kuuzia, labai faina, kad sukurei albuma bet is ten tau teks istrinti viena foto. esam snekeje, kad dedame tik tris savo foto
ir konkursas kaledines temos ryt baigiasi, zodziu laikas lekia ir kaledos arteja, o as vis nieko nespeju kosmarai....
kaip jum oras? gal varveklius pyskinat?
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 17, 09:56)
ir konkursas kaledines temos ryt baigiasi, zodziu laikas lekia ir kaledos arteja, o as vis nieko nespeju kosmarai....
kaip jum oras? gal varveklius pyskinat?
?? cia apie SM konkursa kalba?
oras tai... traumatologinis darbo nepristigs...
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 17, 11:11)
?? cia apie SM konkursa kalba?
taip, dar vyksta, iki rytojaus.
o kuuzia, tavo tos kaledines geles, man tikrai nerealios, cia ju tiek daug ar man jau vaidenasi?
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 17, 10:14)
o kuuzia, tavo tos kaledines geles, man tikrai nerealios, cia ju tiek daug ar man jau vaidenasi?
Daug ir yra
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 17, 10:14)
ryt jau balsavimas, tai reiskias snd iki 17 ar 18 val reik priduot...
as jau nebedalyvauju... nes kakaip tas "pigus turgus" komentarus skyrely manes nenuteigia teigiamai...
QUOTE(Sadi @ 2008 12 16, 22:42)
raige - kaip uždoučių atlikimas? kokia sekanti temą - apie ryškumą gal ką?
dar apie tas tris uzuotis... su zoomu, vaikstant ir dafragma keiciant - sakem, kazka kalbesim, lyg zadeta buvo kazkokios info apie tai imest kiek pamenu
pastebejau tik, kad kuo daugiau zoomini, tuo maziau diafragma leidzia fotikas atidaryt
kaip tik keliu foto siu uzduociu i kompa, jei kas normalaus gavos, imesiu... rankos drebejo
ir siulyciau kaledine tema iki kaledu bent palikt
QUOTE(Pukė @ 2008 12 17, 11:51)
kokiu kaledu..iki triju karaliu na as rimtai -pas mane egle dar nepuosta neturiu, ka fotkint
QUOTE(Pukė @ 2008 12 17, 11:51)
Tai būtinai. Kiti dar tik per kūčias eglutes puoš
As galvoju, kad mes dabar turim kurybine ir technine temas... siuo atveju fokusavimas buvo technine, o Kaledos - kurybine... tai su technine kaip suprantu jau i pabaiga... galim kazka naujo sugalvot... o Kaledas galim tirkai palikt iki 01-06 tarkim...
QUOTE(bonda @ 2008 12 17, 10:56)
kokiu kaledu..iki triju karaliu na as rimtai -pas mane egle dar nepuosta neturiu, ka fotkint
jau tu tikrai turi ka fotkint namie
nieko man nesigavo, bandau vel
QUOTE(Pukė @ 2008 12 17, 12:09)
matai reik kokiu tai kompoziciju -cia man riesta -as galiu fotkint tik tai kas yra naturoj...na plius minus kampa pasirinkus ir pan
pasiimk knyga ar koki atspausdinta lapa -kaipa s dariau -tik atrask tinkama kampa ir bus viskas pradzioj ir as nervinaus, akd nieko nesigauna
nu ka dabar reik Kaledine tema gvildent... tik tikrai prateskit nes as sendien su temperatura sedziu nelabai ka sukursiu... nu bet pabandysiu ta savo miniatiurine eglute kaip nors pafotkint