Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(mielka @ 2008 12 16, 00:28)
nu turbut ir as cia jungsiuos... kadangi vis nepataikydavau graziai nuotrauka imest i jau pazengusiuju tema tai pradesiu nuo pradziu...  biggrin.gif  tikiuosi priimsit  rolleyes.gif

turejau daug mokslo tai turbut praleidau ir nesuprantu ka dabar mokotes bandysiu ir as kazka  ax.gif  triju daiktu jau nefokusuojat?  rolleyes.gif

Dabar mūsų namų darbo tema Kalėdinė, bet tikrai gali pabandyti padaryti ir pirmus namų darbus su trijų daiktų fokusavimu, zūminimu.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 15, 17:15)
Bandžiau kažką Kalėdiško... doh.gif

user posted image

labai grazi mintis wub.gif thumbup.gif horizontali geriau - nes gitara nuo vertikalios krenta biggrin.gif dar gal pabandyk su ja pazaist kitokiais kampais su ja ax.gif man labai idomu, ka dar galetum is jos sitraukt bigsmile.gif uz ideja 10 balu thumbup.gif

Laumenei - 4u.gif Mielkai - 4u.gif ir Zveriui - 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 15, 22:01)
Dėkui visoms už komentarus. blush2.gif
O čia vertikalų variantą įkeliu.

Man pirmasis variantas labiau smile.gif pirmoji kalėdinė foto, kuri man patiko thumbup.gif aišku jei labai norėčiau kabinėtis, pasakyčiau dar, kad galbūt galėtų nesimatyt sienos kraščiuko prie gitaros ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal būtų gerai sukelti pirmo namų darbo ir antro namų darbo (kalėdų) foto į tą puslapiuką, kad viskas būtų vienoje vietoje? Pvz mergaitėms kurios vėliau prisijungs, + ir kai mes perkopsim šitą temą
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2008 12 16, 09:50)
Mergaitės, gal būtų gerai sukelti pirmo namų darbo ir antro namų darbo (kalėdų) foto į tą puslapiuką, kad viskas būtų vienoje vietoje? Pvz mergaitėms kurios vėliau prisijungs, + ir kai mes perkopsim šitą temą

drinks_cheers.gif as irgi taip manau ax.gif bet kazkaip nedrasu pirmai kelt biggrin.gif blush2.gif tai sedziu ir laukiu kol kas nros pirmas tai padarys biggrin.gif
Atsakyti

anas var man labai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit o kaip jus padarot kad vienoje nuotraukoje butu tris skirtingos sudetos, ar ta su Coreliu galima padaryt ,nes tik ji turiu?
Nes triju daiktu fokuso ND net is triju nuotrauku, tai labai daug ten ju gausis visas sudejus g.gif
Lamelle tavo pirma nuotrauka ispudinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2008 12 16, 10:21)
Sakykit o kaip jus padarot kad vienoje nuotraukoje butu tris skirtingos sudetos, ar ta su Coreliu galima padaryt ,nes tik ji turiu?
Nes triju daiktu fokuso ND net is triju nuotrauku, tai labai daug ten ju gausis visas sudejus  g.gif
Lamelle tavo pirma nuotrauka ispudinga  thumbup.gif

RamuteS - atsidarai nauja balta lapa... tik dideli dideli - ir i ji sukopini norimas foto... tai paprasciausias budas... o siaip dar gerai det visas foto i atskirus sluoksnius, kad galetum graziai isstumdyt jas... ax.gif gale darbo sumazini ta lapa iki reikiamo dydzio... ax.gif

siaip atskiros programos dar turi visokiu jungimo priedu paprastai ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 16, 10:34)
RamuteS - atsidarai nauja balta lapa... tik dideli dideli - ir i ji sukopini norimas foto... tai paprasciausias budas... o siaip dar gerai det visas foto i atskirus sluoksnius, kad galetum graziai isstumdyt jas...  ax.gif  gale darbo sumazini ta lapa iki reikiamo dydzio...  ax.gif

siaip atskiros programos dar turi visokiu jungimo priedu paprastai ...  ax.gif

aciu, einu bandyt 4u.gif
Atsakyti
Dėkui visoms už komentarus. 4u.gif
Stikline, aš tą kraščiuką sienos pastebėjau tik kai į kompą sukėliau nuotraukas. doh.gif O perfotografuot nelabai galiu, nes jau lemputės ir žaisliukai ant eglutės sukabinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 16, 10:39)
Dėkui visoms už komentarus. 4u.gif
Stikline, aš tą kraščiuką sienos pastebėjau tik kai į kompą sukėliau nuotraukas. doh.gif O perfotografuot nelabai galiu, nes jau lemputės ir žaisliukai ant eglutės sukabinti. biggrin.gif

teks nuimt, oj teks nuimt dabar biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti

user posted image

noretusi kad ta gitara savo grizi atskleistu, tie jos linkiai labai pasislepe , taip ir norisi juos iziureti.... ideja labai miela 4u.gif
Atsakyti