabar ir pati matau unsure.gif Gal taip yra todel, kad burbuliukas per daug apsisviete g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 gruodžio 2008 - 12:59
QUOTE(Armana @ 2008 12 17, 13:52)
Gal sitaip geriau g.gif

aha mirksiukas.gif bet jauciu be zaislo butu is vis geriau biggrin.gif
Atsakyti