Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-III

QUOTE(linole @ 2008 12 15, 18:53)
Lamella, super!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tik atvirukui pabandyk gitara kitaip pastatyti.  g.gif
O siaip, spalvu ir daiktu derinys man labai  thumbup.gif .

Taprasme vertikaliai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 15, 19:13)
Taprasme vertikaliai? smile.gif

Galvoju vertikaliai ir dar kazkaip ja pasukus... g.gif
Atsakyti
smile.gif
user posted image unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 15, 18:15)
Bandžiau kažką Kalėdiško... doh.gif

puiki ideja,puikios spalvos,labai sventiska ir romantiska wub.gif noreciau tokio netradicinio atviruko wub.gif ir is kur zmones traukia tokias idejas ,a?! man gitaros padetis labai patinka rolleyes.gif

QUOTE(Belly @ 2008 12 15, 19:58)

butu viskas ciki,tik gaila,kad lelia sujudejo smile.gif ir sofute noretusi,kad stovetu tiesiai(gal net jos visos visai nereikia kadre g.gif )
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2008 12 15, 19:17)
butu viskas ciki,tik gaila,kad lelia sujudejo  smile.gif ir sofute noretusi,kad stovetu tiesiai(gal net jos visos visai nereikia kadre  g.gif )

Toki klausima ir norejau iskelt. Kazin kaip nufotkint tamsoje judanti objekta g.gif Negi tik vaikui miegant?

Pamirsau pagirt gitara. Man tas kadras super thumbup.gif tik gal noretusi labiau gulscios g.gif nzn...
Atsakyti
Bandziau ir as siandien nufotkint kazka Kaledisko, bet dar oiiiiiii kaip man toli iki jusu, tai kad einu toliau semtis daugiau ziniu ir praktikuot.

Gitara man fantastiskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
lamella, ir man regis, kad vertikali gitara dar butu superiskiau, nors ir dabar ideja - superine bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2008 12 15, 17:20)
Kas be ko, gitulia, pasakei, tai apsisprendžiau ties dviem KITais pasilikt smile.gif  Tu sakai, tu žinai, atsižvelgiant į tai, kad tu jį ir turi smile.gif
Įdomu kodėl vienur rašo, kad yra, kitur kad nėra stabilizatoriaus?  blink.gif

Peperoni, objektyvo pavadinimas wink.gif
Aš buvau apsistojus ties Nikonais, kažkodėl toks nusistatymas buvo, bet taip jau gavos,kad nusprendžiau pirkt dabar, pigiau kažkiek ir nebegaliu tvert  blush2.gif

Gal ir gerai nusprendei, nes pasirinkus Nikoną, paskiau sunku jam nusipirkti Nikon priedus, jie tiesiog labai brangūs ir tenka rinktis neoriginalus, kitų firmų objektyvus, blykstes ir pan.
Kaip suprantu Pentaxą renkiesi, tik atkreipk dėmesį, kad jie yra iš sunkesnių fotikų

Lamella, gražus bandymas ir idėja gera
Atsakyti
QUOTE(Belly @ 2008 12 15, 19:58)

Atleiskit, na neiškenčiau... Sorry, bet.. juk pati matai kad absoliutus brokas, kam jį kelt į temą. Čia net nėra ką komentuot.. o apie fotografavimą tamsoj jau tiek prikalbėta doh.gif Viena išvada : tu nenori nieko skaityt, nieko mokytis apie fotografavimą esant silpnam apšvietimui. Sprendimas toks (tavo): imu pirmą pasitaikiusią nuotrauką , keliu į internetą ir bukit malonūs mokinkit mane. Gal aš klystu, bet taip man atrodo..
Ir kiek matau fotokamera pas tave puiki. Instrukciją bent skaitei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 15 gruodžio 2008 - 20:35
Dėkui visoms už komentarus. blush2.gif
O čia vertikalų variantą įkeliu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 15, 21:01)

user posted image

Man asmeniškai anaip geriau, dabar gitara nesižiūri
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2008 12 15, 21:01)

user posted image

bet gi ji tuoj nukris smile.gif iš viršaus pokšt ir viskas smile.gif man geriau buvo anas kadras. Tik man tundrai kol dašuto kas ten smile.gif Šviesa gražiai žaidžia thumbup.gif
Atsakyti