Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 16, 14:49)
Vsio Lamella  - daba uzsikelei sau kartele aukstai aukstai su ta gitara  biggrin.gif  tongue.gif  sia foto jos nevirsija tikrai  smile.gif  blasko tie seseliai..  ax.gif  ir negaliu as jos nelygint su ana... niekaip...  ax.gif  ana geriau  4u.gif

(daba sedziu ir dziaugiuos, kad nevykusius kadrus susidejau pradziai  biggrin.gif  tongue.gif )

Dabar reiks kažkokią kitą idėją mislyt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkada klausiau, bet taip ir nesulaukiau atsakimo: Is kur gauti photoshopo programa?
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 16, 14:57)
Kazkada klausiau, bet taip ir nesulaukiau atsakimo: Is kur gauti photoshopo programa?

Kaip tai nesulaukei? Yra ats. reikia tik sekti temą biggrin.gif prašyti kompiuterastų, kad instaliuotų, ar parsisiųst per programas..programų pavadinimus buvo Peperoni parašiusi, torentai dcc ar kaip ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 16, 14:59)
Kaip tai nesulaukei? Yra ats. reikia tik sekti temą  biggrin.gif  prašyti kompiuterastų, kad instaliuotų, ar parsisiųst per programas..programų pavadinimus buvo Peperoni parašiusi, torentai dcc ar kaip ten  g.gif

Tavo maciau ir tada atsakyma, bet Peperones nesupratau, net negalvojau, kad ji ten i mano klausima atsake.Sorry jeigu ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2008 12 16, 13:57)

na tu turbut supranti, kad norint gaut - reik pirkt cool.gif o tas kainuoja nepigiai... unsure.gif

o parsisiuntimas buna arba trialas (bandomoji versija) arba nelegalas... ax.gif visu situ nelegaliu dalyku reik ieskot ten pat is kur siunciami filmai, muzika ir pan. Tai ir buvau parasius Torrent, Apex DC++, dar kokia emule turbut tinka...
Papildyta:
QUOTE(kabesita @ 2008 12 16, 14:07)
Tavo maciau ir tada atsakyma, bet Peperones nesupratau, net negalvojau, kad ji ten i mano klausima atsake.Sorry jeigu ka  blush2.gif

jau isjunginejau kompa tuo metu, tai tik tiek spejau parasyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 gruodžio 2008 - 14:08
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 16, 15:08)
na tu turbut supranti, kad norint gaut - reik pirkt  cool.gif  o tas kainuoja nepigiai...  unsure.gif

o parsisiuntimas buna arba trialas (bandomoji versija) arba nelegalas...  ax.gif  visu situ nelegaliu dalyku reik ieskot ten pat is kur siunciami filmai, muzika ir pan. Tai ir buvau parasius Torrent, Apex DC++, dar kokia emule turbut tinka...
Papildyta:
jau isjunginejau kompa tuo metu, tai tik tiek spejau parasyt  biggrin.gif

Dekui 4u.gif dabar supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Bonda - atrodo tavo nuoroda buvo su Photoscape programa... g.gif atsisiunciau - keik spejau paziuret, visai naudingu funkciju ten yr... g.gif ar tu ja tik koliazams naudoji - ar ir siaip foto tvarkai?
Atsakyti
lamella, man antroji nuotrauka kažkuo mielesnė
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 16, 15:29)
Bonda - atrodo tavo nuoroda buvo su Photoscape programa...  g.gif  atsisiunciau - keik spejau paziuret, visai naudingu funkciju ten yr...  g.gif  ar tu ja tik koliazams naudoji - ar ir siaip foto tvarkai?

zinok, ir patvarkau -cia kaip jau man uzplaukia blush2.gif tongue.gif ir ziurint, kokios foto -kam skirtos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
klausykit papasakokit tiksliai kaip ten reik fokusuot tuos tris daiktus... su manual'u? bandau rankos dreba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 12 16, 18:36)
klausykit papasakokit tiksliai kaip ten reik fokusuot tuos tris daiktus... su manual'u? bandau rankos dreba  doh.gif

jei dreba rankos, tada gerai butu kurnors stabiliai padeti fotika.
tai taip ir fokusuoji i visus is eiles, kad vienas is ju butu ryskus o kiti susilieje. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu bandau dar... biggrin.gif labai smagi pamokele rolleyes.gif
Atsakyti