QUOTE(ZverisKLP @ 2008 12 15, 20:31)
Atleiskit, na neiškenčiau... Sorry, bet.. juk pati matai kad absoliutus brokas, kam jį kelt į temą. Čia net nėra ką komentuot.. o apie fotografavimą tamsoj jau tiek prikalbėta
Viena išvada : tu nenori nieko skaityt, nieko mokytis apie fotografavimą esant silpnam apšvietimui. Sprendimas toks (tavo): imu pirmą pasitaikiusią nuotrauką , keliu į internetą ir bukit malonūs mokinkit mane. Gal aš klystu, bet taip man atrodo..
Ir kiek matau fotokamera pas tave puiki. Instrukciją bent skaitei?
Nu sito tai nesitikejau.
Gerai kaip zmogus gimsta ir viska moka. Respect
As matyt, tokios dovanos negavau. Todel man reikai mokytis
Nemazai skaiciau apie fotografavima tamsoje, bet neteko pagauti del judanciu zmoniu... Tai paklaust negalima??? Jei tu tingi ar neiskenti, tai ir neatsakinek.
Jei cia randuosi, tai vadinasi viso interneto neperskaiciau apie fotografija (antraip viska mokeciau
)
Tai gal leidziam i si skyreli tik gerai pazengusioms? kad neiskiltu kvailu klausimu, kad visus fotografinius terminus zinotu...?
Kaip supratai, tam cia esu prie pradedanciu, kad ismokciau kazka, kad galetume benrai mokintis. Ir is vis, kam tada cia bendraujam, tersiam eteri baisiom , neturinciom jokio vaizdo nuotraukom, jei galime nusipirkt knygu ir jas perskaicius tik 'CAKT" ir moki
neturiu namuose kruvos zmoniu, kuriu galeciau paklaust nuomones apie foto, todel ir smalsu suzinot is neutraliu, internetiniu zmogeliuku.
Ir kaip tu isivaizduoji, dedu nuotrauka kuri man tragiska? Man siuo metu ji atrodo nebloga
Gal po kurio laiko kaip labiau pazengsiu, pati is ju juoksiuos. Siuo metu kitaip manau.
Instrukcija skaitau jau trecia karta, aisku angliskai, tai truputi truksta viska suprast.
Atsakiau i tavo klausimus. Daugiau is taves ju gaut nenoreciau