Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(bonda @ 2008 12 17, 11:12)
pasiimk knyga ar koki atspausdinta lapa -kaipa s dariau -tik atrask tinkama kampa ir bus viskas thumbup.gif  thumbup.gif pradzioj ir as nervinaus, akd nieko nesigauna doh.gif

padariau, bet skirtumas tooooks nedidelis unsure.gif as kai prizoominu, man leidzia fotikas tik 5.6 diafragma atidaryt, mazesnes neleidzia... del to isplaukes fonas nesigauna, arba toks labai jau nezymus g.gif

oooo, dabar stagiai pafotkinau - gavos, gavos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif

bet jau seima i lauka stumia, pasirodysiu gryzusi smile.gif gal dar lauke pavyks zooma ir vaiksciojant pafotkyt ka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 12 17, 11:24)
nu ka dabar reik Kaledine tema gvildent... tik tikrai prateskit nes as sendien su temperatura sedziu nelabai ka sukursiu... nu bet pabandysiu ta savo miniatiurine eglute kaip nors pafotkint  biggrin.gif

tai manu, kad net ner ka cia pratest... biggrin.gif nes as kazkur radau, kad visam menesiui taip ar taip tos Kaledos buvo... g.gif

isvis galvoju, kad reik ten tam fotki atidaryt kataloga tom Kaledom, uzrasyt termina iki 01.06 ir visiems bus viskas aisku...

nes ir pati nieko neturiu blush2.gif , ir kazi ar be paciu Kaledu ka turesiu per visus karnavalu maratonus... doh.gif unsure.gif

kas nori pasitart - deda cia, o kas jau galvoja, kad tas kadras pats paciausias - lai talpina tenais 4u.gif

p.s. pasirodo Kuuzia jau net atidare biggrin.gif daba tik uzejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 17 gruodžio 2008 - 11:36
Labas,
Atlekiau apsigirti, kad Kaledu Senis mane aplanke siek tiek anksciau ir padovanojo man Canon 450 D su 50mm f1.8 objektyvu clap.gif

Bandau po truputi fotkinti su juo. Esu suzaveta naujuoju fotoaparatu, nera jo net ko lyginti jo su muiline tongue.gif .
Va keletas nuotraukyciu darytu su naujuoju fotoaparatu
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 17 gruodžio 2008 - 11:37
tai ne SM konkursa pratesti biggrin.gif o musu temelej kaledu fotografivima pratesti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2008 12 17, 11:36)
Labas,
Atlekiau apsigirti, kad Kaledu Senis mane aplanke siek tiek anksciau ir padovanojo man Canon 450 D su 50mm f1.8 objektyvu clap.gif

kur jus tokiu geru Kaledu Seneliu randat? biggrin.gif Sveikinimai dideliausi 4u.gif bet kol kas dar ner fokuso ax.gif

QUOTE(mielka @ 2008 12 17, 11:36)
tai ne SM konkursa pratesti  biggrin.gif  o musu temelej kaledu fotografivima pratesti  biggrin.gif

mes apie ta pati ir kalbam abi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O cia ir vel as 4u.gif
Neturejau ka fotkint,tai vis tema paskaitinedavau ax.gif
Ir dabar nesugalvoju ka cia nufotografavus g.gif namie egles dar neturim,i miesta su vaiku mazu isvaziavus ne visada pafotkinsi blush2.gif

Gal sugalvojam kokia antra tema prie "Kaledos" mirksiukas.gif .Bet tik ne "Ziema",nes cia dar ja net nekvepia smile.gif Pvz.,kasdieniniai daiktai ar kazka kito ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2008 12 17, 13:36)
user posted image

user posted image

Pamirsai trecdalio taisykle mirksiukas.gif.Gal reiketu didesnio islaikymo,kazko zaisliukai taip pat siek teik paplauke g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrė: 17 gruodžio 2008 - 11:43
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 17, 12:42)
Gal sugalvojam kokia antra tema prie "Kaledos" mirksiukas.gif .Bet tik ne "Ziema",nes cia dar ja net nekvepia smile.gif  Pvz.,kasdieniniai daiktai ar kazka kito ax.gif

as ta ikazkaip mastau reiktu viena pabaigt tada imtis kitos g.gif paskui ir to ir to noresis ir nieko normaliai nepadarysim... bet cia tik mano nuomone... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2008 12 17, 12:36)

abi isplauke gerokai unsure.gif

QUOTE(mielka @ 2008 12 17, 12:36)
tai ne SM konkursa pratesti  biggrin.gif  o musu temelej kaledu fotografivima pratesti  biggrin.gif

tai neikas cia dar ir nebuvo sugalvojes iki kada tos kaledos tongue.gif tad neriek nevruotis mirksiukas.gif
QUOTE(Giedrė @ 2008 12 17, 12:42)

Gal sugalvojam kokia antra tema prie "Kaledos" mirksiukas.gif .Bet tik ne "Ziema",nes cia dar ja net nekvepia smile.gif  Pvz.,kasdieniniai daiktai ar kazka kito ax.gif

galneriekt tu temu milijono unsure.gif dar anu techniniu toli grazu ne visos atliko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 12 17, 11:50)
as ta ikazkaip mastau reiktu viena pabaigt tada imtis kitos  g.gif  paskui ir to ir to noresis ir nieko normaliai nepadarysim... bet cia tik mano nuomone...  mirksiukas.gif

tai kurybine vienareiksmiskai turi but viena... bet gali buti salia ir technine... ax.gif kazkas buvo daves gera minti - bet daba nepamenu nors tu ka... doh.gif blush2.gif gal kas prisimena g.gif

bandziau paseimininkaut tam fotki, bet man neleidzia subfolderio padaryt sad.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2008 12 17, 11:54)
galneriekt tu temu milijono unsure.gif dar anu techniniu toli grazu ne visos atliko unsure.gif

o kazkas jau atilko, bet rankos vis dar niezti biggrin.gif
Atsakyti
bet tikiuos, akd foto vis tiek cia pirmiausia desim, o ne i albuma? g.gif g.gif nes ten tai as nzn ar nueisiu -gal i menesi karta ax.gif ax.gif
Atsakyti
Prie techniniu namu darbu galima pasirtinkt viena is tokiu standartiniu temu kaip pvz. nufotografuoti krentanti vandens lasa. Cia reiktu pagalvoti ir apie diafragma, ir apie islaikyma, ir apie fokusa, vz. viskas viename. (Aisku su veidrodiniais butu sunkiau jei neturim makro objektyvo) rolleyes.gif
Atsakyti
Tai techniniai ir kuribiniai aisku gali but, bet mano nuomone poros kurybiniu tai jau perdaug... bent jau pagal save zinau, kad soksiu ir viena ir kita daryt ir spyga gausiu biggrin.gif
Atsakyti