Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

lamella, is esme vertinkaliai labai grazu butu, jei tiesiai perfotkintum, ir gal net lemputes ant gitaros virsutines dalies uzdetum, manau visai nieko butu. reik tik bandyt mirksiukas.gif
o as sekmad irgi buvau pafotkinus vaizdu, o ikelineja i PC ir istryniau viska doh.gif zodziu...
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 12 16, 11:54)
o as sekmad irgi buvau pafotkinus vaizdu, o ikelineja i PC ir istryniau viska  doh.gif zodziu...

taip jau atsitinka doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 16, 11:39)
Stikline, aš tą kraščiuką sienos pastebėjau tik kai į kompą sukėliau nuotraukas. doh.gif O perfotografuot nelabai galiu, nes jau lemputės ir žaisliukai ant eglutės sukabinti. biggrin.gif

Nu prie didelių norų galima ir su PS padirbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 16, 12:05)
Nu prie didelių norų galima ir su PS padirbėt biggrin.gif

Tai,kad aš juo nesinaudoju, nemoku. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 16, 12:16)
Tai,kad aš juo nesinaudoju, nemoku. blush2.gif

Linkiu pradėt mokytis, nes Tau, turinčiai tokį potencialą, jo tikrai prireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2008 12 16, 11:31)
Linkiu pradėt mokytis, nes Tau, turinčiai tokį potencialą, jo tikrai prireiks  mirksiukas.gif

ta pati norejau parasyt biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2008 12 16, 11:21)
Sakykit o kaip jus padarot kad vienoje nuotraukoje butu tris skirtingos sudetos, ar ta su Coreliu galima padaryt ,nes tik ji turiu?

as per sita programike photoscape

QUOTE(Stikline @ 2008 12 16, 12:31)
Linkiu pradėt mokytis, nes Tau, turinčiai tokį potencialą, jo tikrai prireiks  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif svarbiausa, kad visai nesudetinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 15, 22:01)
Dėkui visoms už komentarus. blush2.gif
O čia vertikalų variantą įkeliu.

user posted image

Nu įmomei čia eksperimentuoji. Šaunuolė.
Kažina kaip atrodytu, jeigu gitarą paverstum i horizontalią padetį ir kad stygos iš dešinio apatinio kampo eitų istrižai kitą kampą !!!!

Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 12 16, 12:51)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif svarbiausa, kad visai nesudetinga thumbup.gif

O man kažkaip sudėtingai tas photoshopas atrodo, bet reiks kada prisiverst prie jo prisėsti. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(olo @ 2008 12 16, 13:29)
Nu įmomei čia eksperimentuoji. Šaunuolė.
Kažina kaip atrodytu, jeigu gitarą paverstum i horizontalią padetį ir kad stygos iš dešinio apatinio kampo eitų istrižai kitą kampą !!!!

Jei paeitum porą puslapių atgal rastumei horizontalų variantą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 15, 22:41)
mirksiukas.gif kam reikejo tas perskaite, sorry uz off topika merginos 4u.gif

Teko ir man pagaut... Dabar aisku kas per zveris ....

Atsakyti
Čia dar vienas kadras iš vakar vakaro. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Vsio Lamella - daba uzsikelei sau kartele aukstai aukstai su ta gitara biggrin.gif tongue.gif sia foto jos nevirsija tikrai smile.gif blasko tie seseliai.. ax.gif ir negaliu as jos nelygint su ana... niekaip... ax.gif ana geriau 4u.gif

(daba sedziu ir dziaugiuos, kad nevykusius kadrus susidejau pradziai biggrin.gif tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 16 gruodžio 2008 - 13:50