Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

kuuzia, labai faina, kad sukurei albuma bigsmile.gif bet is ten tau teks istrinti viena foto. esam snekeje, kad dedame tik tris savo foto mirksiukas.gif
ir konkursas kaledines temos ryt baigiasi, zodziu laikas lekia ir kaledos arteja, o as vis nieko nespeju doh.gif verysad.gif biggrin.gif kosmarai....

kaip jum oras? gal varveklius pyskinat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 17, 09:56)

ir konkursas kaledines temos ryt baigiasi, zodziu laikas lekia ir kaledos arteja, o as vis nieko nespeju  doh.gif  verysad.gif  biggrin.gif kosmarai....

kaip jum oras? gal varveklius pyskinat?  biggrin.gif

?? cia apie SM konkursa kalba? g.gif

oras tai... doh.gif traumatologinis darbo nepristigs... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 17, 11:11)
?? cia apie SM konkursa kalba?  g.gif

taip, dar vyksta, iki rytojaus.
o kuuzia, tavo tos kaledines geles, man tikrai nerealios, cia ju tiek daug ar man jau vaidenasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 17, 10:14)
o kuuzia, tavo tos kaledines geles, man tikrai nerealios, cia ju tiek daug ar man jau vaidenasi?  g.gif

Daug ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 17, 10:14)
o kuuzia, tavo tos kaledines geles, man tikrai nerealios, cia ju tiek daug ar man jau vaidenasi?  g.gif

ryt jau balsavimas, tai reiskias snd iki 17 ar 18 val reik priduot...

as jau nebedalyvauju... nes kakaip tas "pigus turgus" komentarus skyrely manes nenuteigia teigiamai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2008 12 16, 22:42)
raige - kaip uždoučių atlikimas? kokia sekanti temą - apie ryškumą gal ką?

dar apie tas tris uzuotis... su zoomu, vaikstant ir dafragma keiciant - sakem, kazka kalbesim, lyg zadeta buvo kazkokios info apie tai imest g.gif blush2.gif kiek pamenu g.gif

pastebejau tik, kad kuo daugiau zoomini, tuo maziau diafragma leidzia fotikas atidaryt blush2.gif

kaip tik keliu foto siu uzduociu i kompa, jei kas normalaus gavos, imesiu... rankos drebejo doh.gif

ir siulyciau kaledine tema iki kaledu bent palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2008 12 17, 11:51)

kokiu kaledu..iki triju karaliu ax.gif lotuliukas.gif na as rimtai -pas mane egle dar nepuosta biggrin.gif neturiu, ka fotkint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2008 12 17, 11:51)

Tai būtinai. Kiti dar tik per kūčias eglutes puoš ax.gif
Atsakyti
As galvoju, kad mes dabar turim kurybine ir technine temas... ax.gif siuo atveju fokusavimas buvo technine, o Kaledos - kurybine... ax.gif tai su technine kaip suprantu jau i pabaiga... galim kazka naujo sugalvot... g.gif o Kaledas galim tirkai palikt iki 01-06 tarkim... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 17, 10:56)
kokiu kaledu..iki triju karaliu ax.gif  lotuliukas.gif  na as rimtai -pas mane egle dar nepuosta biggrin.gif neturiu, ka fotkint blush2.gif

jau tu tikrai turi ka fotkint namie biggrin.gif

nieko man nesigavo, bandau vel doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2008 12 17, 12:09)
jau tu tikrai turi ka fotkint namie biggrin.gif

matai reik kokiu tai kompoziciju -cia man riesta blush2.gif lotuliukas.gif -as galiu fotkint tik tai kas yra naturoj...na plius minus kampa pasirinkus ir pan blush2.gif lotuliukas.gif

pasiimk knyga ar koki atspausdinta lapa -kaipa s dariau -tik atrask tinkama kampa ir bus viskas thumbup.gif thumbup.gif pradzioj ir as nervinaus, akd nieko nesigauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 gruodžio 2008 - 11:12
nu ka dabar reik Kaledine tema gvildent... tik tikrai prateskit nes as sendien su temperatura sedziu nelabai ka sukursiu... nu bet pabandysiu ta savo miniatiurine eglute kaip nors pafotkint biggrin.gif
Atsakyti