Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(Sadi @ 2008 12 15, 22:11)
bet gi ji tuoj nukris smile.gif iš viršaus pokšt ir viskas smile.gif man geriau buvo anas kadras. Tik man tundrai kol dašuto kas ten smile.gif Šviesa gražiai žaidžia  thumbup.gif

Man ir horizontaliai geriau atrodo, nes vertikaliai ji tikrai kažkaip slysta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2008 12 15, 18:20)
Įdomu kodėl vienur rašo, kad yra, kitur kad nėra stabilizatoriaus?  blink.gif

Jis tikrai neturi stabilizatoriaus, su IS yra E 520 modelis.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 15, 20:31)
Atleiskit, na neiškenčiau... Sorry, bet.. juk pati matai kad absoliutus brokas, kam jį kelt į temą. Čia net nėra ką komentuot.. o apie fotografavimą tamsoj jau tiek prikalbėta doh.gif Viena išvada : tu nenori nieko skaityt, nieko mokytis apie fotografavimą esant silpnam apšvietimui. Sprendimas toks (tavo): imu pirmą pasitaikiusią nuotrauką , keliu į internetą ir bukit malonūs mokinkit mane. Gal aš klystu, bet taip man atrodo..
Ir kiek matau fotokamera pas tave puiki. Instrukciją bent skaitei?

blink.gif Nu sito tai nesitikejau.
Gerai kaip zmogus gimsta ir viska moka. Respect 4u.gif
As matyt, tokios dovanos negavau. Todel man reikai mokytis verysad.gif
Nemazai skaiciau apie fotografavima tamsoje, bet neteko pagauti del judanciu zmoniu... Tai paklaust negalima??? Jei tu tingi ar neiskenti, tai ir neatsakinek.

Jei cia randuosi, tai vadinasi viso interneto neperskaiciau apie fotografija (antraip viska mokeciau bigsmile.gif )
Tai gal leidziam i si skyreli tik gerai pazengusioms? kad neiskiltu kvailu klausimu, kad visus fotografinius terminus zinotu...?

Kaip supratai, tam cia esu prie pradedanciu, kad ismokciau kazka, kad galetume benrai mokintis. Ir is vis, kam tada cia bendraujam, tersiam eteri baisiom , neturinciom jokio vaizdo nuotraukom, jei galime nusipirkt knygu ir jas perskaicius tik 'CAKT" ir moki bigsmile.gif

neturiu namuose kruvos zmoniu, kuriu galeciau paklaust nuomones apie foto, todel ir smalsu suzinot is neutraliu, internetiniu zmogeliuku.

Ir kaip tu isivaizduoji, dedu nuotrauka kuri man tragiska? Man siuo metu ji atrodo nebloga tongue.gif Gal po kurio laiko kaip labiau pazengsiu, pati is ju juoksiuos. Siuo metu kitaip manau.

Instrukcija skaitau jau trecia karta, aisku angliskai, tai truputi truksta viska suprast.
Atsakiau i tavo klausimus. Daugiau is taves ju gaut nenoreciau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belly: 15 gruodžio 2008 - 21:47
QUOTE(Belly @ 2008 12 15, 22:42)

Nereikia pykti. Aš suprantu, kad nuotrauka tau nebloga. Galiu pasakyt kodel . Ten nufotografuotas TAVO vaikelis. Bet įsivaizduok kad jo ten nėra ir tada pati pamatysi, kad be jo, tau tavo nuotrauka pačiai nelabai patiks. dar kartą atsiprašau. Beje jau senai žinoma tiesa, kad komentuoti ar kritikuoti nuotraukas su vaikais yra bergždžias reikalas, nes kiekviena mama (fotografė) tai priima kaip asmeninį įžeidimą. Viskas daugiau nei apie vieną nuotraukėlę su vaiku - nei žodžio. 4u.gif
p.s. beje niekur nesakiau kad ji tragiška, sakiau, kad tai brokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 15 gruodžio 2008 - 22:29
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 15, 20:56)
Nereikia pykti. Aš suprantu, kad nuotrauka tau nebloga. Galiu pasakyt kodel . Ten nufotografuotas TAVO vaikelis. Bet įsivaizduok kad jo ten nėra ir tada pati pamatysi, kad be jo, tau tavo nuotrauka pačiai nelabai patiks. dar kartą atsiprašau. Beje jau senai žinoma tiesa, kad komentuoti ar kritikuoti nuotraukas su vaikais yra bergždžias reikalas, nes kiekviena mama (fotografė) tai priima kaip asmeninį įžeidimą. Viskas daugiau nei apie vieną nuotraukėlę su vaiku - nei žodžio. 4u.gif
p.s. beje niekur nesakiau kad ji tragiška, sakiau, kad tai brokas.

mirksiukas.gif kam reikejo tas perskaite, sorry uz off topika merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 15 gruodžio 2008 - 22:45
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 15 gruodžio 2008 - 23:01
Labas vakarėlis, jei priimsit labai norėčiau prisijungti ax.gif Labai noriu fotografuot bigsmile.gif pasidovanojau sau Canon EOS 1000D. Esu tikrai žalia blush2.gif Susiradau jau jūsų temytę pačią pirmutinę skaitysiu kai tik mažiukė leis ax.gif
Gal žinot kur galima šio fotiko instrukciją lietuvių kalba ištraukt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 15 gruodžio 2008 - 23:33
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 15, 21:46)

Ei, neliudek, as gi nepiktai friends.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 12 16, 00:19)
Ei, neliudek, as gi nepiktai friends.gif

Suprantu mamytes...
Atsakyti
ufffffff šiaip ne taip prisivyjau su skaitymais, ryt bandysiu iš darbo įkelt namų darbus smile.gif

labiausiai iš kalėdinių patiko pirmoji gitaros nuotrauka thumbup.gif

aš kalėdinės dar nespėjau, kol bandžiau tris užduotis, sutemo ir šūds gavos.

labanaktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 12 15, 01:16)
thumbup.gif mano irgi toks pat  mirksiukas.gif koks objektyvas pas tave?

kol kas kitinis 18-55, laukiu papildymo rolleyes.gif turi vyrelis kietesnes aparaturos, ale mokinimuisi shudeliaut neduoda - gaili biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2008 12 15, 11:30)
Turiu ir aš savo vieną, kuri man labai miela ...kad ir kiek gavusi kritikos..vistiek ją myliu  hihihi.gif

nerealus saulelydis wub.gif

QUOTE(Peperoni @ 2008 12 15, 12:54)
Dabar vaiksciodama po tema kazkaip pamaciau, kad praziopsojau Rasytces fotkes...  ax.gif

pagrindinis ju trukumas - kad daaaaagu visko kadre...  ax.gif  nezinai, zmogus kur akis kreipt  biggrin.gif
saunuole, kad sutalpinai visa eglute  smile.gif , bet netilpo jos tvorele...  ax.gif  tas baitukas visur sviecia ir nervina...  biggrin.gif  antroji labai kreiva...  unsure.gif  sunku, man apie ta Mega ka daugiau pasakyt...  unsure.gif

labai dekui, kad pastebejai - turbut visi pastebejo, tik nieks nieko nepasake rolleyes.gif kad eglute sukisau gan tvarkingai i kadra, tai ir paciai malonu paliko biggrin.gif. tikrai taip, kad ner ka daug ir komentuot siu nuotrauku, nes kaip ir imeciau tiesiog pasidziaugt, kad pavyko taip nufotkint - pradzioj visi dziaugiasi bene kiek grazesnemis foto, veliau jau imasi kompozicijos, kurios tikiuosi ir as ismoksiu. Man kol kas labai svarbu ismokt prie ivairaus apsvietimo idealiai nufotkint su esama technika ir objektyvu ax.gif
Atsakyti
nu turbut ir as cia jungsiuos... kadangi vis nepataikydavau graziai nuotrauka imest i jau pazengusiuju tema tai pradesiu nuo pradziu... biggrin.gif tikiuosi priimsit rolleyes.gif

turejau daug mokslo tai turbut praleidau ir nesuprantu ka dabar mokotes bandysiu ir as kazka ax.gif triju daiktu jau nefokusuojat? rolleyes.gif
Atsakyti